Strijklabels kleding volwassenen - Maak kennis met instrijk naamlabels voor volwassenen

Hoed, sok en strijkijzer met opstrijklabels van My Nametags op een paarse achtergrond

Instrijk labels zijn dé oplossing tegen het verwisselen en verloren gaan van kleding. Niet enkel kinderen, maar ook volwassenen kunnen strijklabels goed gebruiken. Jaarlijks worden er namelijk heel wat kleren weggegooid die verloren zijn gegaan en niet meer aan hun eigenaar bezorgd kunnen worden. Daarom is het zowel voor het milieu, als jouw portemonnee belangrijk om met naamlabels te werken in jouw kleding. Bij My Nametags hebben we een groot aanbod aan strijklabels voor zowel kinderen als volwassenen.


Ontwerp uw label

Waarvoor dienen kledinglabels?

Kledinglabels vormen een eenvoudige oplossing tegen het verloren gaan van spullen. Door strijklabels op je kleren aan te brengen, ben je er zeker van dat ze niet meer verwisseld raken. We geven je ook graag als tip mee om een telefoonnummer op je naamlabels te zetten. Zo kan de persoon die jouw kledingstuk vindt jou makkelijk bereiken.

Instrijkbare naamlabels kunnen gemakkelijk op alle soorten kleding worden aangebracht. Ze zijn uiterst geschikt voor t-shirts, truien, maatpakken, broeken, sokken en natuurlijk schoolkleding of -uniformen. Onze labels zijn gemaakt van de juiste materialen, waardoor ze oneindig veel beurten in een wasmachine en een droger kunnen overleven.

Waarom zou ik kiezen voor instrijkbare naamlabels?

De strijklabels van My Nametags zijn ideaal voor al jouw kleding. Indien jij op zoek bent naar duurzame en kwaliteitsvolle strijklabels voor kleding, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze strijklabels kan je in slechts enkele seconden aanbrengen op jouw kledij aan de hand van een strijkijzer. Nadat je ze hebt aangebracht, blijven ze jarenlang in jouw kleding zitten zonder los te komen. De labels van My Nametags zijn voorzien van een kleefgarantie van maar liefst 10 jaar. Bovendien zijn ze 100% waterdicht en bestand tegen slijtage.

Onze naamlabels zijn gemakkelijk aan te brengen op kleding en kunnen jouw dagelijkse activiteiten makkelijk doorstaan, zonder los te komen. Onze labels zijn 100% personaliseerbaar: we hebben duizenden ontwerpen waaruit jij kan kiezen. Bij My Nametags we hebben voor elk wat wils!

Voor wie zijn instrijk labels geschikt?

Hoewel je in de eerste plaats misschien zou denken dat naamlabels enkel voor kinderen zijn, zijn ze ook geschikt voor volwassenen. Het zijn namelijk niet enkel kinderen die hun spullen kwijtraken, maar ook volwassen verwisselen vaak per ongeluk hun spullen. Daarom is het belangrijk om al jouw kleren te voorzien van een strijklabel. Bij My Nametags hebben we duizenden ontwerpen om uit te kiezen tijdens het samenstellen van jouw naamlabels. Zo kan ook jij als volwassene mooie, neutrale naamlabels ontwerpen voor in jouw kledij.

Instrijk Labels in zwart-wit

Onze zwart-wit instrijklabels zijn voornamelijk bij zorginstellingen en volwassenen erg populair. Deze labels zijn 100% waterdicht, bestand tegen slijtage én worden geleverd met 10 jaar garantie. Ze zijn ontworpen om de wrijvingen en activiteiten van het alledaagse leven te doorstaan en komen niet los.

Onze strijklabels bieden de perfecte oplossing bij het labelen van kledingstukken die geen was- of merklabel hebben, zoals bijvoorbeeld sokken, ondergoed en pyjama's. In deze kledingstukken worden de strijklabels rechtstreeks op de stof aangebracht. Bovendien zijn strijklabels ook ideaal voor het labelen van de kleding van mensen die niet graag was- of merklabels in hun kleding hebben.

Bij My Nametags betaal je slechts €11,95 voor 120 instrijklabels. Dit maakt dat ze een voordelige manier zijn om te voorkomen dat jouw kledingstukken verwisseld of kwijt raken. Bekijk zeker eens onze ‘Zwart en Wit Instrijk Labels’ voor nog meer verschillende opties.

