MAAR €16,95 VOOR EEN VEL VAN 56 STICKERS

washing guarantee

Perfect voor kleding

Duurzaam en waterbestendig, My Nametags gekleurde stickers zijn perfect om kleding te labelen.

illustration

Blijft zitten op spullen

Onze labels zijn geschikt voor in de vaatwasser en wasmachine tot 60˚c. Daarnaast zijn ze ook magnetron bestendig.

illustration

Makkelijk en leuk

1000-den ontwerp combinaties mogelijk. Bestel uit onze meest populaire ontwerpen of Ontwerp zelf.

KLAAR OM TE BESTELLEN?

SNELLE BESTELLING GEKLEURDE NAAMLABELS

BESTEL NU 56x gekleurde naamlabels VOOR MAAR €16,95

1. Kies uit onze meest populaire ontwerpen

(voor meerdere mogelijkheden, kun je een eigen label ontwerpen)

2. Schrijf je tekst

PERFECT VOOR KLEDING EN SPULLEN

Hoeft niet genaaid of ingestreken te worden

Met My Nametags nieuwe gekleurde stickerlabels hoeven de labels niet meer genaaid of ingestreken te worden. Plak de sticker op het was-etiket en het blijft zitten, was na was. Wat ooit een flinke taak was, is nu in een handomdraai gedaan.

Hoe te bestellen

Het bestellen van onze labels kon niet eenvoudiger! U kunt de ‘snelle bestelling’ module hierboven gebruiken om te kiezen uit één van onze meest populaire ontwerpen. Voeg enkel uw tekst toe en plaats de bestelling in uw winkelmandje. Of u bent liever creatief en ontwerpt ze zelf door uit onze enorme variatie van verschillende achtergronden, lettertypen en plaatjes te kiezen.

Veelzijdige stickers

Onze gekleurde stickers kunnen ook in schoenen of op tassen, Dvd’s, iPods en andere spullen worden geplakt. De labels zijn 100% waterproof zodat ze vaatwasser, magnetron en sterilisator bestendig zijn.

Georganiseerd naar school

Eén set gekleurde stickers kan worden gebruikt voor schoolkleding (o.a. gymspullen), schoenen en schoolspullen. Onze labels zijn flexibel en eenvoudig te gebruiken, dus ideaal om schoolboeken, pennen, potloden, linialen, rekenmachines en andere spullen voor school mee te labelen.

Wat schrijf je op je labels

U kunt maximaal 3 tekstregels gebruiken (15 tekens per regel). Velen gebruiken een voor- en achternaam. U kunt eventueel ook een naam van een klas toevoegen (bijv. groep 3 of ‘De Tulpjes’). Maar er kan eventueel ook voor een telefoonnummer gekozen worden mocht u die favoriete trui kwijtraken en men u zo zou kunnen contacteren. We kunnen ook speciale lettertekens of accenten drukken op de labels.

TOP TIP Hoe meer tekst u toevoegt, hoe kleiner de tekst wordt. U kunt meer ruimte voor tekst creëren wanneer u geen plaatje kiest.

Hoe groot zijn de labels?

Onze labels zijn 30 x 13mm, dus goed te lezen en te herkennen. Ze passen daarnaast op vrijwel alle jassen, truien en spullen.

Kleurrijke naamlabels voor kleding

My Nametags maakt ook gekleurde instrijklabels die gebruikt kunnen worden in kleding zonder kledinglabel of was-etiket. Ze zijn beschikbaar in dezelfde geweldige ontwerpen, zo kunt u de instrijk- en stickersets met elkaar laten matchen. Klik om meer te lezen over deze gekleurde instrijklabels voor kleding, sokken en ondergoed.

Onze stickers blijven echt zitten!

My Nametags gebruikt een unieke combinatie van hoge kwaliteit materiaal en een speciale lijm die ervoor zorgen dat onze labels beter blijven plakken dan alle andere verkrijgbare labels. We hebben verschillende materialen uitgebreid getest en uiteindelijk gekozen voor een materiaal dat nog geen enkel naamlabelbedrijf gebruikt. Onze labels behouden hun flexibiliteit om op bv. flessen of hoekjes van lunchdoosjes te blijven zitten.

Stickers versus Instrijk

Onze gekleurde labels komen in een grote variatie van ontwerpen en kleuren en zijn gemaakt van verschillende materialen en daarom ook verschillend in gebruik. Soms kan het best lastig zijn om te kiezen tussen stickers- en instrijklabels, het hangt er allemaal van af hoe u ze wilt gaan gebruiken.

Instrijklabels worden direct op de stof aangebracht. Ze zijn dus ideaal om kleding te labelen die geen was – of samenstelling-etiket hebben waaronder sokken, ondergoed, pyjama’s. Ze zijn ook ideaal om kleding van kinderen te labelen die niet goed tegen waslabels/etiketten in hun kleding kunnen.

Gekleurde stickers zijn ontworpen om te plakken op harde oppervlakten en op waslabels of samenstelling-etiketten van kleding. Daardoor zijn ze geschikt voor 1000den verschillenden dingen (schoolspullen, kleding, schoenen) maar ook voor op kantoor, mobiele telefoons, golf clubs etc. Lees enkele van onze geverifieerde klanten beoordelingen om te zien hoe zij ze gebruikt hebben.

Naamlabels voor schoenen

My Nametags gekleurde stickers zijn zo duurzaam dat ze zelfs in schoenen blijven zitten. Het enige wat je hoeft te doen, is de sticker op de zool in de schoen te plakken en klaar om te gaan! Het is niet nodig om extra labelbeschermers te gebruiken. Fantastisch om er voor te zorgen dat schoenen niet worden verward tijdens gymlessen!

Snelle levering

We leveren overal ter wereld. Lees meer over onze leveringsvoorwaarden.

Klant beoordelingen

We zijn trots op onze uitstekende klantenservice. Al onze medewerkers zijn getraind om u telefonisch van dienst te zijn met welke vraag, verzoek of klacht dan ook. Ook proberen wij via email binnen 24 uur te reageren op uw bericht. U kunt 100% onafhankelijke beoordelingen lezen op onze Feefo site waar klanten hun beoordeling plaatsen over onze service en producten. We kunnen geen beoordelingen verwijderen of aanpassen op deze website, u kunt er dus 100% zeker van zijn dat onze beoordelingen echt zijn!

Hoe gebruikt u gekleurde stickers

Op spullen
  1. Plak de gekleurde naamlabel op een proper en droog oppervlak
  2. Wacht 24 uur voordat u het voorwerp in de vaatwasser plaatst

Zelfklevende naamlabels zijn vaatwas- en magnetronbestendig.

Op kleding
  1. Druk de sticker stevig op het merklabel van het kledingstuk of het wasetiket – niet geschikt voor stof
  2. Plak NIET direct op het kledingstuk
  3. Wacht 24 uur met wassen van het kledingstuk nadat de sticker is aangebracht

Stickers zijn wasmachine-bestendig tot 60°.

figure
Meer onafhankelijke beoordelingen