Exclusieve Hello Kitty naamlabels!

Beschikbaar als gekleurde stickers of gekleurde instrijk-labels

My Nametags Hello Kitty Colour Stickers labels for stationery

Hello Kitty is een van de meest geliefde karakters in de wereld. Indien u of uw kind één van haar miljoenen fans zijn, dan bent u weg van onze schattige Hello Kitty collectie. Voor iedere persoonlijkheid is er wel een ontwerp en ze zullen er zeker bij helpen dat spullen thuis en op school niet meer kwijt zullen raken! Onze Hello Kitty labels zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als onze gekleurde sticker naamlabels en onze gekleurde instrijk naamlabels. Elk Hello Kitty naamlabel is 13x30mm.

Bestel 1 set van 56 Hello Kitty labels voor €18,95

Onze Hello Kitty labels – Vind die van u!

Hello Kitty gekleurde sticker labels zijn geschikt voor:

 • Hello Kitty name tags for Stationery

  Schoolspullen

 • Hello Kitty name tags for Clothing and School Uniform

  Schoolkleding

 • Hello Kitty name tags for Shoes

  Schoenen

 • Hello Kitty name tags for Baby equipment

  Babyspullen

 • Hello Kitty name tags for Toys

  Speelgoed

 • Hello Kitty name tags for Socks and Underwear

  Sokken & Ondergoed

 • Hello Kitty name tags for Sport/PE Gear

  Sportuitrusting / Gymspullen

We hebben de beste naamlabels ter wereld

 • Hoge Kwaliteit

  Onze Hello Kitty naamlabels zijn gemaakt om lang mee te gaan. We gebruiken het best mogelijke zelfklevende materiaal om de garantie te kunnen geven dat de labels blijven zitten en duurzaam zijn.

 • Duurzaam

  Onze labels kunnen de routine van het dagelijkse schoolleven goed doorstaan en blijven uitstekend op hun plek, ruim tot na het schooljaar. Ze zijn extreem bestendig voor gebruik in wasmachines en vaatwassers. Hello Kitty gekleurde instrijk labels komen met een 10-jaar was-garantie.

 • Klanttevredenheid

  We hebben bijna een 100% klanttevredenheid ratio, de hoogste op de naamlabel-markt. We zijn er zeker van dat u onze gekleurde sticker labels ook geweldig vindt en zijn u graag van dienst om u verder te assisteren mocht u tegen problemen aanlopen.

 • sustainability

  Duurzaamheid

  Door de items van uw kind te labelen, is de kans groter dat deze worden geretourneerd als ze verloren gaan. Een klein label kan voorkomen dat ouders opnieuw spullen moeten kopen, stimuleert hergebruik en vermindert de hoeveelheid afval die op de vuilnisbelt belandt.

Ga aan de slag!

Ontwerp nu uw Hello Kitty labels of kies één van onze andere producten.

1 set van 56 stickers of 56 gekleurde instrijk labels voor €18,95

 • Over Hello Kitty

  • Hello Kitty is een van de meest geliefde en meest populaire karakters in de wereld, zowel voor jonge kinderen als jonge volwassenen. Ze is een mode icoon en filmster en net als My Nametags, is ze geboren in Londen! We zijn gek op Kitty en daarom zijn we zo blij dat we een prachtige reeks aan Hello Kitty ontwerpen op onze hoge kwaliteitslabels kunnen aanbieden.

   Onze nieuwe Hello Kitty labels zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als onze gekleurde sticker en gekleurde instrijk naamlabels. Voor informatie over hoe onze labels te gebruiken en aan te brengen, zie onze gebruiksaanwijzing pagina.