Onze gekleurde instrijk labels

De gekleurde instrijk labels van My Nametags vormen een leukere en meer kleurrijke optie voor het labelen van jouw kledingstukken. Dankzij onze vele kleur- en aanpassingsopties kan jij een naamlabel ontwerpen dat jouw persoonlijkheid en interesses weerspiegelt. Onze kleurrijke strijklabels kan je volledig personaliseren, waardoor ze een geweldige manier zijn om jouw kledingstukken meteen te herkennen – zelfs zonder dat jij de naam op het etiket hoeft te lezen!

Net als bij onze zwart-witte instrijk labels, krijg je ook bij onze gekleurde instrijk labels een kleefgarantie van 10 jaar. Onze strijklabels kunnen in slechts enkele seconden worden aangebracht aan de hand van een strijkijzer.

Voor slechts €17,95 kan jij 56 instrijk labels ontwerpen waarmee al jouw kledingstukken gelabeld kunnen worden. In ons brede aanbod van ontwerpen en achtergronden kan jij zelf je naamlabels ontwerpen, of kiezen uit de reeds bestaande ontwerpen.

Welke afmeting hebben de strijklabels van My Nametags?

Een gekleurd instrijk naamlabel van My Nametags heeft een grootte van 13 mm op 30 mm. In elke gekleurde set ontvang je 56 strijklabels, zodat jij al jouw favoriete kledingstukken en die van je kind kan labelen. Bij elke bestelde set sturen we duidelijke instructies mee voor het aanbrengen van onze instrijk labels. Zo kan jij jouw strijklabels juist aanbrengen, waardoor ze nooit meer zullen loskomen. Ook kan je op onze website de instructies terugvinden voor het correct aanbrengen van onze instrijklabels.

Zijn naamlabels nodig in verzorgingstehuizen?

Wanneer een familielid – of jijzelf – naar een verzorgingstehuis, woongemeenschap of woonzorgcentrum verhuist, heb je hoogstwaarschijnlijk naamlabels nodig om alle persoonlijke spullen te labelen. Kledingstukken kunnen namelijk op deze plaatsen gemakkelijk verwisseld worden tussen bewoners, en dat is wat jij natuurlijk absoluut niet wilt. Daarom is het erg belangrijk om alle kledingstukken te voorzien van een naam. Zo kunnen er geen spullen meer kwijt raken of verwisseld worden.

De beste manier om te voorkomen dat spullen verwisseld worden, is door ervoor te zorgen dat alle kledingstukken in een verzorgingstehuis voorzien worden van een naam. Dankzij een duidelijke etikettering met strijklabels, zullen bewoners en verzorgers geen kledingstukken meer verwisselen.

Als tip geven we jou graag nog mee dat je best met kleurrijke naamlabels werkt, omdat deze makkelijker te herkennen zijn. Dit zal het personeel ook helpen om kledingstukken sneller te sorteren, aangezien elk kledingstuk hierdoor makkelijker toe te eigenen is aan de juiste bewoner.

Welke etiketten heb ik nodig in een verzorgingshuis?

In een verpleeg- of verzorgingshuis heb je zowel instrijk- als stickerlabels nodig. Instrijk labels kunnen gebruikt worden voor alle kledingstukken, terwijl de stickers gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld schoenen en alle andere spullen die geen stof bevatten.

Je kan in de plaats van strijklabels ook voor opnaailabels kiezen, maar het opnaaien van deze labels zal veel meer tijd kosten dan het strijken ervan. Daarom kies je beter voor strijklabels. Zo bespaar je namelijk een hele hoop tijd en moeite.

Strijklabels zijn perfect voor verzorgingshuizen

Onze naamlabels zijn duurzaam en van uitstekende kwaliteit. Hierdoor zijn de labels van My Nametags de perfecte keuze voor bewoners van verzorgingstehuizen, voor mensen die gemeenschappelijk wonen en voor rusthuizen. Onze strijklabels kunnen snel en eenvoudig door personeel of familieleden worden aangebracht én zijn bestand tegen vele was -en droogbeurten. Na een correcte plaatsing blijven ze jarenlang zitten. Bij My Nametags gebruiken we geen schadelijke chemicaliën bij het produceren van onze labels. Hierdoor zorgen onze labels niet voor vervelende irritaties aan de huid.

De sterktes van My Nametags

Bij My Nametags zijn we heel trots op de volgende feiten:

• Onze 10 jaar was-garantie is ongeëvenaard in de markt van naamlabels.

