Sheets of My Nametags sticker labels and a green backpack on a yellow background
FAQs in bold in blue, organge, green, and red text
Welke naamlabels moet ik kiezen?

We zijn er zeker van dat er voor iedereen wel een geschikte naamlabel is! Om er achter te komen welk type label voor u het beste is, hangt af van waar u de naamlabel voor wenst te gebruiken en hoe kleurrijk de label moet zijn.
Onze gekleurde stickers zijn de meest veelzijdige en ze zijn geschikt voor spullen (schrijfgerei, boeken, pennen etc.) en ze zijn geschikt om op aanwezige kleding-labels of was-etiketten inkleding te plakken te plakken. Er zijn oneindig veel ontwerpmogelijkheden voor deze labels. Indien de label direct op stof moet worden aangebracht, kunt u het beste voor zwart-wit instrijk labels kiezen. Indien u eenvoudige functionele stickers wenst voor harde ondergronden, maar geen kleding, dan zijn de zwart-wit stickers zeer geschikt. Voor meer informatie over onze producten: klik hier.

Welke maat hebben de naamlabels

Onze naamlabes zijn algemeen klein van formaat, maar groot genoeg zodat de tekst leesbaar is. Onze standaard afmeting is 30 x 13mm. Dit is groot genoeg om goed leesbaar te zijn en te identificeren en zorgt er voor dat de label op de meeste items past zoals schrijfgerei, jassen en truien. Onze mini labels zijn 16x3mm en dienen daarom op kleine items worden geplakt zoals sleutels of potloden, pennen etc.

Waarom gebruikt u naamlabels?

Naamlabels zijn een simpele oplossing voor het probleem dat spullen kwijt raken. Door ze simpelweg in kleding of op spullen, zoals schoenen en lunchtrommels, aan te brengen, bent u er zeker van dat ze niet kwijtraken. Het is tevens een goed idee om een telefoonnummer aan de labels toe te voegen om zo de persoon die de spullen vindt, te helpen.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Om te bestellen, volg de stappen:
1. Kies het type naamlabel;
2. Ga naar de betreffende ontwerppagina en personaliseer;
3. Voeg het product toe aan de winkelwagen en ga naar de checkout.

Hoe gebruik ik de labels?

Ga hiervoor naar onze gebruiksaanwijzing pagina voor een gedetailleerde uitleg over hoe onze naamlabels te gebruiken.

Mijn bestelling is niet aangekowen

Raak niet in paniek! We informeren onze klanten er rekening meet te houden dat levering uiterlijk 10 dagen kan duren. Terwijl in de praktijk onze klanten de bestelling vaak al binnen een week in huis hebben, zijn we ook afhankelijk van eventuele vertragingen met de post. Indien uw bestelling na 10 dagen nog niet is ontvangen, neem dan alstublieft contact op met info@mynametags.nl en dan helpen wij u graag verder.

Ik wens een anpassing van mijn bestelling

Vergissingen gebeuren! Indien u een vergissing hebt gemaakt terwijl u uw bestellingplaatste of indien u uw adres gegevens wenst aan te passen, neem dan binnen 10 min via email of telefoon contact met ons en dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bereiken op info@mynametags.nl

Kan ik een set labels opsplitsen

We kunnen helaas geen set labels opsplitsen in meerdere namen. Vanwege de manier waarop de labels worden geproduceerd is dit gewoonweg niet mogelijk.

Leveren jullie in het buitenland

Ja. We verzenden dagelijks labels over de hele wereld.

Kan ik internationale letters en accenten gebruiken?

We zijn in staat om de meeste internationale accenten (w.o. Franse accenten, Ijslandse letters etc.) We kunnen West-Europese accenten op al onze labels verwerken terwijl de Oost-Europese en andere letters enkel op onze klassieke Zwart-Wit labels kunnen worden gedrukt. Wanneer het goed op het voorbeeld op uw scherm verschijnt, dan wordt het ook goed op uw label gedrukt. Voor Arabische, Hebreeuwse of Chinese en andere niet-westerse alfabetten, dient u ons ‘narrow’ lettertype te gebruiken. (voor meer informatie hierover, gelieve de leveringspagina te lezen)

Hoe kan ik betalen?

U drukt op de check out pagina op "Doorgaan met betalen" waarna u de mogelijkheid krijgt om te betalen met de volgende betaalmethodes:
- VISA
- Mastercard
- AMEX
- Paypal
- Factuur
- IDeal
U kan er voor kiezen om via factuur te betalen. Dit is een achteraf betaalmethode. U kiest daarvoor bij de check-out voor “betalen per factuur”. Wij sturen u dan een factuur samen met uw bestelling. Wij zullen u hierin vragen aan de betaling te voldoen en u betaalt dan dus pas achteraf na ontvangst.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Rekenen we extra voor betaalmethoden?

We brengen geen extra kosten in rekening voor transacties die worden verwerkt met betaalmethoden die beschikbaar zijn voor gebruik op onze website.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
Wat indien ik niet tevreden ben met mijn naamlabels?
Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.