Uitstekende naamlabels – snel bezorgd

Wij produceren en leveren uw labels binnen 10 dagen.

Bezorging NL

Normaal gesproken ontvangt uw uw bestelling binnen 10 dagen. Onze prijs in inclusief bezorgkosten dus 1 set naamlabels kost €16,95.

Al onze labels worden met de post verzonden via PostNL, zonder extra kosten. Het is echter niet mogelijk om de post te laten traceren. Wanneer u uw bestelling niet binnen 10 werkdagen hebt ontvangen, mail ons dan gerust via info@mynametags.nl of controleer of uw bestelling is afgegeven bij uw lokale postkantoor.

Internationale bezorging

Wij bezorgen overal in de wereld zonder extra kosten.

Internationale bezorging

De snelste manier van bestellen is via het internet. Wij proberen altijd uw bestelling te produceren op de dag dat u besteld. Leveringstijd in Europa is meestal een week en buiten Europa twee weken. Zorg er alstublieft voor dat u het land en de postcode in het adres vermeld.

Internationale letters en tekens

Wij kunnen de meeste internationale tekens printen (zoals franse accenten, Ierse fadas en Ijslandse tekens). Ook kunnen wij West Europese tekens printen op onze labels maar Oost Europese en andere lettertekens zijn enkel mogelijk op onze zwart/witte klassieke labels. Indien u het gewenste teken op het proeflabel op uw scherm kunt zien, kunnen wij het printen.