3 kids with backpacks

terug naar school
NAAMLABELS

Kinderen zijn geneigd hun bezittingen op school te verliezen. Jassen, hoeden en schoolspullen kunnen soms zoek raken en nooit meer worden teruggevonden. Daarom is het zo belangrijk om de spullen van je kinderen te labelen.

Als je een leraar bent of lid bent van de oudervereniging, wil je misschien een kijkje nemen op onze school opvang paginaOntwerp nu labels voor uw kindGirl in school uniform holding folders

ALICE'S EERSTE SCHOOLDAG


Alice was opgewonden voor haar eerste schooldag; Terwijl ze met haar rugzak door de menigte snelde, botste ze per ongeluk tegen Sophie aan, waardoor hun beide bezittingen over de vloer verspreid raakten! Nadat ze snel hun spullen hadden gepakt, gingen ze naar de les. Terwijl ze zich klaarmaakte voor gym, merkte Alice dat de perzikkleurige waterfles in haar tas niet van haar was.

Ondanks het doorzoeken van haar kluisje en verloren voorwerpen, werd haar favoriete fles nog steeds vermist. Tijdens de gymles zag ze Sophie met een perzikwaterfles, en Alice realiseerde zich dat ze de flessen eerder moeten hebben verwisseld. Alice vroeg Sophie of ze de fles mocht zien toen Alice zich herinnerde dat haar moeder een naamlabel op al haar schoolspullen had geplakt. Haar gezicht lichtte op toen ze haar naamlabel op haar perzikfles zag zitten!

WAAROM SCHOOLLABELS ESSENTIEEL ZIJN

Dit zijn de 4 belangrijkste redenen om labels toe te voegen aan de items en kleding van uw kind:

shape
shape

We kunnen onze kinderen niet kwalijk nemen dat ze hun bezittingen verwisselen of kwijtraken in de chaotische schoolomgeving. Dit komt omdat het voor kinderen moeilijk is om alle verschillende items bij te houden die nodig zijn voor al hun verschillende klassen. Bovendien lijken veel schoolartikelen, zoals schrijfgerei, schooluniformen en schoenen, erg op elkaar, vooral voor kinderen. Als u dit in overweging neemt, zal het toevoegen van een gepersonaliseerd en goed zichtbaar naamlabel aan alle items van uw kind het voor hen veel gemakkelijker maken om hun verloren voorwerpen bij te houden en terug te vinden.

shape
shape

Het toevoegen van naamlabels aan de spullen van uw kind leert kinderen al op jonge leeftijd verantwoordelijkheid te zijn en te organiseren. Bovendien is het heel gewoon dat kinderen alledaagse schoolspullen verwaarlozen, omdat deze spullen niet erg interessant zijn voor onze kinderen. Door echter een kleurrijk gepersonaliseerd label met pictogrammen, achtergronden en lettertypen naar keuze van uw kind aan hun items toe te voegen, wordt een gevoel van eigenaarschap bijgebracht, waardoor de kans kleiner wordt dat ze hun items kwijtraken.

shape
shape

We weten allemaal hoe kostbaar schoolmateriaal en schooluniformen tegenwoordig zijn. In feite zijn de gemiddelde kosten van alle back-to-school-items per jaar €365! Uit ons onderzoek blijkt dat een verloren voorwerp met een naamlabel erop 50% meer kans heeft om terug te keren naar de rechtmatige eigenaar en dat 70% van alle gelabelde voorwerpen binnen slechts 24 uur wordt geretourneerd! Om onnodige uitgaven te voorkomen zijn naamlabels daarom een leuke en gemakkelijke oplossing.

shape
shape

Leraren verspillen vaak kostbare lestijd door te proberen vast te stellen welk item bij welk kind hoort. Om deze afleiding van het leren te verminderen, bieden naamlabels een ideale oplossing, waardoor leraren moeiteloos verwarring kunnen voorkomen. Hiervoor zijn de My Nametags-kleurstickers perfect, omdat ze eenvoudig op elk schoolitem kunnen worden aangebracht, variërend van pennen, tassen, schoenen, flessen, kleding (op het wasetiket) en meer!

