shape
shape

De nummer 1 strijklabels

Personaliseer nu

Een set van 56 voor €17,95

(Gratis Bezorging)


shape shape
shape
shape

shape

Op zoek naar Innaailabels?

shape

Van oudsher zijn geweven innaailabels de duurzame optie voor het labelen van schooluniformen. Tegenwoordig zijn er echter superieure labels verkrijgbaar in de vorm van instrijkbare naamlabels of naamstickers. In tegenstelling tot opnaailabels kunnen opstrijklabels en stickerlabels in enkele seconden worden bevestigd zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur of duurzaamheid. Vind de leukste naamstickers en instrijklabels bij My Nametags. Ontwerp ze nu voor uzelf !

shape

Op zoek naar Naamstickers?

shape

Naamstickers zijn uw gepersonaliseerde metgezellen die u helpen items te beschermen tegen verlies of onbedoelde verwisselingen. Dit geldt vooral voor kinderkleding labels, die onmisbaar zijn voor ouders. Onze stickers zijn gemaakt met behulp van PVC, speciale kleefstoffen en kwaliteitsinkt die samen zorgen voor een zeer duurzaam, 100% waterdicht en esthetisch aantrekkelijk label dat je nooit in de steek zal laten. Als u echter een permanent label wilt dat gegarandeerd 10 jaar bestand is tegen wassen, hoeft u niet verder te zoeken dan onze instrijklabels. Ontwerp ze nu voor uzelf!

shape

Wat zijn instrijklabels?

shape

De instrijkbare naamlabels van My Nametags zijn gemaakt van waterdichte, duurzame materialen en lijmen die zijn ontworpen om in stoffen te smelten wanneer warmte wordt toegepast. Ze zijn permanent, gemakkelijk en snel in gebruik. De gepersonaliseerde instrijklabels van My Nametags zijn geschikt voor alle soorten kleding, waaronder truien, t-shirts, broeken, sokken en uniformen en ze blijven gegarandeerd 10 jaar bij het wassen zitten. Omdat onze instrijklabels permanent zijn, kunt u anders ook onze naamstickers gebruiken, omdat deze kunnen worden verwijderd als u in de toekomst de kleding van uw kind wilt weggeven. Ontwerp ze nu voor uzelf!

DE BESTE strijklabels VOOR KLEDING

best

Blijft op kleding

Onze 10 jaar wasgarantie is ongeëvenaard in de markt voor naamkaartjes. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat onze labels van uw kleding vallen als u ze wast!

best

Tevreden klanten

Vanwege onze toewijding aan eersteklas service en kwaliteitsproducten, hebben we een bijna 100% klanttevredenheidsscore in meerdere landen, wat ongeëvenaard is in de markt voor naamkaartjes.

best

Voor kinderen en volwassenen

Dankzij onze ontwerptool kunnen zowel volwassenen als kinderen perfecte labels maken. U kunt namelijk in totaal 19.474.560 combinaties maken met ons assortiment ontwerpen, achtergronden en lettertypen!

best

Duurzaamheid bevorderen

In totaal 1,4 miljoen verloren schooluniformen (354 ton plastic) elk jaar op de vuilnisbelt (My Nametags, 2020). Help onze planeet nu door te labelen om verlies te voorkomen.

shape

OPSTRIJKBARE SCHOOLLABELS

  • shape Scholen zijn vaak drukke omgevingen, waardoor kleding kwijtraakt of wordt verwisseld.
  • shape Opstrijkbare schoollabels zijn een duurzame oplossing om te voorkomen dat uw kind kleding kwijtraakt op school of onbedoeld zijn kleding verwisselt met die van anderen.
  • shape Duidelijk gelabelde items maken het gemakkelijker om verloren of verwisselde eigendommen terug te vinden, dus zorg ervoor dat kleding op een voor de hand liggende plaats is gelabeld.
  • shape My Nametags instrijk schoollabels zijn makkelijk in gebruik, kindvriendelijk en 100% wasbaar.
shape

instrijklabels kleding VOOR VERZORGINGSHUIZEN


Met My Nametags opstrijkbare naamlabels voor verzorgingstehuizen hoeft u zich niet al te veel zorgen te maken over kwijtgeraakte kledingstukken of het per ongeluk verwisselen ervan. Onze gepersonaliseerde instrijknaamlabels voor verzorgingstehuizen kunnen op vrijwel elk type kleding worden gestreken, zelfs op sokken!

