My Nametags Ministickers

Perfect voor schoolmateriaal. Stijlvol en makkelijk te gebruiken!

My Nametags Ministickers

Onze gloednieuwe mini labels zijn perfect om snel een groot aantal items te labelen. Met 175 stickers in elke set kan elk boek, pen of potlood gelabeld worden, klaar voor school! Net zoals onze gekleurde sticker labels, zijn onze mini labels 100% waterbestendig, wrijving bestendig en ontworpen om het dagelijkse schoolleven te doorstaan. De meest veelzijdige en hoge kwaliteitslabels ter wereld! Kies uit één van onze prachtige kleur samenstellingen.

Stijlvol en discreet zoals ze zijn, zijn ze ook een goede optie voor oudere kinderen of volwassenen. Elke mini label is 16x6mm. De labels bieden enkel ruimte voor een voornaam, dus gebruik onze gekleurde sticker naamlabels hiervoor in de plaats voor een volledige personalisatie.

Bestel 1 set van 175 Ministickers voor €18,95

Onze Ministickers zijn geschikt voor:

 • Ministickers for Stationery

  Schoolspullen

 • Ministickers for Glasses

  Brillen

 • Ministickers for Baby Shoes and Equipment

  Babyschoenen en materiaal

 • Ministickers for Toys

  Speelgoed

 • Ministickers for Books

  Boeken

 • Ministickers for Phone Chargers & Eletronics

  Telefoonladers & Electronica

We hebben de beste naamlabels ter wereld

 • Hoge kwaliteit

  Onze mini labels zijn gemaakt om lang mee te gaan. We gebruiken het best mogelijke zelfklevende materiaal om de garantie te kunnen geven dat ze blijven zitten en duurzaam zijn.

 • Duurzaam

  Onze mini labels kunnen de routine van het dagelijkse schoolleven goed doorstaan en blijven uitstekend op hun plek, ruim tot na het schooljaar. Ze zijn extreem bestendig tegen gebruik in vaatwassers. We raden aan om ze voor kleinere items te gebruiken zoals schrijfgerei of sleutels.

 • Klanttevredenheid

  We hebben bijna een 100% klanttevredenheid ratio, de hoogste op de naamlabel-markt. We zijn er zeker van dat u onze mini sticker labels ook geweldig vindt en zijn u graag van dienst om u verder te assisteren mocht u tegen problemen aanlopen.

 • sustainability

  Duurzaamheid

  Door de items van uw kind te labelen, is de kans groter dat deze worden geretourneerd als ze verloren gaan. Een klein label kan voorkomen dat ouders opnieuw spullen moeten kopen, stimuleert hergebruik en vermindert de hoeveelheid afval die op de vuilnisbelt belandt.

Aan de slag!

Ontwerp nu uw eigen mini labels of kies uit één van onze andere producten.

1 set van 175 mini stickers voor €18,95

 • Waarom kiest u Ministickers?

  • Mini labels zijn kleine sticker naamlabels. Het is een perfecte optie wanneer u snel een groot aantal items wilt labelen. Ze kunnen voor alles gebruikt worden, van lunchtrommels en waterflessen tot schrijfgerei. Vanwege hun afmeting (16x6mm) is het enkel mogelijk om een voornaam erop te zetten. Dit dient u in overweging te nemen voordat u weet welke spullen u wenst te labelen. We raden aan om deze mini labels te gebruiken in combinatie met onze gekleurde sticker labels of dat u ze gebruikt voor kleinere minder waardevolle spullen.

   De labels kunnen weliswaar niet volledig worden ontworpen met veel tekst of plaatjes, maar we bieden verschillende kleuren sets aan om aan ieders smaak te voldoen! Mini labels zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als onze gekleurde sticker naamlabels. Voor informatie over hoe u onze labels kunt gebruiken, zie onze gebruiksaanwijzing pagina.

