SCHOLEN/OPVANG

My Nametags schoollabels zijn perfect voor alledaags gebruik en de labels blijven was na was zitten. De label geeft makkelijk ruimte voor de naam van het kind, een telefoonnummer of klas/groep. Klanten kiezen er vaak ook voor om de naam van de school erop te vermelden om er zo voor te zorgen dat verloren spullen weer terug naar de school komen.

Bekijk onze back-to-school checklist

PERFECT VOOR SCHOOLSPULLEN

Schoolspullen

My Nametags gekleurde stickers kunnen in kleding worden geplakt en blijven zitten in de was. Plak ze eenvoudig op het wasetiket of samenstellingetiket van het kledingstuk en ze blijven jaren zitten. Onze labels kunnen ook gebruikt worden voor (school) kleding en schoolspullen zoals gymtassen, lunchtrommels, drinkflessen en boeken maar ook voor bv. pennen, etuis, CD's en DVD's en zelfs voor het merken van schoenen. De 'school' labels zijn erg flexibel en kunnen makkelijk om hoeken en ronde voorwerpen gebogen worden. Eenvoudiger kan niet!

ZORG ER VOOR DAT DE KNUFFEL WEER NAAR HUIS KOMT

naamlabel-kindje

De nieuwe My Nametags gekleurde stickers kunnen eenvoudig op het was- of samenstellingetiket worden geplakt en met de kleding worden gewassen. Het is niet nodig om de labels in te naaien of te strijken.De gekleurde stickers kunnen natuurlijk ook op schoenen, spullen, tassen en boeken worden geplakt. Met een labelset kan alles worden gemerkt wat uw kind nodig heeft voor de kinderopvang. U kunt kiezen uit haast een oneindige variatie van bewerkte achtergronden, figuurtjes, lettertypen en letterkleur, dus nu is het nog makkelijker om de kleding van uw kind te herkennen.

VERLIES UW BABYSPULLEN NIET

Of u nu afspreekt in een lunchcafé of een bezoek brengt aan een drukke speeltuin: naamlabels zijn perfect om drinkflessen,eetbakjes,jasjes en verzorgingstassen te merken.

Spullen waaronder baby dekentjes, flessen, slabbertjes, eetbakjes en speelgoed raken makkelijk zoek of worden achtergelaten. Of het nu in een lunchcafé, speeltuin, park of bij iemand anders thuis is. Met naamlabels komen al deze spullen zo weer bij u terug. Ook wanneer uw kind een (voedsel)allergie heeft, bieden naamlabels een uitkomst om anderen hierop te wijzen.

Zodra uw kind naar een crèche of kinderdagverblijf gaat, dient u de kleding en het speelgoed te merken. Bestel nu My Nametags labels en zorg er voor dat u geen flessen en slabbertjes kwijtraakt en dat u nog voldoende overhoudt wanneer uw kind begint op het kinderdagverblijf.

naamlabels-kinder
Onze klanten zeggen...
"Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van uw stickers (in het bijzonder dat de letters er echt 'op' liggen vind ik erg mooi)."
A MASTBOOM, LEIDEN
Meer onafhankelijke beoordelingen