• Ook onze klanttevredenheidsratio van bijna 100% is ongeëvenaard door onze concurrenten.

• Meerdere onafhankelijke testen en experimenten hebben uitgewezen dat onze naamlabels de beste in de markt zijn. Hier zijn we dan ook meer dan trots op.

• Onze gekleurde sticker naamlabels blijven beter in kleding zitten dan elk ander label dat we kennen.

• We gebruiken geen dierlijke bestandsdelen in onze labels.

Wij, My Nametags, geven enorm veel om het milieu en de toekomstige generaties. We geloven dat onze producten een kleine - maar belangrijke - rol kunnen spelen bij het werken aan een duurzamere toekomst. Zo voorkomen wij dankzij onze naamlabels dat er jaarlijks heel wat spullen weggegooid moeten worden. Hierover kan je meer lezen op onze ‘Duurzaamheid’ pagina.

Blijven de instrijklabels van My Nametags goed zitten?

Tientallen jaren geleden kwamen de eerste instrijklabels op de markt. Die eerste versies waren lang niet zo goed als de opnaai-labels van toen. Hierdoor wekten ze maar weinig interesse op bij het grote publiek. In de afgelopen 15 jaar is de kwaliteit van strijklabels echter veel verbeterd, waardoor de beste bedrijven nu zelfs claimen dat hun labels 10 jaar lang in kleding blijven zitten, zelfs na vele wasbeurten in was- en droogmachines.

Dankzij de verbeterde kwaliteit van instrijklabels, zijn opnaailabels overbodig geworden. Strijklabels zijn veel makkelijker in kleren aan te brengen en blijven bovendien ook beter zitten.

Zijn instrijk labels een goed idee?

Opstrijkbare etiketten zijn uitstekend geschikt voor kledingstoffen die tegen een hoge temperatuur kunnen, zoals wol of katoen. Instrijklabels vereisen een hoge warmte om aangebracht te worden, waardoor sommige stoffen zoals fleece kunnen smelten of beschadigd raken door de hitte van het benodigde strijkijzer. Controleer dus steeds eerst goed de wasinstructies op je kledingstukken om na te gaan of je een strijkijzer op de stof kunt gebruiken. Indien je toch geen strijkijzer op de stof kunt gebruiken, kan je ervoor kiezen om een naamsticker op het kledingstuk te plakken. Dit is namelijk een goed alternatief voor een strijklabel.

Hoewel onze strijklabels uitstekend geschikt zijn voor kleding, is het veel moeilijker om ze voor schoenen te gebruiken. Je moet tijdens het aanbrengen van strijklabels met een hoge temperatuur kunnen werken. Dit kan vaak niet op schoenen zonder ze te beschadigen. Daarom is het veel gemakkelijker en verstandiger om voor je schoenen een naam sticker te gebruiken. Hetzelfde geldt voor spullen zoals waterflessen en lunchboxen.

Beddengoed, handdoeken en keukenspullen voorzien van een instrijklabel

Beddengoed, handdoeken en keukenlinnen hebben meestal een hoog katoengehalte en kunnen dus tegen hoge temperaturen. Onze instrijklabels zijn dus erg geschikt voor al jouw huishoudlinnen en zijn een betere keuze dan naamstickers. Handdoeken bijvoorbeeld hebben een speciale textuur, waardoor naamstickers niet goed blijven kleven.

Het instrijklabel breng je best op een plaats aan, waar je denkt dat het label het meest praktisch hangt. Gewoonlijk is dat op de rand van je handdoeken of op de hoek van je beddengoed.

Vakantiehuizen en hotels gebruiken vaak instrijketiketten om hun beddengoed te markeren. Dit is handig voor het personeel, omdat zij zo kunnen weten waar ze het beddengoed moet opbergen, wat voor soort linnengoed het is en waar het bij hoort.

Hoe verwijder je veilig een instrijk naamlabel?

Een strijklabeltje is in veel gevallen vrij moeilijk te verwijderen, omdat de lijm ervoor zorgt dat het instrijklabel diep en stevig in het kledingstuk wordt geplakt. De eenvoudigste oplossing om een label te verbergen, is door er een nieuw label overheen strijken met de naam van de nieuwe eigenaar op. Dit kan je doen als je het aan een broer, zus of vriend geeft. Een andere optie is het op zoek gaan naar een paar blanco labels die je er overheen kunt strijken. Dit kan je doen als je het aan een kringloopwinkel of tweedehandswinkels geeft.

