BESTEL NU 56x gekleurde naamlabels VOOR SLECHTS €18.95

1. Kies uit onze meest populaire ontwerpen

(voor meerdere mogelijkheden, kun je een eigen label ontwerpen)

2. Schrijf je tekst
3. Kies het type naamlabel

OVER ONZE HELLO KITTY LABELS

Hello Kitty gekleurde stickers

Met My Nametags nieuwe gekleurde stickers is het niet meer nodig om de labels in te strijken of te naaien. Je kunt de sticker eenvoudig op het wasetiket of samenstelling-etiket plakken en de sticker blijft was na was gewoon zitten. Wat eerst een hele klus was, is nu in een handomdraai gedaan. Onze gekleurde stickers kunnen ook in schoenen, op tassen, DVD’s, iPods en ander spullen worden geplakt. Ze zijn wasmachine, magnetron en sterilisator bestendig.

Hello Kitty instrijk

De instrijk naamlabels zijn perfect om sokken en andere kledingstukken te labelen waar geen wasetiket in zit. My Nametags instrijk labels staan ervoor garant om 10 jaar te blijven zitten tijdens de was. Je kunt ze op uniformen of kleding strijken en ze blijven was na was zitten. De labels kunnen op elk textiel worden gestreken in slechts enkele seconden.

Hello Kitty loves apples'}

OVER HELLO KITTY

Hello Kitty fan feiten:

 • Echte naam: Kitty White
 • Verjaardag: 1 November
 • Geboorteplaats: Buitenwijk van Londen
 • Lengte: Ongeveer 5 appels
 • Gewicht: Ongeveer 3 appels
 • Hobby’s: Koekjes bakken; pannenkoeken maken; origami; buitenlandse culturen; piano spelen; tennis; het verzamelen van kleine sterren, lintjes en andere lieve spulletjes.
 • Favoriete eten: Mama’s zelfgemaakte appeltaart
 • Favoriete kleur: Rood
 • Specifieke kenmerken: Een rood strikje op haar linkeroor

Hello Kitty super-fan feiten:

 • Bloedtype: A
 • Broers-Zussen: Eén zus, Mimmy, die heel erg op haar lijkt. Sterker nog, Mimmy is niet alleen Hello Kitty’s tweelingzus, maar ze draagt ook graag een geel strikje op haar rechter oor. We kunnen wel zeggen dat ze symmetrisch zijn.
 • Huisdieren: Een kat die Charmmy Kitty heet en een hamster die Sugar heet. De kat was een kadootje van haar vader George, terwijl de hamster een kadootje van haar jeugdvriend Dear Daniel was.
 • Vrienden: Voldoende, aangezien nieuwe vrienden maken één van haar favoriete bezigheden is.
 • Bekende citaten: “Je kunt nooit genoeg vrienden hebben”
  We zijn het hier helemaal mee eens, daarom dachten we dat het leuk zou zijn om ook vrienden te worden op Facebook

HOE TE GEBRUIKEN

Hello Kitty gekleurde labels

Onze nieuwe Hello Kitty labels zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als onze gekleurde sticker en gekleurde instrijk naamlabels. Voor informatie hoe onze labels te gebruiken en aan te brengen, zie onze Gebruiksaanwijzing pagina.

Vind de uwe nu toe:

Je bent mysterieus. Dapper, een durfal en een avontuurlijk persoon. Je straalt een hoop energie en warmte uit naar anderen. Je bent heerlijk artistiek en geniet van allerlei creatieve dingen. Oh en had ik het al over de kleur rood gehad, je bent helemaal dol op rood!

Je bent nadenkend. Een stoer, kalm en beheerst persoon. Je schittert in situaties die een scherpe en precieze benadering vergen.

Je bent excentriek. Stijlvol en ‘outgoing’, je verdient de aandacht die je krijgt. Iedereen Iedereen vindt je geweldig! Maar je bent te stoer om het toe te geven…

Je bent speels. Roze is jouw kleur en je bent helemaal perfect!

Je bent getalenteerd. Slim en optimistisch, er is niets wat je niet kunt. Je bent in alles het allerbeste en al je vrienden zouden willen dat ze ook zo getalenteerd waren als jij.

Je bent romantisch. Gevoelig en emphatisch, je geeft de voorkeur aan de nacht in plaats van de dag omdat je het heerlijk vindt om sterren te tellen.

Je bent sociaal. Makkelijk om mee te praten en altijd in voor wat gegrinnik. Je bent het middelpunt van aandacht en iedereen wil jou op zijn verjaardagsfeestje.

Je bent energiek. Een ontdekker en op zoek naar alles wat opwindend en avontuurlijk is! Nieuwsgierig is je tweede naam, je bent altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen en kunt de schoonheid in elke dag zien.

Je bent liefdevol. Je hebt een zacht karakter en toont snel genegenheid. Jouw vrienden hechten veel waarde aan jouw loyaliteit en eerlijkheid en zouden zich simpelweg verloren voelen zonder jou.

Je bent keurig. Je gedachte is harmonieus en je keuzes zijn altijd goed en smaakvol. Je zou er niet aan moeten denken om stippen en strepen met elkaar te mixen en je verbeeldingskracht is net zo elegant als jouw stijl.

Je bent bescheiden. Een natuurliefhebber – in het bijzonder onder een diepblauwe avond hemel. Je hebt een dosis gezond verstand en je ogen staan altijd wijd open.

Je bent vastberaden. Je leeft tot het maximale en je bent niet bang om je ware ik te laten zien. Zelf verzekerd en klaar voor alles, je zegt wat je voelt en doet wat je wil.

Meer onafhankelijke beoordelingen