Terug naar school met My Nametags

Het is terug die tijd van het jaar! Wees voorbereid om terug naar school te gaan en zorg dat alles perfect georganiseerd is.

Back to School with My Nametags labels

Nieuw schooljaar,
nieuwe kleren en schoolspullen!

Of ze nu terug gaan naar de kleuterschool, basisschool of middelbare school, jouw kind zal genoeg kleding en materiaal hebben dat ze overdag mee moeten nemen. Elk jaar, tegen het einde van de schoolvakanties, haasten ouders zich naar de winkels om hun laatste schoolbenodigdheden zoals rugzakken en markeerstiften aan te kopen.

Alle ouders weten dat de overlevingskans van sommige spullen tot het einde van het schooljaar klein is, maar dat weerhoudt je kind er niet van te zeuren om de nieuwste boekentas of potloden met hun favoriete cartoon figuur erop te krijgen. Een oplossing om het probleem van verloren kleding en materiaal aan te pakken, is investeren in naamlabels die aangebracht kunnen worden voor de start van het semester, met als doel minder verloren spullen te hebben en die helpen terug te brengen naar de eigenaar indien ze dit toch zijn.

Uit een studie van My Nametags is zelfs gebleken dat truien, schoolboeken en kantoormateriaal in de top drie meest verloren voorwerpen voor kinderen staat. Dit maakt het nog belangrijker om je kinderen hun spullen te labelen voor het semester begint.

The ideal solution for Back to School My Nametags labels for uniform

My Nametags:
de perfecte oplossing om terug naar school te gaan

Het maakt niet uit of het hun favoriete speelgoed, pennenzak, boekentas, trui of sportuitrusting is, er zijn veel spullen die deel maken van het dagdagelijks schoolleven en al deze spullen kunnen verloren, misplaatst, uitgeleend, of per ongeluk meegenomen worden door een ander kind of andere ouder. Verloren spullen kunnen niet enkel vervelend zijn voor uw kind - denk er maar aan hoe overstuur ze zouden zijn als hun knuffel niet van de kleuterschool thuis zou komen- maar het kan ook voor jou duur uitvallen als je telkens pennenzakken en sportkleren moet vervangen.

Alle naamlabels in het assortiment van My Nametags zijn snel en makkelijk aan te brengen - vooral de Gekleurde Sticker Naamlabels. In letterlijk enkele seconden kun je de labels op kledij, sportkleren, kantoormateriaal, en andere schoolbenodigdheden plakken. We herinneren ons allemaal de tijd waarin de naamlabels overal in werden genaaid, maar met de Gekleurde Sticker Naamlabels kan je al je kinderen hun spullen in geen tijd labelen. Vergeet niet om je naamlabels vroeg te bestellen om zo de last minute paniek voor het semester begint te vermijden.

De Gekleurde Sticker Naamlabels zijn flexibel, duurzaam, en wrijfvast zodat ze op harde oppervlakken en kledinglabels kunnen geplakt worden. Dit maakt het fantastische labels voor alle voorwerpen die in de terug naar school-kit zitten, van truien tot brooddozen, boekentassen en zelfs schoenen.

De felle kleuren en het assortiment van meer dan 1000 ontwerpen betekenen dat je de labels kan personaliseren, ze snel kan terugvinden in het klaslokaal of de kleedkamer. Elk label heeft plaats voor drie lijnen tekst, dit geeft je de plaats voor jouw naam/ jouw kind's naam en je gegevens die ervoor zorgen dat verloren voorwerpen makkelijk terug kunnen gebracht worden als ze misplaatst waren of per ongeluk door een ander kind of andere ouder mee naar huis werden genomen.

Maak je klaar om je labels te ontwerpen!

Eenvoudig te ontwerpen, met duizenden combinatiemogelijkheden. Verkrijgbaar als stickers, instrijklabels en meer.

1 set van 56 naamlabels vanaf €16,95