OVER ONS

My Nametags streeft er naar om de beste naamlabels van de wereld te maken.

We proberen onze klanten te behandelen zoals wij zelf behandeld zouden willen worden.

We willen dat uw ervaring met My Namtetags uitstekend is. Voor onze producten proberen wij onze labels zo eenvoudig en bruikbaar mogelijk te maken. We investeren veel tijd in het maken van de beste labels in de markt. We kunnen oprecht zeggen dat we geen betere labels in de wereld kennen.

Klantenservice is ook belangrijk. We proberen onze klanten te behandelen zoals wij zelf zouden willen worden behandeld met een snelle en bruikbare reactie.

 • fileWe rekruteren! Assistant Klantenservice
 • fileWe rekruteren! Social Media Assistent
 • Onze Filosofie

  European National Champion award 2014/15

  Sinds we in 2004 zijn begonnen, lag onze focus op het maken van de allerbeste naamlabels. Een aantal feiten waar we trots op zijn:

  • Onze 10 jaar wasgarantie is nog ongeëvenaard in de naamlabel industrie. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie.
  • Onze bijna 100% klantteveredenheid wordt ook nog door geen ander labelbedrijf geëvenaard.
  • We zijn onafhankelijk getest op het hebben van de beste labels in het Verenigd Koninkrijk.
  • Onze gekleurde sticker labels blijven beter op kleding zitten dan welke label ook.

  Retourvoorwaarden

  U kunt uw klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

  Controleer alstublieft uw bestelling nauwkeurig alvorens u deze plaatst daar wij u geen vergoeding kunnen geven wanneer wij u het product leveren welke u via internet hebt besteld.

  Wij geven wel degelijk om onze klanttevredenheid en nodigen u uit om telefonisch contact met ons op 0368-080483 te nemen of om ons te mailen (info@mynametags.nl) indien u enige problemen ondervindt met het ontvangen product. We reageren binnen 7 werkdagen op emails.

  Onze klanten zeggen...
  "Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van uw stickers (in het bijzonder dat de letters er echt 'op' liggen vind ik erg mooi)."
  A MASTBOOM, LEIDEN
  Meer onafhankelijke beoordelingen