Gekleurde Instrijk Naamlabels

Perfect voor kleding. Leuk en eenvoudig in gebruik!

My Nametags Colour Iron-on for school uniform

Wat is een instrijk label?


  Instrijk labels zijn de perfecte labels voor kleding, ze kunnen binnen enkele seconden direct op de kleding worden gestreken.

Waarom zou ik kiezen voor instrijkbare naamlabels?


  Onze instrijk labels zijn perfect voor kleding en schooluniformen. Indien u op zoek bent naar labels voor kleding, dan zijn instrijk labels de juiste keuze voor u. Ze kunnen binnen enkele seconden direct op kleding worden gestreken en zullen niet loskomen, ze blijven jarenlang in de kleding zitten. My Nametags labels worden geleverd met een garantie van 10 jaar, zijn 100% waterdicht, gemakkelijk aan te brengen op kleding, bestand tegen slijtage en zijn ontworpen om de ontberingen van het dagelijkse schoolleven te weerstaan en gaan tot ver na het schooljaar mee. Onze labels zijn 100% gepersonaliseerd, we hebben duizenden ontwerpen om uit te kiezen, dus we hebben voor elk wat wils.

Waarvoor kan ik instrijkbare naamlabels gebruiken?


  Instrijkbare naamlabels kunnen gemakkelijk op alle soorten kleding worden aangebracht, ze zijn geschikt voor truien, t-shirts, broeken, sokken en natuurlijk schoolkleding of uniformen. Onze labels zijn ontworpen om de ontberingen van de wasmachine en de droger te weerstaan.

Voor wie zijn instrijk labels geschikt?


  Instrijk labels zijn ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. We hebben duizenden ontwerpen om uit te kiezen.

Welke afmeting hebben ze?


  Een gekleurde instrijk naamlabel is 13x30 mm en u ontvangt 56 labels in elke set, zodat u ze kunt gebruiken op al de favoriete kleding en (school)kleding van uw kind.
  Bij elke bestelde set sturen we instructies mee voor het aanbrengen van onze instrijk labels.

Bestel 1 set van 56 labels voor €16,95

Onze gekleurde instrijk labels zijn geschikt voor:

 • Name tags for Clothing

  Kleding

 • Name tags for School uniform

  Schoolkleding

 • Name tags for Sports clothing

  Sportkleding

 • Name tags for Socks and underwear

  Sokken en Ondergoed

We hebben de beste naamlabels ter wereld!

 • Hoge Kwaliteit

  Onze gekleurde instrijk naamlabels zijn gemaakt om lang mee te gaan. We gebruiken het best mogelijke zelfklevende materiaal om de garantie te kunnen geven dat de labels blijven zitten en duurzaam zijn. Ze zijn extreem bestendig tegen gebruik in wasmachines en vaatwassers.

 • Duurzaam

  Onze labels kunnen de routine van het dagelijkse schoolleven goed doorstaan en blijven uitstekend op hun plek, ruim tot na het schooljaar. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze gekleurde instrijk labels dat we een 10 jaar was-garantie aanbieden, wat nog niet in de naamlabel markt wordt gedaan.

 • Klanttevredenheid

  We hebben bijna een 100% klanttevredenheid ratio, de hoogste op de naamlabel-markt. We zijn er zeker van dat u onze gekleurde sticker labels ook geweldig vindt en zijn u graag van dienst om u verder te assisteren mocht u tegen problemen aanlopen.

 • sustainability

  Duurzaamheid

  Door de items van uw kind te labelen, is de kans groter dat deze worden geretourneerd als ze verloren gaan. Een klein label kan voorkomen dat ouders opnieuw spullen moeten kopen, stimuleert hergebruik en vermindert de hoeveelheid afval die op de vuilnisbelt belandt.

Aan de Slag!

Ontwerp nu uw instrijk labels of kies één van onze andere producten waaronder onze super veelzijdige gekleurde stickers labels.

Bestel 1 set van 56 labels voor €16,95

 • Waarom kiest u voor zwart en wit instrijk labels?

  • Onze gekleurde instrijk labels zijn de beste optie wanneer u kleding wenst te labelen. De labels kunnen in seconden worden aangebracht, wat betekent dat u geen uren kwijt bent aan het innaaien van de labels. De gekleurde instrijk labels kunnen gepersonaliseerd worden en de persoonlijkheid van uw kind reflecteren of hun interesses en door ze samen te ontwerpen kan het nog een leuke bezigheid zijn ook! Daarbij komen al onze gekleurde instrijk labels met een 10 jaar garantie.

