My Nametags Labels voor Verzorgingshuizen

My Nametags labels worden landelijk door honderden verzorgingshuizen gebruikt.

Care home staff and resident

Perfect voor Verzorgingshuizen

Duurzaam en van uitstekende waarde, My Nametags labels zijn de perfecte keuze voor bewoners van verzorgingstehuizen, voor mensen die gemeenschappelijk wonen en voor rust en respijthuizen. De labels kunnen snel en eenvoudig door personeel of familieleden worden aangebracht en zijn bestand tegen vele was -en droogbeurten en blijven jaren zitten. We gebruiken geen schadelijke chemicaliën bij het produceren van onze labels, dus zorgen ze niet voor irritatie.

My Nametags labels on slippers in a care home

Labels voor speciale leerbehoeften

Onze gekleurde naamlabels kunnen bruikbaar zijn voor personen met speciale leerbehoeften. Naast het gebruik ervan in gemeensschappelijke leef -en leerruimten, kunnen de leuke en opvallend gekleurde icoontjes samen met een duidelijke naam op de label, ervoor zorgen dat de ongerustheid en bezorgdheid van betreffende persoon vermindert.

My Nametags name tags on a bottle in a residential home for the elderly

Welke Labels?

Zwart-Wit Instrijk Labels

Onze zwart-wit instrijk- en sticker labels zijn populair bij zorginstellingen. Deze labels zijn 100% waterdicht, resistent en worden geleverd met 10 jaar was-garantie. Ze zijn ontworpen om de ontberingen van het alledaagse leven te weerstaan en zullen niet wijken. Deze labels zijn de perfecte oplossing bij het labelen van artikelen die geen was-label hebben, b.v. sokken, ondergoed en pyjama's wanneer ze rechtstreeks op de stof worden aangebracht. Ze zijn ook ideaal voor het labelen van de kleding van bewoners die niet graag was-labels in hun kleding hebben.
Voor slechts €18,95 voor 120 in strijklabels zijn ze een voordelige optie.
Bezoek onze Zwart-Wit stickerpagina of onze Zwart-wit mix set-pagina voor verschillende opties of selecteer ontwerp A hieronder voor uw zwart-wit instrijk labels.

Gekleurde Instrijk Labels

Onze gekleurde instrijk labels zijn een leukere en kleurrijkere optie. Dankzij de levendige kleuren en aanpassingsopties kunt u een label maken dat de persoonlijkheid of interesses van de persoon weerspiegelt. De kleurrijke achtergrond en/of het ontwerp zijn ook geweldig om bezittingen meteen te identificeren, zonder de naam te hoeven lezen. Net als onze zwart-witte instrijk labels, hebben onze gekleurde instrijk labels een was-garantie van 10 jaar.
Deze labels kunnen in een mum van tijd worden aangebracht en voor slechts €16,95 voor 56 instrijk labels kunnen alle benodigdheden worden geïdentificeerd.
Om uit ons brede aanbod van ontwerpen en achtergronden te kiezen, kunt u ze zelf ontwerpen of kiezen uit de reeds bestaande ontwerpen hieronder.

Gekleurde Sticker Labels

Gekleurde sticker labels kunnen zowel op kleding (mits op het was-label) als op andere persoonlijke spullen worden gebruikt. Ze zijn ons meest veelzijdige label. Deze labels blijven op hun plaats en zijn vaatwasser-, magnetron-, wasmachine- en sterilisatorbestendig en wrijf vast.
Voor €16,95 voor 56 labels, zijn dit een geweldige optie als u niet alleen kleding maar ook spullen wilt identificeren. Ontwerp hier uw gekleurde sticker labels.

Maak je klaar om je labels te ontwerpen!

Moeiteloos te ontwerpen, met duizenden combinatiemogelijkheden. Verkrijgbaar als stickers, strijkijzers en meer.

1 set van 56 naamlabels voor €16,95

Ontwerp uw Label

Pas Uw Label Aan

Grootte: 30x13mm
This field is required
 • B&W iron-ons

  120 nametags

  €11.95

 • Uw winkelmandje

  Totaal:  €0

  Verzendgegevens

  * Verplicht Veld