 • Beoordelingen

  Registreer u voor onze nieuwsbrief

  My Nametags Feefo reviews Gold Trusted Service Award
 • Levering en Betaling

  • Levering in Nederland

   U ontvangt normaal de naamlabels binnen een de week na het plaatsen van uw internetbestelling, maar gelieve op 10 dagen te rekenen om zeker te zijn aangezien het 48 uur kan duren voor je bestlling geproduceerd wordt. Een set naamlabels kost €16.95.

  • Betaling

   We accepteren alle grote credit en debet betaalkaarten. U kunt ook via Paypal betalen. Betalingen worden veilig verwerkt door Adyen.

   Payment Methods

  • Internationale levering

   We leveren overal ter wereld zonder extra kosten.
   We streven ernaar om in Europa binnen 10 dagen te bezorgen en buiten Europa binnen twee weken. Zorg er alstublieft voor dat u het land en de postcode vermeld bij het adres.


   Internationale levering

   De snelste manier om een bestelling te plaatsen is via het internet, en we produceren de bestellingen meestal dezelfde dag nog. We streven ernaar om in Europa binnen 10 dagen te bezorgen en buiten Europa binnen twee weken. Zorg er alstublieft voor dat u het land en de postcode vermeld bij het adres.


   Internationale letters en accenten

   We zijn in staat om de meeste internationale letters en accenten (w.o. Franse accenten, Ijslandse letters etc.) te printen. We kunnen West-Europese accenten op al onze labels verwerken terwijl de Oost-Europese en andere letters enkel op onze klassieke zwart en wit labels kunnen worden gedrukt. Wanneer het goed op het voorbeeld op uw scherm verschijnt, dan wordt het ook goed op uw label gedrukt. Voor Arabische, Hebreeuwse of Chinese en andere niet-westerse alfabetten, dient u ons ‘narrow’ lettertype te gebruiken.

 • Gebruiksaanwijzing

  • Hoe gebruikt u gekleurde stickers?

   Op Kleding
   1. Druk de sticker stevig op het was-etiket of merklabel van het kledingstuk – niet geschikt voor stof.
   2. Wacht 24 uur met wassen van het kledingstuk nadat de sticker is aangebracht.
   3. Stickers zijn wasmachine-bestendig tot 60°.

   Op Spullen
   1. Plak de sticker op een schoon en droog oppervlak.
   2. Wacht 24 uur voordat u het voorwerp in de vaatwasser plaatst.

  • Waar plaatst u de naamlabels?

   Naamlabels zouden geplaatst moeten worden op een plek die direct zichtbaar is in het geval er iets zoekraakt of verwisseld wordt. We raden aan om onze gekleurde naamlabels op het was-etiket te plakken dat zich aan de binnenkant aan de zijkant bevindt. Labels kunnen ook in schoenen worden geplakt of op spullen zoals lunchtrommels of drinkflessen. Instrijk labels dienen direct op de stof te worden gestreken.

  • Hoe labels innaaien?

   Innaai-labels dienen in de kleding te worden genaaid. De innaai-labels zouden aangebracht moeten worden op een zichtbare plek waardoor de persoon die het kledingstuk vindt, het snel opmerkt. Bijvoorbeeld in de kraag of in de taille (band) van een broek. Echter is het innaaien van labels een tijdrovende bezigheid en deze labels staan er om bekend om te slijten. Om deze redenen zijn er stickers en instrijk labels ontworpen. Deze kunnen in enkele seconden worden aangebracht om zo tijd te besparen voor drukke ouders. Om deze redenen zijn er stickers en instrijk labels ontworpen. Deze kunnen in enkele seconden worden aangebracht om zo tijd te besparen voor drukke ouders.

 • Vraag & Antwoord

  • Welke naamlabels moet ik kiezen?

   We zijn er zeker van dat er voor iedereen wel een geschikte naamlabel is! Om er achter te komen welk type label voor u het beste is, hangt af van waar u de naamlabel voor wenst te gebruiken en hoe kleurrijk de label moet zijn.