Indien je het label echt van je kleding wilt halen, kun je gebruik maken van siliconenpapier of een natte handdoek. Deze leg je dan op het label, waarna je ze met een strijkijzer verwarmt. Eigenlijk dezelfde methode die je gebruikte om de labels aan te brengen. Let wel op: een handdoek is dikker dan siliconenpapier, waardoor het label misschien wat meer tijd nodig heeft om los te komen. Wanneer de lijm warm genoeg is geworden, kan je het etiket met een pincet verwijderen terwijl het etiket heet is. Wees wel voorzichtig bij het verwijderen, want het label kan je vingers verbranden.

Welke naamlabels zijn geschikt voor mij?

Bij My Nametags zijn we er zeker van dat er voor iedereen een geschikt naamlabel is! Om er achter te komen welk type label voor jou het beste is, moet je eerst beslissen waarvoor je het naamlabel wilt gebruiken en hoe kleurrijk het label moet zijn.

Onze gekleurde stickers zijn het meest veelzijdig en ze zijn uiterst geschikt voor al jouw spullen, zoals schrijfgerei, boeken, pennen, enzovoort … Onze naamstickers zijn ook geschikt om op de was- of merklabels van jouw kleding te kleven. Voor de naamstickers van My Nametags zijn er oneindig veel ontwerpmogelijkheden.

Indien het naamlabel direct op een stof moet worden aangebracht, kan je best voor zwart-wit instrijk labels kiezen. Deze kan je op de stof van je kleding strijken. Indien je liever wat meer kleur hebt in je naamlabels, kan je voor onze kleurrijke naamlabels kiezen.

Kan ik speciale letters en accenten gebruiken op mijn naamlabels?

Bij My Nametags kunnen we de meeste internationale accenten op jouw naamlabel drukken, waaronder Franse accenten, Ijslandse letters, enzovoort ... Daarnaast kunnen we alle West-Europese accenten op onze labels drukken, terwijl de Oost-Europese en andere letters enkel op onze klassieke Zwart-Wit labels kunnen worden gedrukt.

Dit klinkt misschien allemaal wat ingewikkeld, maar eigenlijk is het simpel. Als je tekst goed op het voorbeeld op jouw scherm verschijnt, dan wordt het ook goed leesbaar op jouw naamlabel gedrukt. Voor Arabische, Hebreeuwse, Chinese en andere niet-westerse alfabetten, moet je ons ‘narrow’ lettertype gebruiken. Voor meer informatie over onze verschillende lettertypes raden we jou aan om onze leveringspagina te lezen.

Geteste etiketten tegen alle concurrenten

Bij My Nametags hebben we ervoor gezorgd dat al onze naamlabels die van onze concurrenten verslaan. Zo zijn wij bijvoorbeeld het enige naamlabel bedrijf dat de Queen's Award heeft ontvangen. Wij onderscheiden ons omdat wij het enige labelbedrijf zijn dat kwaliteit en duurzaamheid voorop stelt.

Wij zijn er trots op dat wij de beste naamlabels van Nederland leveren. Wij besteden dan ook veel tijd, moeite en geld aan kwalitatieve materialen en professionele productieprocessen die ontworpen zijn om onze naamlabels zo lang mogelijk mee te laten gaan.

We staan bekend voor onze vele inspanningen op verschillende gebieden binnen de labelmarkt. Dit omvat het produceren van consistente kwaliteit, het uitvoeren van uitstekende buitenlandse export statistieken, een voortdurende focus op duurzaamheid en het aanbrengen van een antimicrobiële coating op elk van onze naamlabels. Onze naamlabels blijven na het aanbrengen voor altijd op jouw spullen kleven.

Levering naar Nederland

Je ontvangt jouw strijklabels meestal binnen een week nadat wij jouw bestelling ontvangen hebben. In enkele uitzonderlijke gevallen kan de levering 10 werkdagen duren. Jouw bestelling wordt verstuurd via PostNL. De enveloppen die wij gebruiken passen in een standaard brievenbus. Voor de verzending van onze pakketjes hanteren wij geen track & trace. Dit doen we om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden.

My nametags en duurzaamheid

Bij My Nametags geven we net zoals jij enorm veel om de toekomstige generaties. Onze manier om een betere wereld te creëren, is door te geven om het milieu en te werken aan een duurzame toekomst.

