Wat leren kinderen precies van speelgoed?

Leuke en leerzame inzichten!

Het is geen geheim dat kinderen spelenderwijs leren. Wat voor sommige ouders echter een mysterie kan zijn, is wat hun kinderen precies leren van het speelgoed waarmee ze willen spelen. In deze blogpost bekijken we de educatieve voordelen van enkele veel voorkomende soorten kinderspeelgoed. We zullen ook onderzoeken hoe verschillende soorten speelgoed kinderen kunnen helpen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden en capaciteiten. Dus lees verder om meer te weten te komen over wat uw kind leert tijdens het spelen!

Interactie

Een van de belangrijkste dingen die kinderen leren door met speelgoed te spelen, is hoe ze met andere mensen en de wereld om hen heen kunnen omgaan. Speelgoed kan kinderen kansen bieden om belangrijke sociale vaardigheden te oefenen, zoals delen, communiceren en samenwerken. Ze kunnen kinderen ook helpen hun eigen emoties en die van anderen beter te begrijpen.

Oorzaak en Gevolg

Een ander belangrijk concept dat kinderen leren door met speelgoed te spelen, is oorzaak en gevolg. Al spelend leren kinderen begrijpen hoe hun acties de wereld om hen heen kunnen beïnvloeden. Dit is een belangrijke vaardigheid die hen zal helpen op alle gebieden van hun leven; zowel educatief als relationeel.  

Verbeelding en creativiteit

Speelgoed biedt kinderen ook een geweldige kans om hun fantasie de vrije loop te laten en creatief te zijn. Als kinderen de kans krijgen om hun fantasie te gebruiken tijdens het spelen, komen ze vaak met ideeën en oplossingen waar ze zelf nooit aan hadden gedacht. Dit kan leiden tot allerlei prachtige dingen, zoals meer zelfvertrouwen, verbeterde probleemoplossende vaardigheden en meer creativiteit.

Een speelkeuken is bijvoorbeeld een geweldige manier om kinderen aan te moedigen hun fantasie te gebruiken. Door te doen alsof ze maaltijden koken en voor baby’s zorgen, kunnen kinderen verschillende rollen ontdekken en experimenteren met wat het betekent om volwassen te zijn. Poppen, actiefiguren en ander speelgoed kunnen kinderen ook inspireren om hun eigen verhalen en avonturen te bedenken.

Probleemoplossing

Naast het bevorderen van creativiteit, kan spelen met speelgoed kinderen ook helpen om belangrijke probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Tijdens het spelen worden kinderen voortdurend geconfronteerd met uitdagingen en obstakels. Om deze uitdagingen te overwinnen, moeten ze hun kritische denkvaardigheden gebruiken om oplossingen te bedenken. 

Dit proces van vallen en opstaan ​​helpt hen creatief te denken en problemen effectief op te lossen. 

Kritisch Denken 

Zoals we hebben gezien, kan spelen met speelgoed kinderen helpen bij het ontwikkelen van een aantal belangrijke vaardigheden. Maar wat is kritisch denken precies? Kritisch denken is het vermogen om informatie te analyseren en beslissingen te nemen op basis van die informatie. Het is een vaardigheid die essentieel is voor succes op alle gebieden van het leven, van school tot loopbaan. En spelen met speelgoed is een van de beste manieren om kinderen te helpen deze belangrijke vaardigheid te ontwikkelen.

Lichamelijke ontwikkeling

Ten slotte kan spelen met speelgoed kinderen ook helpen zich fysiek te ontwikkelen. Speelgoed dat beweging of fysieke activiteit vereist, kan kinderen helpen hun grove motoriek (grote spierbeweging) en fijne motoriek (kleine spierbeweging) te verbeteren. Dit soort speelgoed kan ook helpen de coördinatie, het evenwicht en de behendigheid te verbeteren.

Voorbeelden van Educatief Speelgoed 

Dus wat zijn enkele specifieke voorbeelden van educatief speelgoed? Welnu, blokken zijn een geweldige manier voor kinderen om te leren over ruimtelijke relaties, wiskundige concepten zoals getallen en vormen, en elementaire technische principes. En poppen of actiefiguren kunnen het rollenspel en de verbeelding bevorderen.

Natuurlijk is het belangrijk om te onthouden dat niet al het speelgoed gelijk is gemaakt. Sommige speeltjes zijn beter geschikt voor bepaalde ontwikkelingsstadia dan andere. En sommige speeltjes zijn misschien meer geschikt, afhankelijk van de interesses en voorkeuren van uw kind. Dus als u speelgoed voor uw kind gaat kopen, houd er dan rekening mee waar ze in geïnteresseerd zijn en welke vaardigheden ze proberen te ontwikkelen.