   Onze gekleurde stickers zijn de meest veelzijdige en ze zijn geschikt voor spullen (schrijfgerei, boeken, pennen etc.) en ze zijn geschikt om op aanwezige kleding-labels of was-etiketten in kleding te plakken te plakken. Er zijn oneindig veel ontwerpmogelijkheden voor deze labels. Indien de label direct op stof moet worden aangebracht, kunt u het beste voor zwart en wit instrijk labels kiezen. Indien u eenvoudige functionele stickers wenst voor harde ondergronden, maar geen kleding, dan zijn de zwart en wit stickers zeer geschikt. Voor meer informatie klikt u hier:onze producten.

  • Welke maat hebben de naamlabels?

   Onze naamlabes zijn algemeen klein van formaat, maar groot genoeg zodat de tekst leesbaar is. Onze standaard afmeting is 30 x 13mm. Dit is groot genoeg om goed leesbaar te zijn en te identificeren en zorgt er voor dat de label op de meeste items past zoals schrijfgerei, jassen en truien. Onze mini labels zijn 16x3mm en dienen daarom op kleine items worden geplakt zoals sleutels of potloden, pennen etc.

  • Waarom gebruikt u naamlabels?

   Naamlabels zijn een simpele oplossing voor het probleem dat spullen kwijt raken. Door ze simpelweg in kleding of op spullen, zoals schoenen en lunchtrommels, aan te brengen, bent u er zeker van dat ze niet kwijtraken. Het is tevens een goed idee om een telefoonnummer aan de labels toe te voegen om zo de persoon die de spullen vindt, te helpen.

  • Hoe gebruik ik de labels?

   Ga hiervoor naar onze gebruiksaanwijzing pagina voor een gedetailleerde uitleg over hoe onze naamlabels te gebruiken.

  • Mijn bestelling is niet aangekomen

   Raak niet in paniek! We informeren onze klanten er rekening mee te houden dat levering uiterlijk 10 dagen kan duren. Terwijl in de praktijk onze klanten de bestelling vaak al binnen een week in huis hebben, zijn we ook afhankelijk van eventuele vertragingen met de post. Indien uw bestelling na 10 dagen nog niet is ontvangen, neem dan alstublieft contact op met info@mynametags.nl en dan helpen wij u graag verder.

  • Ik wens een aanpassing van mijn bestelling

   Vergissingen gebeuren! Indien u een vergissing hebt gemaakt terwijl u uw bestellingplaatste of indien u uw adres gegevens wenst aan te passen, neem dan binnen 10 min via email of telefoon contact met ons en dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bereiken opinfo@mynametags.nl

  • Wat indien ik niet tevreden ben met mijn naamlabels?

   We zijn er trots op om de beste naamlabels en klantenservice aan te bieden, dus wanneer u niet tevreden bent met uw naamlabels of om wat voor reden dan ook, neemt u dan gerust contact met ons op viainfo@mynametags.nl

  • Kan ik een set labels opsplitsen?

   We kunnen helaas geen set labels opsplitsen in meerdere namen. Vanwege de manier waarop de labels worden geproduceerd is dit gewoonweg niet mogelijk.

  • Leveren jullie in het buitenland?

   Ja. We verzenden dagelijks labels over de hele wereld.

  • Kan ik internationale letters en accenten gebruiken?

   We zijn in staat om de meeste internationale letters en accenten (w.o. Franse accenten, IJslandse letters etc.) te printen. We kunnen West-Europese accenten op al onze labels verwerken terwijl de Oost-Europese en andere letters enkel op onze klassieke zwart en wit labels kunnen worden gedrukt. Wanneer het goed op het voorbeeld op uw scherm verschijnt, dan wordt het ook goed op uw label gedrukt. Voor Arabische, Hebreeuwse of Chinese en andere niet-westerse alfabetten, dient u ons ‘narrow’ lettertype te gebruiken. (voor meer informatie hierover, gelieve naar onze Leveringpagina).