ministicker

1 set van 56 naamlabels
voor €17.95

(Gratis Bezorging)

Personaliseer Nu

pen pen
shape

Ministicker

WAT ZIJN MINISTICKERS?

De gepersonaliseerde ministickers van My Nametags zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als onze gekleurde stickers, maar zijn kleiner. Ministickers zijn perfect voor het snel en eenvoudig labelen van grote hoeveelheden artikelen. Deze naamstickers zijn ideaal om schrijfgerei voor kinderen, zoals potloden, pennen en stiften, te identificeren, zodat er niets meer verloren gaat of in de war raakt! Met 175 ministickers in elke set is elk boek, pen en potlood voorzien van een label en klaar voor school. Net als onze naamlabels van gekleurde stickers, zijn mini-naamstickers 100% waterdicht, schuurbestendig en ontworpen om de ontberingen van het dagelijkse schoolleven te weerstaan.

de beste kleine stickers

ministicker

Beste kwaliteit:

We zijn er trots op dat we bekend staan om het produceren van de beste labels op de markt, en we zijn onafhankelijk getest om dit te bewijzen.

ministicker

Laat nooit los

Onze Ministickers zijn extreem bestendig tegen wasmachines en vaatwassers. We raden u aan ze op kleinere voorwerpen, zoals schrijfgerei of sleutels, te gebruiken.

ministicker

Duurzaamheid

In Groot-Brittannië belanden elk jaar in totaal 1,4 miljoen verloren schooluniformen (354 ton plastic) op de vuilstort (My Nametags, 2020). Help onze planeet nu door te labelen om verlies te voorkomen.

Grootte van een ministicker

minilabel size

Een set ministickers bestaat uit 175 mini-naamlabels; Voeg tekst toe van maximaal 15 tekens.

WAAROM KIEZEN VOOR MINI NAAMSTICKERS?

Onze mini-naamlabels zijn stijlvol en discreet. Bij het personaliseren van uw ministickers kunt u kiezen uit vier verschillende kleurenschema's: Lollipop, Mint, Cupcake of Standaard.

En met Kerstmis brengen we ons metallic-assortiment uit voor degenen die graag wat extra glans op hun items willen. Op de labels zijn maximaal 12 tekens toegestaan, dus ideaal als u alleen een voornaam op de labels wilt. Als u een achternaam of telefoonnummer aan uw naamlabes wilt toevoegen, kunt u onze dekleurde stickers overwegen.

Teacher with kids. discussing about label
Teacher with kids. discussing about label

Kleurthema's voor ministickers

shape
shape

Kies jouw
Favoriete thema

Volgorde een set van 175 ministickers
voor €17.95


Wees nu creatief
ministicker
ministicker

Metallic stickers

Er is niet voor niets veel vraag naar onze metallic stickers, een feestelijk genot dat exclusief tijdens de kerstperiode wordt aangeboden. Deze ministickers zijn misschien klein van formaat, maar hun betoverende glanzende metalen oppervlakken transformeren ze in schattige, gepersonaliseerde cadeaus voor uw kinderen! Houd ons in de gaten voor aankomende releases van metallic stickers om ervoor te zorgen dat uw labels een nog krachtiger statement maken. Deze stickers zijn niet alleen opvallend, maar ze hebben ook een betaalbare prijs, waardoor ze een ideaal cadeau zijn voor uw dierbaren.

ministicker

Voordelen van kleine labels

Ministickers bieden een geweldige oplossing voor het labelen en bijhouden van de kleinere items die kinderen vaak rondstrooien. Hun veelzijdigheid in afmetingen maakt ze perfect voor het labelen van speelgoed, brillen, boeken en zelfs schrijfgerei. Met deze labels kun je er zeker van zijn dat je kleintje zijn spullen niet kwijtraakt of door elkaar haalt. Bovendien bieden deze labels, ondanks hun kleine formaat, talloze manieren om uw eigen aanpassingen te creëren. Duik in onze collectie lettertypen, achtergronden en schattige ontwerpen om een gepersonaliseerd naamlabel te creëren dat past bij de stijl van uw kind. Zeg vaarwel tegen de zorgen over verloren voorwerpen en voeg een vleugje charme toe aan de bezittingen van uw kind!


ministicker

Waar breng je de kleine stickers aan?

shape Schrijfwaren
pink pacifier with name sticker Items voor kinderen
shape Bril & Toetsen
shape Elektronica
shape Speelgoed
Waarom kiezen voor ministicker-naamlabels?

