Onze Producten


  Bij My Nametags hebben we voor iedereen een perfecte naamlabel. Of je nu al je kantoorbenodigdheden voor je kinderen, schooluniformen of zelfs de kleding van een oudere ouder wilt labelen, wij hebben het juiste label voor je! Al onze stickers, ministickers, instrijk labels en maxistickers zijn 100% te personaliseren en ook bestand tegen de wasmachine, droger, vaatwasser en magnetron.

 • Gekleurde Stickers

  My Nametags Colour Stickers

  Onze gekleurde stickers zijn onze meest populaire naamlabels. Breng ze aan op schrijfgerei, kleding (op het was-etiket), schoenen en uitrusting. Deze stickers zijn voorzien van een antibacteriële coating.

  56x Gekleurde Stickers

  €16,95

 • Gekleurde Instrijk Labels

  My Nametags Colour Iron-on

  Onze gekleurde instrijk labels zijn perfect voor kleding en schooluniformen. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven jarenlang op kleding zitten. We zijn ook het enige label-bedrijf dat u 10 jaar garantie biedt.

  56x Gekleurde Instrijk Labels

  €16,95

 • Hello Kitty Stickers en Instrijk Labels

  My Nametags Hello Kitty labels

  Onze 12 Hello Kitty-ontwerpen zijn zo leuk en schattig. Personaliseer alles met je favoriete personage! Deze naamlabels zijn verkrijgbaar als gekleurde stickers en instrijklabels.

  56x Stickers of Instrijk Labels

  €18,95

 • Meneertje & Mevrouwtje Stickers en Instrijklabels

  My Nametags Mr Men Labels

  Je kunt nu je favoriete Meneertje en Mevrouwtje personages op je labels zetten! Ben jij een Meneertje Slordig, een Mevrouwtje Kletskous of een Meneertje Bots? Deze naamlabels zijn verkrijgbaar als gekleurde stickers en instrijklabels.

  56x Stickers of Instrijk Labels

  €18,95

 • Ministickers

  My Nametags Black and White Stickers

  Onze Ministickers zijn onze meest stijlvolle en discrete optie. De ideale labels voor oudere kinderen en zelfs volwassenen! Elke ministicker is 16x6mm.

  175x Ministickers

  €18,95

 • Maxistickers

  My Nametags Maxistickers - Bosdieren

  De perfecte stickers voor grotere items zoals apparatuur, boeken, lunchboxen of drinkflessen. Verschillende vormen en maten in één set!

  21 Labels

  10,95 €

 • Zwart & Wit Stickers

  My Nametags Black and White Stickers

  Onze zwart-witte stickers zijn geweldig voor als je kind heel veel items heeft die je wilt labelen. Ze zijn wat eenvoudiger dan onze gekleurde stickers, maar de set is groter en klaart de klus!

  112x Stickers

  €18,95

 • Zwart & Wit Instrijk Labels

  My Nametags Black and White Iron-ons

  Onze Zwart & Witte Instrijk naamlabels zijn perfect voor het labelen van kleding en schooluniformen. Ze zijn eenvoudig en snel aan te brengen, blijven zitten en bieden u 10 jaar garantie.

  120x Instrijk Labels

  €18,95

 • Zwart & Wit Mix Set

  My Nametags Black and White Mix Set Labels

  Een gemengde set van zwart-witte stickers en instrijkbare naamlabels - gegarandeerd om aan al uw label behoeften te voldoen!
   

  56x Stickers + 56x Instrijk Labels

  €18,95

 • Muurstickers

  My Nametags Autocollants Muraux: Ruimte

  Verander de kinderkamer in een magische ruimte met onze muurstickers! Super eenvoudig aan te brengen (en te herpositioneren) op oppervlakken zoals muren, deuren en kasten.

  Tussen 21 en 27 stickers (afhankelijk van de set)

  17.95 €

 • Deurstickers

  My Nametags Door Stickers

  Transformeer de ingang van de slaapkamer van je kind met Deurstickers! Onze deurstickers zijn eenvoudig aan te brengen, te verplaatsen en te verwijderen, zodat u binnen enkele minuten een ietwat doffe of versleten deur nieuw leven kunt inblazen.

  Tussen 7 en 15 stickers (afhankelijk van de set)

  13,95 €

 • Hoogtemeter

  My Nametags Height Charts

  Zie hoe uw kind groeit met onze eenvoudig toe te passen hoogtemeters in schattige thema's. Je zult niet geloven hoeveel ze groeien!

  Eén hoogtemeter & tussen de 7 en 15 stickers (afhankelijk van het thema)

  35.95 €