   Hello Kitty Fan Feiten:
   Echte naam: Kitty White
   Verjaardag: 1 November
   Geboorteplaats: Buitenwijk van Londen
   Lengte: Ongeveer 5 appels
   Gewicht: Ongeveer 3 appels
   Hobby’s: Koekjes bakken, pannenkoeken maken, buitenlandse culturen, piano spelen, tennissen, het verzamelen van kleine sterren, lintjes en andere lieve spulletjes.
   Favoriete eten: Mama’s zelfgemaakte appeltaart
   Favoriete kleur: Rood
   Specifieke kenmerken: Een rood strikje op haar linkeroor

   Hello Kitty Super-Fan Feiten:
   Bloedgroep: A
   Broers-Zussen: Eén zus, Mimmy, die heel erg op haar lijkt. Sterker nog, Mimmy is niet alleen Hello Kitty’s tweelingzus, maar ze draagt ook graag een geel strikje op haar rechter oor. We kunnen wel zeggen dat ze symmetrisch zijn.
   Huisdieren: Een kat die Charmmy Kitty heet en een hamster die Sugar heet. De kat was een kadootje van haar vader George, terwijl de hamster een kadootje van haar jeugdvriend Dear Daniel was. Vrienden: Voldoende, aangezien nieuwe vrienden maken één van haar favoriete bezigheden is. Bekende citaten: “Je kunt nooit genoeg vrienden hebben”. We zijn het hier helemaal mee eens, daarom dachten we dat het leuk zou zijn om ook vrienden te worden op Facebook.

 • Waarom kiest u voor gekleurde sticker naamlabels?

  • Gekleurde sticker naamlabels zijn een uitstekende keuze voor drukke ouders of verzorgers. Elke set bestaat uit 56 prachtige, kleurrijke labels welke in enkele seconden op kleding was-labels of spullen kunnen worden geplakt. We geloven oprecht dat onze labels de meest veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige labels op de markt zijn. Niet alleen zullen de labels op hun plek blijven zitten in de wasmachine en vaatwasser, maar ze zijn ook sterilisator bestendig. Ze zijn flexibel genoeg om rond flessen of hoekjes van lunchtrommels te plakken. Een label met veelzijdigheid betekent dat het bestellen van combinatie sets overbodig wordt!

   Er zijn duizenden mogelijkheden om de label te personaliseren zodat u een onderscheidend en kleurrijk label kunt ontwerpen om er voor te zorgen dat er geen zaken meer verloren raken. Veel van onze klanten vertellen ons dat het ontwerpen van labels samen met hun kinderen nog een leuke bezigheid is ook! We raden aan om een telefoonnummer te vermelden, de naam van de klas of groep-nummer om er zeker van te zijn dat eventueel verloren spullen weer bij de eigenaar terugkomen.

 • Waarom kiest u voor gekleurde instrijk labels?

  • Onze gekleurde instrijk labels zijn de beste optie wanneer u kleding wenst te labelen. De labels kunnen in seconden worden aangebracht, wat betekent dat u geen uren kwijt bent aan het innaaien van de labels. De gekleurde instrijk labels kunnen gepersonaliseerd worden en de persoonlijkheid van uw kind reflecteren of hun interesses en door ze samen te ontwerpen kan het nog een leuke bezigheid zijn ook! Daarbij komen al onze gekleurde instrijk labels met een 10 jaar garantie.

   De instrijk labels kunnen overal in de kleding worden aangebracht en zullen geen irritatie veroorzaken. We gebruiken geen schadelijke chemicaliën in onze productie van de labels. Zorg dat u het meegeleverde siliconen papier gebruikt en volg de instructies die bij uw label-set zit.

 • Beoordelingen

  Klik op de onderstaande grafiek om meer beoordelingen van klanten te lezen.

  My Nametags Feefo reviews Gold Trusted Service Award
 • Levering en Betaling

  • Levering in Nederland

   U zou de naamlabels binnen een week moeten ontvangen nadat wij uw internetbestelling hebben ontvangen, maar houdt u alstublieft rekening met uiterlijk 10 dagen om er zeker van te zijn. Een set van 56 naamlabels bedraagt €16.95 inclusief verzendkosten.

  • Betaling

   We accepteren alle grote credit en debet betaalkaarten. U kunt ook via Paypal betalen. Betalingen worden veilig verwerkt door Adyen.