Tijdens ons leven gebruiken we als mens enorm veel producten. Het merendeel van deze producten worden gemaakt van plastic en papier. Toch bestaan er heel wat milieuvriendelijkere producten, maar deze zijn vaak duurder.

We kunnen als mens onze ecologische voetafdruk (de dingen die we doen en consumeren) aanzienlijk verminderen door slechts een aantal kleine dingen te veranderen. Een voorbeeld hiervan is het gebruiken van naamlabels. Dankzij naamlabels raak jij je spullen minder rap kwijt, waardoor je minder vaak nieuwe spullen moet kopen. Dit zorgt ervoor dat er minder producten moeten worden geproduceerd, waardoor de uitstoot van fabrieken vermindert.

Het verhaal van My Nametags

Bij My Nametags produceren we naamlabels die ideaal zijn voor alle soorten spullen. Onze naamlabels worden wereldwijd enorm gewaardeerd. We hebben namelijk in meer dan 130 verschillende landen een hoge klanttevredenheid.

Het bedrijg My Nametags werd in 2004 opgericht door Lars B. Andersen, omdat hij een makkelijke manier gevonden had om de kleding van zijn eigen kinderen te labelen. Sindsdien is zijn doel altijd geweest om de beste naamlabels ter wereld te creëren, voor zowel jongeren als ouderen.

Vanuit dit bescheiden begin hebben we, door onze focus op kwaliteit en duurzaamheid, wereldwijd een prominente aanwezigheid ontwikkeld. My Nametags is in veel Europese landen uitgegroeid tot de eerste keuze als het gaat om het kopen en ontwerpen van naamlabels. Ondanks dit succes blijven we ons inzetten om onze producten te ontwikkelen en verder te verbeteren.

Retour - en terugbetalingsbeleid voor onze naamlabels

Volgens de EU-consumentenrichtlijn geldt er een wettelijke bedenktijd van 14 dagen om online aankopen te retourneren. Echter geldt niet voor onze producten, omdat wij op bestelling gemaakte of gepersonaliseerde producten verkopen. Bij My Nametags accepteren we dus geen retourzendingen en terugbetalingen die geen geldige reden bevatten.

Als je een bestelling wilt annuleren, kan je binnen een uur na het plaatsen van je bestelling contact met ons opnemen via e-mail (info@mynametags.nl). Dit moet binnen het uur gebeuren, aangezien wij jouw bestellingen direct produceren nadat ze op onze website is geplaatst.

Als jouw bestelling gebreken vertoont, neem dan contact met ons op via e-mail (info@mynametags.nl) met vermelding van jouw ordernummer en het probleem met de bestelling die je hebt ontvangen. Wij zullen binnen zeven werkdagen reageren op jouw e-mail. Wij accepteren geen retourzendingen voor producten die niet kapot zijn of verkeerd zijn geleverd.

Lees over naamlabels


Ontwerp uw naamlabels
  • Ideaal voor kleding

    Onze instrijk naamlabels zijn waterdicht en hebben een wasgarantie van 10 jaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze eraf vallen na het wassen van je kleding.

  • Tevreden klanten

    Onze klanttevredenheidsscore van bijna 100% getuigt van de kwaliteit van onze labels en onze ongeëvenaarde klantenservice.

  • Heel zichtbaar

    We gebruiken lettertypen en kleuren die onze gepersonaliseerde labels gemakkelijk leesbaar maken voor mensen van alle leeftijden.

De beste manier om een naam in kleding te zetten is door middel van opstrijkbare naamplaatjes of sticker naamplaatjes. Houd er bij het kiezen van een label rekening mee dat opstrijklabels permanent zijn, wat niet ideaal is als u van plan bent de kledingstukken in de toekomst weg te geven. Als je van plan bent om de kledingstukken in de toekomst weg te geven, zijn naamkaartjes met stickers geschikter omdat ze kunnen worden verwijderd. Bestel nu jouw set van 56 Gekleurde Instrijk Naamlabels of Gekleurde Sticker Naamlabels voor maar €17,95.

Het maken van kleding labels wordt afgeraden, aangezien zelfgemaakte labels niet waterdicht zijn en kleding regelmatig gewassen moet worden. In plaats daarvan raden we onze gekleurde instrijk-naamlabels of onze gekleurde sticker-naamlabels van My Nametags aan, die zeer duurzaam zijn en 100% machinewasbaar op 60°.