   De instrijk labels kunnen overal in de kleding worden aangebracht en zullen geen irritatie veroorzaken. We gebruiken geen schadelijke chemicaliën in onze productie van de labels. Zorg dat u het meegeleverde siliconen papier gebruikt en volg de instructies die bij uw label-set zit.

 • Beoordelingen

  Klik op de onderstaande grafiek om meer beoordelingen van klanten te lezen.

  My Nametags Feefo reviews Gold Trusted Service Award
 • Levering en Betaling

  • Levering in Nederland

   U zou de naamlabels binnen een week moeten ontvangen nadat wij uw internetbestelling hebben ontvangen, maar houdt u alstublieft rekening met uiterlijk 10 dagen om er zeker van te zijn. Een set van 56 naamlabels bedraagt €16,95 inclusief verzendkosten.

  • Betaling

   We accepteren alle grote credit en debet betaalkaarten. U kunt ook via Paypal betalen. Betalingen worden veilig verwerkt door Adyen.

   Payment Methods

  • Internationale levering

   We leveren overal ter wereld zonder extra kosten.
   We streven ernaar om in Europa binnen 10 dagen te bezorgen en buiten Europa binnen twee weken. Zorg er alstublieft voor dat u het land en de postcode vermeld bij het adres.


   Internationale levering

   De snelste manier om een bestelling te plaatsen is via het internet, en we produceren de bestellingen meestal dezelfde dag nog. We streven ernaar om in Europa binnen 10 dagen te bezorgen en buiten Europa binnen twee weken. Zorg er alstublieft voor dat u het land en de postcode vermeld bij het adres.


   Internationale letters en accenten

   We zijn in staat om de meeste internationale letters en accenten (w.o. Franse accenten, Ijslandse letters etc.) te printen. We kunnen West-Europese accenten op al onze labels verwerken terwijl de Oost-Europese en andere letters enkel op onze klassieke zwart en wit labels kunnen worden gedrukt. Wanneer het goed op het voorbeeld op uw scherm verschijnt, dan wordt het ook goed op uw label gedrukt. Voor Arabische, Hebreeuwse of Chinese en andere niet-westerse alfabetten, dient u ons ‘narrow’ lettertype te gebruiken.

 • Gebruiksaanwijzing

  • Hoe gebruikt u instrijk labels?

   Voor kleding
   1. Verwijder de label van het transparante vel.
   2. Plaats de label op het kledingstuk en bedek het met het meegeleverde siliconen papier.
   3. Zet het strijkijzer op de maximale temperatuur die geldt voor het betreffende kledingstuk.
   4. Zet de stoomfunctie uit en druk het strijkijzer voor 8-15 seconden op de label.
   5. Verwijder het siliconenpapier en laat afkoelen.

   Waarschuwing! - Volg altijd de instructies van het samenstelling / was-etiket van het betreffende kledingstuk.
   - Strijk geen labels op niet-strijkbare kleding.
   - Strijk geen labels zonder siliconenpapier.

  • Waar plaatst u de naamlabels?

   Naamlabels zouden geplaatst moeten worden op een plek die direct zichtbaar is in het geval er iets zoekraakt of verwisseld wordt. We raden aan om onze gekleurde naamlabels op het was-etiket te plakken dat zich aan de binnenkant aan de zijkant bevindt. Labels kunnen ook in schoenen worden geplakt of op spullen zoals lunchtrommels of drinkflessen. Instrijk labels dienen direct op de stof te worden gestreken.

  • Hoe labels in te naaien?

   Innaai-labels dienen in de kleding te worden genaaid. De innaai-labels zouden aangebracht moeten worden op een zichtbare plek waardoor de persoon die het kledingstuk vindt, het snel opmerkt. Bijvoorbeeld in de kraag of in de taille (band) van een broek. Echter is het innaaien van labels een tijdrovende bezigheid en deze labels staan er om bekend om te slijten. Om deze redenen zijn er stickers en instrijk labels ontworpen. Deze kunnen in enkele seconden worden aangebracht om zo tijd te besparen voor drukke ouders.