   Payment Methods

  • Internationale levering

   We leveren overal ter wereld zonder extra kosten.
   We streven ernaar om in Europa binnen 10 dagen te bezorgen en buiten Europa binnen twee weken. Zorg er alstublieft voor dat u het land en de postcode vermeld bij het adres.


   Internationale levering

   De snelste manier om een bestelling te plaatsen is via het internet, en we produceren de bestellingen meestal dezelfde dag nog. We streven ernaar om in Europa binnen 10 dagen te bezorgen en buiten Europa binnen twee weken. Zorg er alstublieft voor dat u het land en de postcode vermeld bij het adres.


   Internationale letters en accenten

   We zijn in staat om de meeste internationale letters en accenten (w.o. Franse accenten, Ijslandse letters etc.) te printen. We kunnen West-Europese accenten op al onze labels verwerken terwijl de Oost-Europese en andere letters enkel op onze klassieke zwart en wit labels kunnen worden gedrukt. Wanneer het goed op het voorbeeld op uw scherm verschijnt, dan wordt het ook goed op uw label gedrukt. Voor Arabische, Hebreeuwse of Chinese en andere niet-westerse alfabetten, dient u ons ‘narrow’ lettertype te gebruiken.

 • Gebruiksaanwijzing

  • Hoe gebruikt u gekleurde stickers

   Op Kleding
   1. Druk de sticker stevig op het was-etiket of merklabel van het kledingstuk – niet geschikt voor stof.
   2. Wacht 24 uur met wassen van het kledingstuk nadat de sticker is aangebracht.
   3. Stickers zijn wasmachine-bestendig tot 60°.

   Op Spullen
   1. Plak de sticker op een schoon en droog oppervlak.
   2. Wacht 24 uur voordat u het voorwerp in de vaatwasser plaatst.

  • Hoe gebruikt u instrijk labels (gekleurd en zwart/wit)

   Voor kleding
   1. Verwijder de label van het transparante vel.
   2. Plaats de label op het kledingstuk en bedek het met het meegeleverde siliconen papier.
   3. Zet het strijkijzer op de maximale temperatuur die geldt voor het betreffende kledingstuk.
   4. Zet de stoomfunctie uit en druk het strijkijzer voor 8-15 seconden op de label.
   5. Verwijder het siliconenpapier en laat afkoelen.

   Waarschuwing! - Volg altijd de instructies van het samenstelling / was-etiket van het betreffende kledingstuk.
   - Strijk geen labels op niet-strijkbare kleding.
   - Strijk geen labels zonder siliconenpapier.

  • Waar plaatst u de naamlabels?

   Naamlabels zouden geplaatst moeten worden op een plek die direct zichtbaar is in het geval er iets zoekraakt of verwisseld wordt. We raden aan om onze gekleurde naamlabels op het was-etiket te plakken dat zich aan de binnenkant aan de zijkant bevindt. Labels kunnen ook in schoenen worden geplakt of op spullen zoals lunchtrommels of drinkflessen. Instrijk labels dienen direct op de stof te worden gestreken.

  • Hoe labels in te naaien?

   Innaai-labels dienen in de kleding te worden genaaid. De innaai-labels zouden aangebracht moeten worden op een zichtbare plek waardoor de persoon die het kledingstuk vindt, het snel opmerkt. Bijvoorbeeld in de kraag of in de taille (band) van een broek. Echter is het innaaien van labels een tijdrovende bezigheid en deze labels staan er om bekend om te slijten. Om deze redenen zijn er stickers en instrijk labels ontworpen. Deze kunnen in enkele seconden worden aangebracht om zo tijd te besparen voor drukke ouders.

 • Vraag & Antwoord

  • Welke naamlabels moet ik kiezen?

   We zijn er zeker van dat er voor iedereen wel een geschikte naamlabel is! Om er achter te komen welk type label voor u het beste is, hangt af van waar u de naamlabel voor wenst te gebruiken en hoe kleurrijk de label moet zijn.