Bij My Nametags hebben we voor iedereen een perfecte naamlabel. Of u nu al uw schrijfgerei voor kinderen, (school)kleding of zelfs de kleding van een oudere ouder wilt labelen, wij hebben het juiste label voor u! Al onze stickers, ministickers, instrijk en maxistickers zijn 100% personaliseerbaar en bovendien bestand tegen de wasmachine, droger, vaatwasser en magnetron.

Verzending en betaling

Naamlabels zijn een must-have, vooral voor kinderen op de basisschool- en kleuterschool. Om te kiezen welke labels voor u geschikt zijn, dient u eerst in gedachten te houden waar u ze gaat gebruiken. Labelt u kleding, briefpapier, schoenen of speelgoed? Ongeacht het product, dit zal de beslissende factor zijn voor uw besluit. Als u dit eenmaal heeft overwogen, moet u kijken naar de verschillen tussen de labeltypen:

STICKERS zijn de meest populaire naamlabels. Ze zijn zeer veelzijdig omdat ze kunnen worden gebruikt op schrijfgerei en andere schoolbenodigdheden, speelgoed, schoenen en zelfs kleding (op het waslabel). Onze gepersonaliseerde naamstickers zijn vaatwasser-, magnetronbestendig en kunnen in de wasmachine. Elk stickerlabel is 30x13 mm.

INSTRIJK LABELS zijn perfect voor het labelen van kleding en (school)kleding. Nooit meer naaien. Instrijklabels zijn snel en eenvoudig aan te brengen, het enige wat u nodig hebt is een strijkijzer! U bent in staat om in korte tijd alle kleding te markeren. Onze instrijkbare naamlabels kunnen in de wasmachine en droger. Elk instrijklabel is 30x13 mm.

MINISTICKERS zijn een meer discrete optie. Deze zijn geweldig voor oudere kinderen en zelfs volwassenen! Deze mini-labels zijn ideaal om schrijfgerei te identificeren, aangezien ze in een set van 175 worden geleverd, zodat u alle pennen, potloden en kleurpotloden kunt identificeren. Ze kunnen echter niet op kleding worden gebruikt. Onze ministickers zijn vaatwasser- en magnetronbestendig. Elke ministicker is 16x6 mm.

MAXISTICKERS zijn er in verschillende soorten en maten, zodat u meer variatie hebt. Cirkels, vierkanten en rechthoeken allemaal in één set! Deze zelfklevende labels met een leuk thema zijn perfect voor grotere items zoals sportartikelen, boeken, drinkflessen en lunchtrommels. Onze maxistickers kunnen in de vaatwasser, magnetron en wasmachine.

MUURSTICKERS en DEURSTICKERS zijn er in leuke en kleurrijke designs. Deze zijn geweldig om de kinderkamer om te toveren tot een magische, gepersonaliseerde ruimte. Ze kunnen ook een geweldig cadeau zijn voor kinderen! Super eenvoudig aan te brengen (en te verplaatsen) op oppervlakken zoals muren, deuren en kasten.

Gebruiksaanwijzing

Bij My Nametags zijn we gepassioneerd door het leveren van de beste naamlabels ter wereld en het helpen verminderen van verloren eigendommen. Wij geloven dat ons product een leuke en kleurrijke oplossing is om te voorkomen dat je je bezittingen kwijtraakt en dat het ook een product is dat het milieu kan helpen. We zijn er trots op dat we labels van hoge kwaliteit maken die bestand zijn tegen wassen, drogen en de dagelijkse ontberingen van het schoolleven.

Ons doel is om uw leven te vereenvoudigen. Wij streven ernaar een veelzijdig, gebruiksvriendelijk product te leveren. Onze naamlabels zijn gemaakt om overal en door iedereen gebruikt te kunnen worden.

Wij behandelen klanten zoals wij zelf behandeld willen worden. We hebben een klanttevredenheidsscore van bijna 100%, ongeëvenaard op de markt voor naamlabels.

FAQ

Sapevi che in media un bambino perde nove oggetti in un anno scolastico? I genitori devono acquistare materiale di ricambio per oggetti che hanno già comprato una volta! Dover ricomprare questi oggetti non solo ha un impatto ambientale negativo, ma è anche fonte di preoccupazione economica. È qui che entrano in gioco le etichette personalizzate. Etichettare gli oggetti del bambino è essenziale per garantire che non vadano persi e che, se persi, vengano restituiti.