 • Vraag en Antwoord

  • Welke naamlabels moet ik kiezen?

   We zijn er zeker van dat er voor iedereen wel een geschikte naamlabel is! Om er achter te komen welk type label voor u het beste is, hangt af van waar u de naamlabel voor wenst te gebruiken en hoe kleurrijk de label moet zijn.

   Onze gekleurde stickers zijn de meest veelzijdige en ze zijn geschikt voor spullen (schrijfgerei, boeken, pennen etc.) en ze zijn geschikt om op aanwezige kleding-labels of was-etiketten in kleding te plakken. Er zijn oneindig veel ontwerpmogelijkheden voor deze labels. Indien de label direct op stof moet worden aangebracht, kunt u het beste voor zwart en wit instrijk labels kiezen. Indien u eenvoudige functionele stickers wenst voor harde ondergronden, maar geen kleding, dan zijn de zwart en wit stickers zeer geschikt. Voor meer informatie over onze producten, klik hier.

  • Welke maat hebben de naamlabels?

   Onze naamlabes zijn algemeen klein van formaat, maar groot genoeg zodat de tekst leesbaar is. Onze standaard afmeting is 30 x 13mm. Dit is groot genoeg om goed leesbaar te zijn en te identificeren en zorgt er voor dat de label op de meeste items past zoals schrijfgerei, jassen en truien. Onze mini labels zijn 16x3mm en dienen daarom op kleine items worden geplakt zoals sleutels of potloden, pennen etc.

  • Waarom gebruikt u naamlabels?

   Naamlabels zijn een simpele oplossing voor het probleem dat spullen kwijt raken. Door ze simpelweg in kleding of op spullen, zoals schoenen en lunchtrommels, aan te brengen, bent u er zeker van dat ze niet kwijtraken. Het is tevens een goed idee om een telefoonnummer aan de labels toe te voegen om zo de persoon die de spullen vindt, te helpen.

  • Hoe gebruik ik de labels?

   Ga hiervoor naar onze gebruiksaanwijzing pagina voor een gedetailleerde uitleg over hoe onze naamlabels te gebruiken.

  • Mijn bestelling is niet aangekomen

   Raak niet in paniek! We informeren onze klanten er rekening mee te houden dat levering uiterlijk 10 dagen kan duren. Terwijl in de praktijk onze klanten de bestelling vaak al binnen een week in huis hebben, zijn we ook afhankelijk van eventuele vertragingen met de post. Indien uw bestelling na 10 dagen nog niet is ontvangen, neem dan alstublieft contact op met info@mynametags.nl en dan helpen wij u graag verder.

  • Ik wens een aanpassing van mijn bestelling

   Vergissingen gebeuren! Indien u een vergissing hebt gemaakt terwijl u uw bestelling plaatste of indien u uw adres gegevens wenst aan te passen, neem dan binnen 10 min via email of telefoon contact met ons en dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bereiken op info@mynametags.nl

  • Wat indien ik niet tevreden ben met mijn naamlabels?

   We zijn er trots op om de beste naamlabels en klantenservice aan te bieden, dus wanneer u niet tevreden bent met uw naamlabels of om wat voor reden dan ook, neemt u dan gerust contact met ons op via info@mynametags.nl

  • Kan ik een set labels opsplitsen?

   We kunnen helaas geen set labels opsplitsen in meerdere namen. Vanwege de manier waarop de labels worden geproduceerd is dit gewoonweg niet mogelijk.

  • Leveren jullie in het buitenland?

   Ja. We verzenden dagelijks labels over de hele wereld.

  • Kan ik internationale letters en accenten gebruiken?

   We zijn in staat om de meeste internationale letters en accenten (w.o. Franse accenten, Ijslandse letters etc.) te printen. We kunnen West-Europese accenten op al onze labels verwerken terwijl de Oost-Europese en andere letters enkel op onze klassieke zwart en wit labels kunnen worden gedrukt. Wanneer het goed op het voorbeeld op uw scherm verschijnt, dan wordt het ook goed op uw label gedrukt. Voor Arabische, Hebreeuwse of Chinese en andere niet-westerse alfabetten, dient u ons ‘narrow’ lettertype te gebruiken. (voor meer informatie hierover, gelieve de leveringspagina te lezen Leveringspagina ).