Over My Nametags

My Nametags heeft tot doel de beste naamlabels ter wereld aan te bieden.

About My Nametags

Het Bedrijf

We hebben onze labels aan meer dan 130 landen gedurende de laatste vijftien jaar.
My Nametags produceert naamlabels welke perfect zijn voor spullen van kinderen voor zowel thuis als op school. Onze labels worden ook volop gebruikt in zorginstellingen

Het bedrijf werd in 2004 opgericht door Lars B. Andersen uit de nood om de kinderkleding van zijn eigen kinderen te labelen. Sindsdien is zijn doel geweest om de beste labels ter wereld te creëren. Vanuit dit bescheiden begin hebben we door deze focus op kwaliteit een wereldwijde aanwezigheid ontwikkeld. Wij zijn nu de eerste keuze voor labels in een aantal Europese landen. Ondanks dit succes zetten we ons in om onze producten te blijven ontwikkelen en verbeteren.

My Nametags team photo

Onze filosofie

We willen dat u de best mogelijke ervaring hebt met My Nametags.


Voor onze producten geldt dat we ze zo eenvoudig mogelijk in gebruik en duurzaam mogelijk houden. We steken veel tijd in het maken van de beste naamlabels ter wereld en we geloven oprecht dat er geen betere naamlabels zijn. We hopen dat u het met ons eens zult zijn. Klantenservice is belangrijk voor ons. We proberen met onze klanten om te gaan zoals we zelf graag behandeld zouden willen worden met snelle en behulpzame reacties.


My Nametags is trots op de volgende feiten:

 • Onze 10 jaar was-garantie is ongeëvenaard in de naamlabel markt.
 • Onze bijna 100% klanttevredenheid ratio is ook nog ongeëvenaard onder andere naamlabel aanbieders.
 • Meerdere onafhankelijke testen hebben uitgewezen dat onze labels de beste in de markt zijn.
 • Onze gekleurde sticker naamlabels blijven beter in kleding zitten dan elk ander label dat we kennen.
 • We gebruiken geen dierlijke producten in onze labels.

We geven om het milieu en de toekomstige generatie en we geloven dat ons product een kleine maar belangrijke rol kan spelen bij het werken aan een duurzamere toekomst. Lees meer op onze Duurzaamheid pagina.

“We hebben ons altijd gefocust op het maken van de beste naamlabel mogelijk. We zijn ouders over de hele wereld dankbaar dat zij onze inspanningen hebben opgemerkt. Over de afgelopen 15 jaar hebben we miljoenen labels verkocht over de hele wereld. Hopelijk hebben we er aan bijgedragen om het een net wat betere georganiseerde plek te maken!”

Lars B. Andersen,

Oprichter en CEO

Lars B Andersen receives Queen's Award from Prince Charles at Buckingham Palace

Prijzen

Logo for Queen's Award

We hebben onze labels verkocht aan meer dan 130 landen gedurende de laatste vijftien jaar.

We zijn er trots op dat we recentelijk een aantal belangrijke zakelijke prijzen hebben ontvangen.

Deze prijzen zijn erkentelijk voor de kwaliteit van onze producten en klantenservice. In 2018 hebben we een Koningin Award voor ‘Onderneming in Internationale Handel’ in ontvangst genomen. Dit is de meest prestigieuze zakelijke award in het Verenigd Koninkrijk en viert ons succes met het verkopen van onze producten in meer dan 130 landen wereldwijd.

My Nametags in de Pers

We staan meer dan open voor kleine, zelfstandige bedrijven en zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten bekend te maken via de pers. Wij informeren u graag verder over naamlabels, terug naar school, zoekgeraakte kleding of wat volgens u meer relevant is.

Indien u een journalist bent of een blogger en u wenst contact met ons op te nemen, email dan naar marketing@mynametags.com of bel +44 036 7442688. We begrijpen dat wanneer wij u test labels sturen, dit geen enkele verplichting schept naar u om een artikel over ons te schrijven. 

 • My Nametags in the press
 • My Nametags in the press
 • My Nametags in the press
 • My Nametags in the press
 • My Nametags in the press
 • My Nametags in the press
 • My Nametags in the press
 • My Nametags in the press
 • My Nametags in the press