MAAR €16,95 VOOR EEN VEL VAN 56 INSTRIJK LABELS

washing guarantee

Perfect voor kleding

Perfect om kleding te labelen en in het bijzonder om sokken en andere kledingstukken zonder kledinglabels/was-etiketten te labelen.

illustration

Was Garantie

Alle My Nametags instrijklabels hebben een 10 jaar was garantie. Onze labels zijn geschikt voor in de wasmachine tot 90˚c.

illustration

Makkelijk en leuk

1000-den ontwerp combinaties mogelijk. Bestel uit onze meest populaire ontwerpen of Ontwerp zelf.


KLAAR OM TE BESTELLEN?

SNELLE BESTELLING GEKLEURDE NAAMLABELS

BESTEL NU 56x gekleurde naamlabels VOOR MAAR €16,95

1. Kies uit onze meest populaire ontwerpen

(voor meerdere mogelijkheden, kun je een eigen label ontwerpen)

2. Schrijf je tekst

PERFECT VOOR KLEDING EN STOFFEN

Labels voor School

My Nametags instrijklabels zijn geschikt voor stoffen en kleding, wat ze bijzonder geschikt maakt voor (school)kleding. DE naamlabels zijn makkelijk in te strijken op (school) truien, T-shirts, broeken, rokken en tassen. Met hun kleurrijke ontwerpen, vallen de labels ook op op gymspullen, sokken, korte broeken en ondergoed.

Ideale labels voor vakantie

My Nametags instrijklabels zijn ook geweldig om alles voor zomerkampen en vakanties te labelen. Zo bent u er zeker van dat kostbare kleding niet verward worden met andermans kleding.

Onze instrijklabels zijn ook zeer populair bij verzorgingstehuizen, de bewoners en hun familie omdat ze op een simpele manier er voor zorgen dat kleding niet zoekraakt tijdens gezamenlijke wasbeurten.

Hoe te bestellen

Het bestellen van onze labels kon niet eenvoudiger! U kunt de ‘snelle bestelling’ module hierboven gebruiken om te kiezen uit één van onze meest populaire ontwerpen. Voeg enkel uw tekst toe en plaats de bestelling in uw winkelmandje. Of u bent liever creatief en ontwerpt ze zelf door uit onze enorme variatie van verschillende achtergronden, lettertypen en plaatjes te kiezen.

Gekleurde naamlabels voor kleding

My Nametags maakt gekleurde stickers die zeer duurzaam zijn en ook voor klading en schoenen geschikt zijn. Klik om meer te lezen over deze stickers voor kleding, schoenen en spullen.

Wat schrijf je op je labels

OU kunt maximaal 3 tekstregels gebruiken (15 tekens per regel). Velen gebruiken een voor- en achternaam. U kunt eventueel ook een kamernummer toevoegen (bijv. Kamer 131) of een telefoonnummer voor mensen die u kunnen contacteren indien uw item is kwijtgeraakt. We kunnen ook speciale lettertekens of accenten drukken op de labels.

TOP TIP Hoe meer tekst u toevoegt, hoe kleiner de tekst wordt. U kunt meer ruimte voor tekst creëren wanneer u geen plaatje kiest.

Hoe groot zijn de labels?

Onze labels zijn 30 x 13mm, dus goed te lezen en te herkennen. Ze passen daarnaast op vrijwel alle kleding zoals sokken, ondergoed, jassen en truien.

Snelle levering

We leveren overal ter wereld. De labels worden binnen 24 uur na ontvangst van uw online bestelling gedrukt en vaak ook al direct verzonden. Als uiterste levertijd hanteren wij 10 dagen maar in praktijk hebt u ze vaak al binnen een week in huis. Lees meer over onze leveringsvoorwaarden.

Onze Garantie

Alle My Nametags instrijklabels komen met een 10 jaar garantie. Dus wanneer u tijdens deze periode problemen ondervindt met uw labels, neem dan contact met ons op via info@mynametags.nl en dan geven we u graag een aantal tips of vervangen wij uw labels.

Klant beoordelingen

We zijn trots op onze uitstekende klantenservice. Al onze medewerkers zijn getraind om u telefonisch van dienst te zijn met welke vraag, verzoek of klacht dan ook. Ook proberen wij via email binnen 24 uur te reageren op uw bericht. U kunt 100% onafhankelijke beoordelingen lezen op onze Feefo site waar klanten hun beoordeling plaatsen over onze service en Feefo site waar klanten hun beoordeling plaatsen over onze service en producten. We kunnen geen beoordelingen verwijderen of aanpassen op deze website, u kunt er dus 100% zeker van zijn dat onze beoordelingen echt zijn!

Hoe gebruikt u gekleurde instrijk labels

  1. Verwijder de label van het transparante vel
  2. Plaats de label op het kledingstuk en bedek met het meegeleverde siliconen papier
  3. Zet het strijkijzer op de maximale temperatuur dat geldt voor het betreffende kledingstuk. Zet de stoomfunctie uit en druk het strijkijzer voor 8-15 seconden op de naamlabel. Verlaag de temperatuur en verleng de strijktijd indien u een label op synthetisch materiaal strijkt
  4. Verwijder het siliconenpapier en laat afkoelen

WAARSCHUWING! Volg altijd de instructies van het samenstelling/was-etiket van het betreffende kledingstuk. Strijk geen labels op niet-strijkbare kleding. Strijk geen labels zonder siliconenpapier.

figure
Meer onafhankelijke beoordelingen