Dus of u het nu bent of een geliefde die in een verzorgingshuis woont, u kunt eindelijk afscheid nemen van kledinggerelateerde verwisselingen. We hebben ook onze instrijknaamlabels voor verzorgingstehuizen zo ontworpen dat ze goed leesbaar zijn om verdere fouten te voorkomen!Trustpilot

PERSONALISEER strijklabels OP DE JUISTE MANIER

Het ontwerpen van de labels van uw kind is een geweldige activiteit om samen met uw kind te doen. Hier is een eenvoudige handleiding om de perfecte labels te ontwerpen.

1

shape shape

U kunt 1 tot 3 regels tekst toevoegen waarmee u een voornaam, achternaam, telefoonnummer of de naam van de school of klas van uw kind kunt toevoegen.

2

shape shape

Voeg het meest geschikte pictogram toe uit ons brede assortiment pictogrammen voor alle leeftijdsgroepen voor kinderen in de kleuterschool tot de middelbare school, evenals pictogrammen voor volwassenen.

3

shape shape

Kies een achtergrondkleur waarbij het pictogram en de tekst zichtbaar en gemakkelijk leesbaar zijn uit ons enorme aanbod aan patronen en achtergronden in effen kleuren.

4

shape shape

Selecteer een lettertype dat overeenkomt met het thema van uw labelontwerp en een lettertypekleur die NIET samensmelt met de achtergrondkleur/het patroon.

HOE BRENGT U OPSTRIJKLABELS AANWAAR PLAATST U OPSTRIJKLABELSZWART & WIT OPSTRIJKLABELSshape

Graag introduceren wij onze zwart-witte instrijknaamlabels. Met slechts €11,95 voor 120 instrijklabels zijn ze perfect voor mensen die snel grote hoeveelheden kleding moeten labelen, zoals personeel in verzorgingshuizen of ouders met meerdere kinderen. Deze minimalistische labels zijn ook 100% waterdicht, slijtvast en blijven gegarandeerd zitten gedurende 10 jaar wassen.Personaliseer nu


shape

WERKEN NAAMLABELS?

In 2016 plakte My Nametags labels met naam en telefoonnummer op 500 teddyberen en verdeelde deze beren willekeurig over 25 steden in het VK. We hebben dit gedaan om te ontdekken hoe effectief onze labels zijn om de ogenschijnlijk verloren knuffels terug te krijgen bij hun rechtmatige eigenaar. We kwamen erachter dat de kans dat een gelabeld artikel wordt geretourneerd 50% is en dat 70% van alle gelabelde artikelen binnen slechts 24 uur wordt geretourneerd! Bekijk de video over ons labelexperiment.

Waarom kiest u voor zwart en wit instrijk labels?

Onze gekleurde instrijklabels zijn de beste optie wanneer u kleding wenst te labelen. De labels kunnen in seconden worden aangebracht, wat betekent dat u geen uren kwijt bent aan het innaaien van de labels. De gekleurde instrijk labels kunnen gepersonaliseerd worden en de persoonlijkheid van uw kind reflecteren of hun interesses en door ze samen te ontwerpen kan het nog een leuke bezigheid zijn ook! Daarbij komen al onze gekleurde instrijk labels met een 10 jaar garantie.

De instrijk labels kunnen overal in de kleding worden aangebracht en zullen geen irritatie veroorzaken. We gebruiken geen schadelijke chemicaliën in onze productie van de labels. Zorg dat u het meegeleverde siliconen papier gebruikt en volg de instructies die bij uw label-set zit.

