Gekleurde Sticker Naamlabels

Perfect voor spullen en kleding. Leuk en gemakkelijk te gebruiken!

My Nametags Colour Stickers for stationery

Wat zijn gekleurde sticker naamlabels?


  Met My Nametags naamlabels kunt u de kleding en spullen van uw kind herkennen. Onze gekleurde sticker naamlabels zijn ons meest veelzijdige en populaire product omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en er ook nog eens geweldig uitzien! Ze zijn ontworpen om de ontberingen van het dagelijkse schoolleven te weerstaan, wat ze de ideale labels voor school maken. Daarbij zijn ze volledig wasmachine-, droger-, vaatwasser- en magnetronbestendig, eenmaal aangebracht, blijven ze voor altijd zitten! Aanbrengen duurt enkele seconden, u hebt al uw kinderkleding en speelgoed in een mum van tijd gelabeld!

Hoe kan ik gekleurde sticker naamlabels ontwerpen?


  Onze naamlabels zijn 100% personaliseerbaar en we hebben heel veel ontwerpen - ontwerp hier uw eigen labels! U kunt kiezen uit ons assortiment van kleuren, ontwerpen en lettertypen om het perfecte label te maken voor het kind dat de astronauten fase doormaakt, het kind dat gek is op dieren en zelfs het kind dat steeds vergeet te vermelden dat ze allergisch voor iets zijn! We hebben ook Meneertje & Mevrouwtje figuren of Hello Kitty ontwerpen. Neem een kijkje in ons exclusieve assortiment stickers en instrijk labels.

Hoe groot zijn de school naamlabels?


  Elke set bevat 56 gepersonaliseerde naamlabels in het formaat 30 x 13 mm. Deze maat is perfect voor het waslabel van kleding, maar past ook goed op de uitrusting van uw kinderen zoals opladers voor mobiele telefoons en alledaagse schoolbenodigdheden zoals lunchtrommels, drinkflessen en andere items die in en uit het huis worden meegenomen. Label alles om ervoor te zorgen dat de kinderkleding en het speelgoed nooit meer verloren gaan.

Waarom kiest u voor My Nametags?


  My Nametags labels zijn de enige antibacteriële labels op de markt! We bedekken onze gekleurde stickers met een antibacteriële laag die bacteriën op het oppervlak van de labels doodt. Onze gekleurde stickers zijn getest op antibacteriële werking door de Industrial Microbiological Services en hebben een certificaat gekregen volgens ISO 22196 (meting van antibacteriële activiteit op kunststoffen en andere niet-poreuze oppervlakken). Onze naamlabels zijn ook de beste op de markt - we gebruiken het beste materiaal en de beste lijm om ervoor te zorgen dat uw labels blijven plakken en bestand zijn tegen slijtage.

Bestel 1 set van 56 labels voor €16,95

Onze Gekleurde Instrijk Labels Zijn Geschikt Voor:

 • Name tags for Stationery

  Schoolspullen

 • Name tags for School uniform (care label)

  Schoolkledij

 • Name tags for Shoes

  Schoenen

 • Name tags for Baby equipment

  Babyspullen

 • Name tags for Toys

  Speelgoed

 • Name tags for Clothing (care label)

  Kledij

 • Name tags for Sports/PE Gear

  Sportuitrusting / Gymspullen

We hebben de beste naamlabels ter wereld!

 • Hoge Kwaliteit

  Onze gekleurde instrijk naamlabels zijn gemaakt om lang mee te gaan. We gebruiken het best mogelijke zelfklevende materiaal om de garantie te kunnen geven dat de labels blijven zitten en duurzaam zijn. Ze zijn extreem bestendig tegen gebruik in wasmachines en vaatwassers.

 • Duurzaam

  Onze labels kunnen de routine van het dagelijkse schoolleven goed doorstaan en blijven uitstekend op hun plek, ruim tot na het schooljaar. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze gekleurde instrijk labels dat we een 10 jaar was-garantie aanbieden, wat nog niet in de naamlabel markt wordt gedaan.

 • Klanttevredenheid

  We hebben bijna een 100% klanttevredenheid ratio, de hoogste op de naamlabel-markt. We zijn er zeker van dat u onze gekleurde sticker labels ook geweldig vindt en zijn u graag van dienst om u verder te assisteren mocht u tegen problemen aanlopen.

