MAAR €16,95 VOOR EEN VEL VAN 180 STICKERS

illustration

Duurzame naamlabels

De sticker labels zijn zeer duurzaam vanwege het gebruik van een erg goed en stevig label materiaal. Gecombineerd met een sterk kleefmateriaal maakt onze labels de beste van Nederland.

illustration

Plakt op spullen

Onze labels zijn flexibel genoeg om op de meeste oppervlakten te kunnen blijven zitten, bovendien blijven ze op hun plek zitten in de vaatwasser, magnetron en sterilisator. Ze blijven voor 10 jaar op spullen zitten.

smiley icon

Labels voor potloden

My Nametags zwart en wit sticker labels zijn perfect om elk potlood en elke pen in je schooltas te labelen.


KLAAR OM TE BESTELLEN?

SNELLE BESTELLING ZWART EN WIT NAAMLABELS

BESTEL NU 180 sticker naamlabels VOOR MAAR 16.95

1. Kies uit onze meest populaire ontwerpen

(voor meerdere mogelijkheden, kun je een eigen label ontwerpen)

2. Schrijf je tekst

PERFECT VOOR POTLODEN EN SCHOOLSPULLEN

Perfect voor potloden en ander schrijfgerei

Deze Zwart en Wit My Nametags sticker labels zijn perfect om alle potloden en schoolspullen van je kind te labelen. De labels hebben een perfecte maat om op het kleinste potlood, pen of viltstift te plakken en toch groot genoeg om op te vallen en er voor te zorgen dat die dure pen weer thuiskomt. Of je kind nu naar een school, kinderopvang, crèche of peuterspeelzaal gaat, ze zullen onze naamlabels zeker waarderen omdat het al hun bezittingen veilig houdt.

Opmerking: de Zwart en Wit stickers zijn niet geschikt voor kleding. Alleen onze gekleurde stickers zijn geschikt voor kleding.

Wat schrijf je op je labels

U kunt maximaal 3 tekstregels gebruiken (15 tekens per regel). Velen gebruiken een voor- en achternaam. U kunt eventueel ook een naam van een klas toevoegen (bijv. groep 3 of ‘De Tulpjes’). Maar er kan eventueel ook voor een telefoonnummer gekozen worden mocht u die favoriete trui kwijtraken en men u zo zou kunnen contacteren. We kunnen ook speciale lettertekens of accenten drukken op de labels.

TOP TIP Hoe meer tekst u toevoegt, hoe kleiner de tekst wordt. U kunt meer ruimte voor tekst creëren wanneer u geen plaatje kiest.

Hoe groot zijn de labels?

Onze labels zijn 30 x 13mm, dus goed te lezen en te herkennen. Ze passen daarnaast op vrijwel alle jassen, truien en spullen

Hoe te bestellen

Het bestellen van onze labels kon niet eenvoudiger! U kunt de ‘snelle bestelling’ module hierboven gebruiken om te kiezen uit één van onze meest populaire ontwerpen. Voeg enkel uw tekst toe en plaats de bestelling in uw winkelmandje. Of u bent liever creatief en ontwerpt ze zelf door uit onze enorme variatie van verschillende achtergronden, lettertypen en plaatjes te kiezen.

Waar voor je geld

My Nametags Zwart en Wit stickers worden geleverd in een grotere hoeveelheid zodat u alle spullen van uw kind zou kunnen labelen voor een redelijke prijs. Met 180 labels kunt u er vanuit gaan dat u de set lang kunt gebruiken, wat u geld en tijd bespaart bij het labelen in de toekomst.

Wat u ook zou moeten overwegen

My Nametags maakt gekleurde stickers die net even meer robuust zijn en welke ook voor kleding en schoenen gebruikt kunnen worden. De prijs voor gekeurde stickers is hetzelfde, maar u krijgt 56 gekleurde stickers in plaats van 180 zwart wit stickers. Klik om meer te lezen over deze stickers voor kleding, schoenen en spullen.

We bieden ook instrijklabels voor kleding aan, klik indien u meer wenst te lezen over onze zwart en witte instrijklabels.

Snelle levering

We leveren overal ter wereld. Lees meer over onze leveringsvoorwaarden.

Klant beoordelingen

We zijn trots op onze uitstekende klantenservice. Al onze medewerkers zijn getraind om u telefonisch van dienst te zijn met welke vraag, verzoek of klacht dan ook. Ook proberen wij via email binnen 24 uur te reageren op uw bericht. U kunt 100% onafhankelijke beoordelingen lezen op onze Feefo site waar klanten hun beoordeling plaatsen over onze service en producten. We kunnen geen beoordelingen verwijderen of aanpassen op deze website, u kunt er dus 100% zeker van zijn dat onze beoordelingen echt zijn!

Hoe te gebruiken

Om spullen te labelen
  1. Plak de label op een schoon en droog oppervlak
  2. Wacht 24 uur met gebruik van de vaatwasser voor optimale hechting

Stickers zijn vaatwasser- en magnetron bestendig

NIET om kleding te labelen

Deze stickers zijn niet geschikt om kleding te labelen. Ze zullen misschien een paar wasbeurten blijven zitten, maar vallen uiteindelijk van de kleding af. Mocht u wel graag stickers willen gebruiken om kleding te labelen, dan zijn onze gekleurde stickers daar prima voor geschikt.

slippers and glasses labelled with My Nametags stickers
Meer onafhankelijke beoordelingen