Beoordelingen

Klik om enkele van onze geweldige klantenrecensies op Trustpilot te lezen.

Levering en Betaling
Levering in Nederland

U zou de naamlabels binnen een week moeten ontvangen nadat wij uw internetbestelling hebben ontvangen, maar houdt u alstublieft rekening met uiterlijk 10 dagen om er zeker van te zijn. Een set van 56 naamlabels bedraagt €17,95 inclusief verzendkosten.

Internationale levering

De snelste manier om een bestelling te plaatsen is via het internet, en we produceren de bestellingen meestal dezelfde dag nog. We streven ernaar om in Europa binnen 10 dagen te bezorgen en buiten Europa binnen twee weken. Zorg er alstublieft voor dat u het land en de postcode vermeld bij het adres.

Betaling

We accepteren alle grote credit en debet betaalkaarten. U kunt ook via Paypal betalen. Betalingen worden veilig verwerkt door Adyen.

Gebruiksaanwijzing
How to use iron-on name labels?

Voor kleding:
1. Verwijder de label van het transparante vel.
2. Plaats de label op het kledingstuk en bedek het met het meegeleverde siliconen papier.
3. Zet het strijkijzer op de maximale temperatuur die geldt voor het betreffende kledingstuk.
4. Zet de stoomfunctie uit en druk het strijkijzer voor 8-15 seconden op de label.
5. Verwijder het siliconenpapier en laat afkoelen.

Waarschuwing!
- Volg altijd de instructies van het samenstelling / was-etiket van het betreffende kledingstuk.
- Strijk geen labels op niet-strijkbare kleding.
- Strijk geen labels zonder siliconenpapier.

Waar plaatst u de naamlabels?

Naamlabels zouden geplaatst moeten worden op een plek die direct zichtbaar is in het geval er iets zoekraakt of verwisseld wordt. We raden aan om onze gekleurde naamlabels op het was-etiket te plakken dat zich aan de binnenkant aan de zijkant bevindt. Labels kunnen ook in schoenen worden geplakt of op spullen zoals lunchtrommels of drinkflessen. Instrijk labels dienen direct op de stof te worden gestreken.

Let op:
Voor de continuiteit en zorg van uw met instrijk gelabelde items, strijk dan niet direct met uw strijkijzer op de labels om schade aan zowel de labels als uw strijkijzer te voorkomen. Zelfs na het labelen van uw items, bij het strijken van kleding, handhaaft u dezelfde procedure door een siliconenvel te gebruiken als een beschermende barrière tussen het strijkijzer en de labels. Als er geen siliconenvel beschikbaar is, zorg er dan voor dat er geen direct contact is tussen het strijkijzer en het label. Deze voorzorgsmaatregel zorgt voor een langdurige en schadevrije ervaring.

Meer informatie en toepassingen
Strijklabels kleding volwassenen

Strijklabels zijn dé oplossing tegen het verwisselen en verloren gaan van kleding. Niet enkel kinderen, maar ook volwassenen kunnen strijklabels goed gebruiken. Jaarlijks worden er namelijk heel wat kleren weggegooid die verloren zijn gegaan en niet meer aan hun eigenaar bezorgd kunnen worden. Daarom is het zowel voor het milieu, als jouw portemonnee belangrijk om met naamlabels te werken in jouw kleding. Bij My Nametags hebben we een groot aanbod aan strijklabels voor zowel kinderen als volwassenen. Onze strijklabels kleding volwassenen zijn eenvoudig aan te brengen en blijven langdurig op hun plaats zitten, zelfs na veelvuldig wassen en dragen. Op deze manier kan je met zekerheid jouw kledingstukken identificeren en voorkom je onnodige verwarring en verlies.