 • sustainability

  Duurzaamheid

  Door de items van uw kind te labelen, is de kans groter dat deze worden geretourneerd als ze verloren gaan. Een klein label kan voorkomen dat ouders opnieuw spullen moeten kopen, stimuleert hergebruik en vermindert de hoeveelheid afval die op de vuilnisbelt belandt.

Aan de Slag!

Ontwerp nu uw instrijk labels of kies één van onze andere producten waaronder onze super veelzijdige gekleurde stickers labels.

1 set van 56 instrijk labels voor €16,95

 • Waarom kiest u voor gekleurde sticker naamlabels?

  • Gekleurde sticker naamlabels zijn een uitstekende keuze voor drukke ouders of verzorgers. Elke set bestaat uit 56 prachtige, kleurrijke labels dewelke in enkele seconden op wasvoorschriften van kleding of andere spullen gebracht kunnen worden. We geloven oprecht dat onze labels de meest veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige labels op de markt zijn. Niet alleen zullen de labels op hun plek blijven zitten in de wasmachine en vaatwasser, maar ze zijn ook sterilisator bestendig. Ze zijn flexibel genoeg om rond flessen of hoekjes van lunchtrommels te plakken. Een label met veelzijdigheid betekent dat het bestellen van combinatie sets overbodig wordt!

   Er zijn duizenden mogelijkheden om de label te personaliseren zodat u een onderscheidend en kleurrijk label kunt ontwerpen om er voor te zorgen dat er geen zaken meer verloren raken. Veel van onze klanten vertellen ons dat het ontwerpen van labels samen met hun kinderen nog een leuke bezigheid is ook! We raden aan om een telefoonnummer te vermelden, de naam van de klas of groep-nummer om er zeker van te zijn dat eventueel verloren spullen weer bij de eigenaar terugkomen.

 • Beoordelingen

  Klik op de onderstaande grafiek om meer beoordelingen van klanten te lezen.

  My Nametags Feefo reviews Gold Trusted Service Award
 • Levering en Betaling

  • Levering in Nederland

   U zou de naamlabels binnen een week moeten ontvangen nadat wij uw internetbestelling hebben ontvangen, maar houdt u alstublieft rekening met uiterlijk 10 dagen om er zeker van te zijn. Een set van 56 naamlabels bedraagt €16,95 inclusief verzendkosten.

  • Betaling

   We accepteren alle grote credit en debet betaalkaarten. U kunt ook via Paypal betalen. Betalingen worden veilig verwerkt door Adyen.

   Payment Methods

  • Internationale levering

   We leveren overal ter wereld zonder extra kosten.
   We streven ernaar om in Europa binnen 10 dagen te bezorgen en buiten Europa binnen twee weken. Zorg er alstublieft voor dat u het land en de postcode vermeld bij het adres.


   Internationale levering

   De snelste manier om een bestelling te plaatsen is via het internet, en we produceren de bestellingen meestal dezelfde dag nog. We streven ernaar om in Europa binnen 10 dagen te bezorgen en buiten Europa binnen twee weken. Zorg er alstublieft voor dat u het land en de postcode vermeld bij het adres.


   Internationale letters en accenten

   We zijn in staat om de meeste internationale letters en accenten (w.o. Franse accenten, Ijslandse letters etc.) te printen. We kunnen West-Europese accenten op al onze labels verwerken terwijl de Oost-Europese en andere letters enkel op onze klassieke zwart en wit labels kunnen worden gedrukt. Wanneer het goed op het voorbeeld op uw scherm verschijnt, dan wordt het ook goed op uw label gedrukt. Voor Arabische, Hebreeuwse of Chinese en andere niet-westerse alfabetten, dient u ons ‘narrow’ lettertype te gebruiken.

 • Gebruiksaanwijzing

  • Hoe gebruikt u gekleurde stickers

   Op Kleding
   1. Druk de sticker stevig op het was-etiket of merklabel van het kledingstuk – niet geschikt voor stof.
   2. Wacht 24 uur met wassen van het kledingstuk nadat de sticker is aangebracht.
   3. Stickers zijn wasmachine-bestendig tot 60°.

   Op Spullen
   1. Plak de sticker op een schoon en droog oppervlak.
   2. Wacht 24 uur voordat u het voorwerp in de vaatwasser plaatst.

  • Waar plaatst u de naamlabels?

