VERZORGINGSHUIZEN

De meest populaire keuze voor verzorgings- en bejaardentehuizen zijn de 120 zwart/wit instrijk naamlabels. Deze labels zijn snel in te strijken en blijven jaren zitten ondanks regelmatig gebruik in wasmachine en droger.

My Nametags labels voor verzorgingshuizen

verzorgingshuizen-labels

Wasserette. Met My Nametags nieuwe gekleurde stickers hoeft u geen strijkijzer of naald en draad te gebruiken. U kunt de stickerlabel op het waslabel plakken en deze zal was na was blijven plakken. Wat ooit een hele opgave was is nu in een handomdraai gedaan.

Vernieuwde kleurenstickers voor kleding. Onze gekleurde stickers kunnen nu ook op kleding gebruikt worden. Ze zijn heel eenvoudig om op te plakken en blijven goed zitten in de wasmachine wanneer de sticker op het waslabel wordt geplakt. Lees meer over gekleurde stickers.

Instrijklabels. U kunt kiezen uit 120 zwart/witte klassieke instrijklabels of 56 gekleurde instrijklabels. De kwaliteit is hetzelfde en de labels zijn gemakkelijk in te strijken. Wij bieden een 10 jaar garantie dat ze blijven zitten in de was, zelfs hete was en in de droger. Het hoge percentage klantentevredenheid geeft aan dat onze labels goed hun werk doen.

PERFECT VOOR RESPIJT- EN RUSTHUIZEN

verzorgingshuizen-labels

Vanwege de korte voorbereidingstijd voor nieuwe bezoekers, zijn My Nametags labels perfect voor respijt- en rusthuizen. We hebben een nieuwe gekleurde sticker ontwikkeld die op kleding blijft zitten. Een snelle bestelling en bezorging, gecombineerd met een label die eenvoudig in kleding wordt aangebracht, is perfect voor kort-verblijf bewoners.

Normaal gezien produceren wij de naamlabels binnen 24 uur nadat uw internet bestelling is voldaan en ontvangt u uw bestelling binnen 10 dagen. Door de My Nametags gekleurde stickers op de was- of samenstelling label van kleding te plakken, kunt u een hele set kleding binnen enkele minuten labelen. Nog beter, de stickers kunnen ook gebruikt worden om spullen te labelen zoals brillen, brillenkokers, CD’s, radio’s enz.)

Perfect voor leerproblemen

Een leuke, opvallend gekleurde naamlabel die snel te herkennen is op kleding en eigendommen en handig is om kleding terug te vinden in de was.

verzorgingshuizen-naamlabels
Onze klanten zeggen...
"Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van uw stickers (in het bijzonder dat de letters er echt 'op' liggen vind ik erg mooi)."
A MASTBOOM, LEIDEN
Meer onafhankelijke beoordelingen