Gebruik naametiketten voor school en kinderdagverblijf om de spullen van uw kinderen te identificeren

Kinderen hebben de neiging hun bezittingen te verliezen. Jassen, mutsen en zelfs hun lievelingsknuffel raken soms zoek en worden nooit meer teruggevonden. Daarom is het zo belangrijk om de spullen van uw kinderen te labelen.

Als u leerkracht bent of lid van een oudervereniging, kunt u kijken op onze fondsenwervingspagina voor leerkrachten/PTA.

Etikettering is essentieel voor school en kinderdagverblijf


My Nametags school labels on cup in a nursery

Wist u dat het gemiddelde kind negen voorwerpen per schooljaar permanent kwijtraakt? Uit een onderzoek van My Nametags is gebleken dat schooltruien, schoolboeken en schrijfgerief de top drie vormen van meest verloren kinderspullen. Ouders moeten dingen vervangen die ze al een keer hebben gekocht!

Het opnieuw moeten kopen van deze spullen heeft niet alleen een negatief effect op het milieu, maar is ook een financiële zorg. Dit is waar gepersonaliseerde schooletiketten van pas komen. Of uw kind nu op de kleuterschool, de basisschool of de middelbare school zit, hij of zij heeft veel kleding, speelgoed en schoolspullen - zoveel dingen die zoek kunnen raken. Het labelen van de spullen van uw kind is belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen spullen zoekraken en dat als ze zoekraken ze worden teruggebracht.

Naamlabels voor schooluniformen & kleding

Etiketten voor kleding en schooluniformen zijn de oplossing om ervoor te zorgen dat uw kind zijn blazer, trui of muts niet kwijtraakt. Het kan u ook helpen om de kleding van uw kind te onderscheiden van die van zijn vriendjes of zelfs van broers en zussen. Gepersonaliseerde strijklabels met schoolnaam zijn perfect voor het labelen van kleding. Het zijn de gemakkelijkste en snelste uniformlabels om op kleding aan te brengen, u hoeft niet te naaien! Strijkbare schoollabels kunnen in enkele seconden rechtstreeks op de kleding worden gestreken en blijven jarenlang goed en stevig zitten.

Misschien kunt u ook uniformnaamplaatjes gebruiken om kleding en schooluniformen te identificeren. U moet er echter zeker van zijn dat dit het geval is voor de schooletiketten die u hebt gekocht, aangezien ze niet allemaal op deze manier kunnen worden gebruikt. Onze My Nametags gekleurde schoolnaambordjes kunnen worden gebruikt om kleding te labelen, zolang ze op het wasetiket worden aangebracht en niet direct op de stof.

Etiketten voor schoolbenodigdheden en andere artikelen

Het etiketteren van schoolbenodigdheden zoals potloden, lunchtrommels, waterflessen, boeken en andere benodigdheden is ontzettend belangrijk. De hoeveelheid schrijfgerei en speelgoed die niet mee naar huis gaat omdat ze kwijt zijn, betekent niet alleen een financieel verlies voor ouders, maar ook een aanzienlijke hoeveelheid afval die op de stortplaats terechtkomt. Ouders zouden geen kinderspullen moeten hoeven kopen en opnieuw kopen. Het gebruik van gepersonaliseerde naamkaartjes voor school is een leuke, kleurrijke en eenvoudige manier om het verlies van deze items te voorkomen.

Onze ministickers, maxistickers and kleurenstickers zijn ideaal voor het labelen van schoolbenodigdheden en andere items.

Schoen labels

Schoenetiketten zijn een geweldige manier om te voorkomen dat uw kind een schoen (of twee...) verliest. U kunt hiervoor stickerlabels gebruiken aan de binnenkant van de schoen. Vooral grotere labels zijn hiervoor geschikt, zoals onze maxistickers.

Etiketten voor verzorgingstehuizen

Waarom zou u de naamlabels van uw kind niet afstemmen op de gepersonaliseerde labels van de grootouders? Als u of een familielid naar een verzorgingstehuis verhuist of in een verzorgingstehuis woont, zijn gepersonaliseerde etiketten een uitstekende zaak om te hebben.

Bezoek onze pagina over verzorgingshuizen voor meer informatie over het gebruik van labels in verzorgingshuizen.

Waarom My Nametags?

Bij My Nametags zijn we er trots op dat we labels van hoge kwaliteit maken die bestand zijn tegen wassen, drogen en de dagelijkse ontberingen van het schoolleven.

Wij willen uw leven eenvoudiger maken en streven ernaar een veelzijdig, gemakkelijk te gebruiken product te leveren. Onze naamlabels zijn gemaakt om overal door iedereen gebruikt te worden. Naamplaatjes zijn een leuke en kleurrijke oplossing om te vermijden dat u uw bezittingen verliest en om het milieu te helpen.

Wij hebben een klantentevredenheid van bijna 100%, ongeëvenaard in de nametagsmarkt.

Maak je klaar om je labels te ontwerpen!

Eenvoudig te ontwerpen, met duizenden combinatiemogelijkheden. Verkrijgbaar als stickers, instrijklabels en meer.

1 set van 56 naamlabels vanaf €16,95