   Naamlabels zouden geplaatst moeten worden op een plek die direct zichtbaar is in het geval er iets zoekraakt of verwisseld wordt. We raden aan om onze gekleurde naamlabels op het was-etiket te plakken dat zich aan de binnenkant aan de zijkant bevindt. Labels kunnen ook in schoenen worden geplakt of op spullen zoals lunchtrommels of drinkflessen. Instrijk labels dienen direct op de stof te worden gestreken.

  • Hoe labels in te naaien?

   Innaai-labels dienen in de kleding te worden genaaid. De innaai-labels zouden aangebracht moeten worden op een zichtbare plek waardoor de persoon die het kledingstuk vindt, het snel opmerkt. Bijvoorbeeld in de kraag of in de taille (band) van een broek. Echter is het innaaien van labels een tijdrovende bezigheid en deze labels staan er om bekend om te slijten. Om deze redenen zijn er stickers en instrijk labels ontworpen. Deze kunnen in enkele seconden worden aangebracht om zo tijd te besparen voor drukke ouders.

 • Vraag & Antwoord

  • Welke naamlabels moet ik kiezen?

   We zijn er zeker van dat er voor iedereen wel een geschikte naamlabel is! Om er achter te komen welk type label voor u het beste is, hangt af van waar u de naamlabel voor wenst te gebruiken en hoe kleurrijk de label moet zijn.

  • Welke maat hebben de naamlabels

   Onze naamlabes zijn algemeen klein van formaat, maar groot genoeg zodat de tekst leesbaar is. Onze standaard afmeting is 30 x 13mm. Dit is groot genoeg om goed leesbaar te zijn en te identificeren en zorgt er voor dat de label op de meeste items past zoals schrijfgerei, jassen en truien. Onze mini labels zijn 16x3mm en dienen daarom op kleine items worden geplakt zoals sleutels of potloden, pennen etc.

  • Waarom gebruikt u naamlabels?

   Naamlabels zijn een simpele oplossing voor het probleem dat spullen kwijt raken. Door ze simpelweg in kleding of op spullen, zoals schoenen en lunchtrommels, aan te brengen, bent u er zeker van dat ze niet kwijtraken. Het is tevens een goed idee om een telefoonnummer aan de labels toe te voegen om zo de persoon die de spullen vindt, te helpen.

  • Hoe gebruik ik de labels?

   Ga hiervoor naar onze gebruiksaanwijzing pagina voor een gedetailleerde uitleg over hoe onze naamlabels te gebruiken.

  • Mijn bestelling is niet aangekomen

   Raak niet in paniek! We informeren onze klanten er rekening mee te houden dat levering uiterlijk 10 dagen kan duren. Terwijl in de praktijk onze klanten de bestelling vaak al binnen een week in huis hebben, zijn we ook afhankelijk van eventuele vertragingen met de post. Indien uw bestelling na 10 dagen nog niet is ontvangen, neem dan alstublieft contact op met info@mynametags.nl en dan helpen wij u graag verder.

  • Ik wens een aanpassing van mijn bestelling

   Vergissingen gebeuren! Indien u een vergissing hebt gemaakt terwijl u uw bestellingplaatste of indien u uw adres gegevens wenst aan te passen, neem dan binnen 10 min via email of telefoon contact met ons en dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bereiken op info@mynametags.nl

  • Wat indien ik niet tevreden ben met mijn naamlabels?

   We zijn er trots op om de beste naamlabels en klantenservice aan te bieden, dus wanneer u niet tevreden bent met uw naamlabels of om wat voor reden dan ook, neemt u dan gerust contact met ons op via info@mynametags.nl

  • Kan ik een set labels opsplitsen?

   We kunnen helaas geen set labels opsplitsen in meerdere namen. Vanwege de manier waarop de labels worden geproduceerd is dit gewoonweg niet mogelijk.

  • Leveren jullie in het buitenland?

   Ja. We verzenden dagelijks labels over de hele wereld.

  • Kan ik internationale letters en accenten gebruiken?

   We zijn in staat om de meeste internationale accenten (w.o. Franse accenten, Ijslandse letters etc.) We kunnen West-Europese accenten op al onze labels verwerken terwijl de Oost-Europese en andere letters enkel op onze klassieke zwart en wit labels kunnen worden gedrukt. Wanneer het goed op het voorbeeld op uw scherm verschijnt, dan wordt het ook goed op uw label gedrukt. Voor Arabische, Hebreeuwse of Chinese en andere niet-westerse alfabetten, dient u ons ‘narrow’ lettertype te gebruiken. (voor meer informatie hierover, zie onze Leveringpagina).