NAAMLABELS DIE PERFECT ZIJN VOOR SCHOOL
shape

Onze gepersonaliseerde gekleurde naamlabel stickers zijn uitzonderlijk veelzijdige labels. Ze zijn geschikt voor het identificeren van een breed scala aan artikelen, waaronder speelgoed, briefpapier en meer. Om ze aan te brengen, trekt u ze gewoon van het vel en brengt u ze aan op het item dat u wilt labelen. Zorg ervoor dat u het item op een zichtbare plaats labelt! Ook zijn onze gekleurde stickers niet alleen waterdicht, ze kunnen in de wasmachine, droger, vaatwasser en magnetron. We zijn ook het enige bedrijf dat antimicrobiële labels verkoopt, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op broodtrommels en waterflessen.


Lees meer over onze stickers
shape

Onze gekleurde instrijkbare naamlabels op maat zijn de beste optie als u kleding of schooluniformen wilt labelen. Deze labels hebben een wasgarantie van 10 jaar, zijn permanent en kunnen in enkele seconden worden aangebracht. Plaats het opstrijkbare naamlabel op het gedeelte van het kledingstuk dat u wilt labelen, plaats het meegeleverde siliconenpapier over het label, verwarm uw strijkijzer tot de maximale temperatuur voor het kledingstuk en druk het strijkijzer gedurende 8-10 seconden op het papier.


Lees meer over instrijklabels

WAT OUDERS ZEGGEN OVER ONZE SCHOOL NAAMLABELS

Coral speech bubble

Met alle leuke personalisatie-opties die beschikbaar waren, waren mijn kinderen heel enthousiast om hun labels te ontwerpen. De labels zijn ook zeer duurzaam omdat ze na talloze wasbeurten blijven zitten. Zoek niet verder!

 
Blue speech bubble

Met drie kinderen op school is het een verademing om te weten dat hun bezittingen niet kwijtraken of door elkaar worden gehaald op school. De labels zijn gemakkelijk te gebruiken en mijn kinderen zijn er dol op. Bedankt voor het leveren van zo'n fantastisch product, ik zal ze zeker aanbevelen.

 
Green speech bubble

Onze huishoudelijke was doen was nog nooit zo georganiseerd en stressvrij. De kwaliteit van deze labels is uitstekend - ze hebben meerdere wasbeurten in de wasmachine en droger overleefd zonder te vervagen of los te laten.

 

MEER STICKEROPTIES:

shape

Deze stickers zijn onze meer discrete labels. Deze zijn geweldig voor oudere kinderen en zelfs volwassenen! Elke ministicker is 16x6mm.

Lees Verder ↓

De minilabels zijn ideaal om schrijfgerei te identificeren, aangezien ze worden geleverd in een set van 175, wat betekent dat u alle pennen, potloden en kleurpotloden kunt identificeren die uw kind op school of in de kinderopvang gebruikt. Deze labels mogen echter niet op kleding worden aangebracht. Onze ministickers zijn vaatwasser- en magnetronbestendig.

shape

Deze stickers zijn er in verschillende soorten en maten om je meer variatie te geven. Cirkels, vierkanten en rechthoeken allemaal in één set!

Lees Verder ↓

Deze zelfklevende labels met een leuk thema zijn perfect voor grotere items zoals sportartikelen, boeken, drinkflessen en broodtrommels. Onze maxisticker-labels kunnen in de vaatwasser, magnetron en wasmachine.

shape

HELP HET MILIEU MET ONZE LABELS

Ongeveer 32% van de meeste kleding en schooluniformen is gemaakt van polyester, een materiaal dat bekend staat om zijn recyclinguitdagingen. Als polyester eenmaal is gerecycled, verliest het zijn sterkte, waardoor het overwegend een materiaal voor eenmalig gebruik wordt. Dit wordt des te zorgwekkender aangezien kinderen de neiging hebben om gemiddeld 9 kledingstukken per schooljaar te verliezen, wat resulteert in een aanzienlijke opeenhoping van verloren kledingstukken op stortplaatsen. En tragisch genoeg kan de afbraak van het polyester in de verloren kleding honderden jaren duren. Gelukkig kunt u helpen dit te voorkomen. Voeg eenvoudig een label toe aan de kleding van uw kind, waardoor de kans verdubbelt dat de kleding van uw kind wordt geretourneerd als deze verloren gaat!