Innaailabels

Innaailabels leveren dezelfde resultaten op als strijklabels - maar zonder het vele gedoe, de benodigde tijd en de vereiste vaardigheden. De innaailabels van My Nametags zijn gemaakt van duurzame materialen en kleefstoffen die stevig aan de stof hechten wanneer ze worden ingenaaid. Ze zijn volledig personaliseerbaar en kostenbesparend. Hiermee voorkom je het verlies en de verwarring van kledingstukken. Er zullen altijd mensen zijn die de voorkeur geven aan strijklabels. Maar voor een eenvoudig alternatief zijn de innaailabels van My Nametags de beste en slimste optie. Onze innaailabels zijn gemakkelijk te gebruiken en zorgen ervoor dat je kledingstukken veilig gelabeld zijn, zelfs na vele wasbeurten. Zo blijft alles netjes georganiseerd en hoef je je geen zorgen te maken over verloren spullen.


Naamlintjes om te strijken

Ben je wel eens een kledingstuk kwijtgeraakt? Heb je kinderen die soms hun kleding verliezen op school? Of ken je iemand die in een verzorgingstehuis woont? Als je op een van deze vragen 'ja' hebt geantwoord, willen we je graag voorstellen aan de instrijk naamlintjes van My Nametags. Onze naamlintjes om te strijken zijn eenvoudig aan te brengen op je kleding en zorgen ervoor dat je nooit meer je kleding kwijtraakt. Met deze handige en duurzame naamlintjes hoef je je geen zorgen meer te maken over het verliezen van kledingstukken.


Strijklabels kleding

Strijklabels voor kleding zijn een handige oplossing om verlies of verwisseling van kledingstukken te voorkomen. Bovendien bieden ze ook een leuke manier om creatief te zijn en te genieten van het ontwerpproces. Bij My Nametags kun je unieke en gepersonaliseerde strijklabels maken die je nergens anders zult vinden. Onze online ontwerptool stelt je in staat om je naamlabel helemaal naar wens aan te passen. Je kunt twee regels tekst toevoegen, wat voldoende is voor je naam en telefoonnummer. We raden je aan om contactinformatie op je naamlabel te plaatsen, zodat mensen je kunnen bereiken als ze je kleding vinden. Op die manier kunnen je kledingstukken snel weer bij jou terugkomen.


Strijk naamlabels

Is jouw kind wel eens met een verkeerd kledingstuk thuisgekomen na school? Woont jouw familielid in een verzorgingstehuis en verliest hij of zij regelmatig kleren? Of werk jij in een bedrijf waar iedereen dezelfde kleding draagt? Als jij op een van deze vragen 'ja' hebt geantwoord, kunnen gepersonaliseerde naamlabels jouw kleding beschermen tegen verwisseling en verlies. Dankzij de vele aanpassingsmogelijkheden kan jij gepersonaliseerde labels maken die helemaal uniek zijn. Als jij op zoek bent naar gepersonaliseerde strijk naamlabels, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze hoogwaardige strijk naamlabels zijn duurzaam en blijven goed zitten, zelfs na veelvuldig wassen en drogen. Kies voor onze strijk naamlabels en zorg ervoor dat jouw kleding altijd herkenbaar en goed beschermd is.


VIP-behandeling voor je kleding met My Nametags Labels

Geef je kleding voortaan de ultieme VIP-behandeling met behulp onze kleding labels : de ultieme kledingmerkjes voor al jouw coolste outfits! Laat de geest die al jouw kledingstukken doet verdwijnen nooit meer winnen, want met onze kleding labels wordt elke outfit voorzien van zelf te kiezen (persoonlijke) informatie. Onze strijk etiketten zijn een extra touch voor al je favoriete kledingstukken - 1, 2, 3 fotomodel! Voortaan dus geen gedoe meer met zoekgeraakte kledingstukken, want ons instrijklabel voorziet alles van een duidelijke naam. Maak een einde aan de kledingchaos en al die verloren spullen én geef je kledingkast de upgrade die het écht verdient. Laat de producten van My Nametags jouw kleding een unieke stem geven, die fluistert: "Ik ben van jou!