   Onze gekleurde stickers zijn de meest veelzijdige en ze zijn geschikt voor spullen (schrijfgerei, boeken, pennen etc.) en ze zijn geschikt om op aanwezige kleding-labels of was-etiketten in kleding te plakken te plakken. Er zijn oneindig veel ontwerpmogelijkheden voor deze labels. Indien de label direct op stof moet worden aangebracht, kunt u het beste voor zwart en wit instrijk labels kiezen. Indien u eenvoudige functionele stickers wenst voor harde ondergronden, maar geen kleding, dan zijn de zwart en wit stickers zeer geschikt. Voor meer informatie klikt u hier onze producten.

  • Welke maat hebben de naamlabels

   Onze naamlabes zijn algemeen klein van formaat, maar groot genoeg zodat de tekst leesbaar is. Onze standaard afmeting is 30 x 13mm. Dit is groot genoeg om goed leesbaar te zijn en te identificeren en zorgt er voor dat de label op de meeste items past zoals schrijfgerei, jassen en truien. Onze mini labels zijn 16x3mm en dienen daarom op kleine items worden geplakt zoals sleutels of potloden, pennen etc.

  • Waarom gebruikt u naamlabels?

   Naamlabels zijn een simpele oplossing voor het probleem dat spullen kwijt raken. Door ze simpelweg in kleding of op spullen, zoals schoenen en lunchtrommels, aan te brengen, bent u er zeker van dat ze niet kwijtraken. Het is tevens een goed idee om een telefoonnummer aan de labels toe te voegen om zo de persoon die de spullen vindt, te helpen.

  • Hoe gebruik ik de labels?

   Ga hiervoor naar onze gebruiksaanwijzing pagina voor een gedetailleerde uitleg over hoe onze naamlabels te gebruiken.

  • Mijn bestelling is niet aangekomen

   Raak niet in paniek! We informeren onze klanten er rekening mee te houden dat levering uiterlijk 10 dagen kan duren. Terwijl in de praktijk onze klanten de bestelling vaak al binnen een week in huis hebben, zijn we ook afhankelijk van eventuele vertragingen met de post. Indien uw bestelling na 10 dagen nog niet is ontvangen, neem dan alstublieft contact op met info@mynametags.nl en dan helpen wij u graag verder.

  • Ik wens een aanpassing van mijn bestelling

   Vergissingen gebeuren! Indien u een vergissing hebt gemaakt terwijl u uw bestellingplaatste of indien u uw adres gegevens wenst aan te passen, neem dan binnen 10 min via email of telefoon contact met ons en dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bereiken op info@mynametags.nl

  • Wat indien ik niet tevreden ben met mijn naamlabels?

   We zijn er trots op om de beste naamlabels en klantenservice aan te bieden, dus wanneer u niet tevreden bent met uw naamlabels of om wat voor reden dan ook, neemt u dan gerust contact met ons op via info@mynametags.nl

  • Kan ik een set labels opsplitsen?

   We kunnen helaas geen set labels opsplitsen in meerdere namen. Vanwege de manier waarop de labels worden geproduceerd is dit gewoonweg niet mogelijk.

  • Leveren jullie in het buitenland?

   Ja. We verzenden dagelijks labels over de hele wereld.

  • Kan ik internationale letters en accenten gebruiken?

   We zijn in staat om de meeste internationale letters en accenten (w.o. Franse accenten, Ijslandse letters etc.) te printen. We kunnen West-Europese accenten op al onze labels verwerken terwijl de Oost-Europese en andere letters enkel op onze klassieke zwart en wit labels kunnen worden gedrukt. Wanneer het goed op het voorbeeld op uw scherm verschijnt, dan wordt het ook goed op uw label gedrukt. Voor Arabische, Hebreeuwse of Chinese en andere niet-westerse alfabetten, dient u ons ‘narrow’ lettertype te gebruiken.(voor meer informatie hierover, zie onze Leveringpagina).