Enkele grote voordelen die voortvloeien uit het leren door middel van speeltijd zijn:

Het helpt kinderen om beter met hun omgeving om te gaan.

Als ze aan het spelen zijn, hebben ze constant interactie met het speelgoed zelf of met andere mensen. Dit geeft hen volop mogelijkheden om sociale vaardigheden te oefenen, zoals delen en communiceren. Het helpt hen ook om emoties te begrijpen – zowel die van henzelf als die van anderen.

Ze ontdekken verschillende materialen en texturen.

Tijdens het spelen worden kinderen blootgesteld aan verschillende materialen, zoals hout, plastic, stoffen, enz. Dit helpt hen hun tastzin te ontwikkelen en leert hen over de wereld om hen heen.

Het versterkt hun spieren en ontwikkelt coördinatie.

Spelen geeft kinderen ook de kans om te bewegen en hun spieren te gebruiken. Dit helpt hen de grove motoriek (grote spier-beweging) en fijne motoriek (kleine spier-beweging) te ontwikkelen.

Het verbetert het geheugen en het probleemoplossend vermogen.

Puzzels of andere spellen waarbij kinderen moeten onthouden wat ze hebben gezien of gedaan, helpen het geheugen te verbeteren. En zoals we eerder vermeldden, kan spelen kinderen ook helpen om problemen effectief op te lossen.

Laatste Gedachten

Dus wat leren kinderen precies van het spelen met speelgoed? Het antwoord is: best veel! Van sociale vaardigheden tot oorzaak en gevolg, er zijn veel belangrijke concepten die kinderen spelenderwijs kunnen leren. Houd dus de volgende keer dat u speelgoed koopt, rekening met de educatieve voordelen die ze bieden. Met een beetje nadenken en plannen kun je het perfecte speelgoed vinden om je kind te helpen leren en groeien! En om ervoor te zorgen dat uw kind zijn speelgoed niet kwijtraakt, moet u het labelen met gepersonaliseerde My Nametags-labels!

Hoe kinderen een nieuwe hobby en sport aan te leren

Foto door Markus Spiske op Unsplash 

Gast -post- door Jordan Fuller

Leren voordat ze in een groepsleersituatie worden geplaatst.

Dus je kind wil iets nieuws leren! Het kan lastig zijn om uit te zoeken wat uw rol is bij de nieuwe sport of hobby van uw kind.  

De meeste kinderen leren het beste van een coach die gespecialiseerd is in de door hen gekozen sport of hobby. Maar sommige kinderen (vooral de verlegen kinderen) willen het misschien liever thuis doen of leren.

Of misschien kiezen ze in plaats daarvan voor knutselen, wat kan betekenen dat ze waarschijnlijk thuis leren.

Wat het temperament of de gekozen activiteit van uw kind ook is, uw rol is belangrijk. Ze waarderen uw mening, uw inbreng en uw lof, dus hoe u meedoet, kan het succes van uw kind maken of breken.

Hier is ons advies!

Vraag Om Hun Mening

Alleen omdat u in uw jeugd een kampioen honkbalspeler was, betekent dit niet dat uw kind dezelfde vaardigheid of passie zal hebben.

Uw eerste stap zou moeten zijn om erachter te komen wat ze willen doen! Misschien speelt hun vriend tennis en vinden ze het mooi. Misschien vinden ze het heerlijk om de voetbal door de achtertuin te trappen. Of misschien zijn ze een beetje verlegen en geven ze de voorkeur aan een individuele sport zoals hardlopen.

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat u uw kind niet per ongeluk in een sport duwt waar u van houdt, of waar u als kind van hield. Vraag hun mening en ontdek wat ze echt zouden willen doen. Ze zullen er veel gelukkiger van worden!

Doe Het Met Ze  

Als uw kind eenmaal heeft besloten welke sport of hobby het wil gaan doen, kunt u het het beste samen met hem of haar doen! Het is duidelijk niet dat we met hen meegaan op het veld of deelnemen aan hun teamtraining.

Maar een groot deel van de ondersteuning is om thuis met je kind te oefenen. Vraag ze om te laten zien wat ze hebben geleerd, gooi of trap even met een bal, of werk samen aan iets specifieks. Vergeet niet om te controleren of uw kind het eerst wil doen, zorg ervoor dat ze zich niet verplicht voelen.

Hier zijn twee manieren waarop u betrokken kunt raken bij de sporttraining van uw kind.

Deel Uw Passie 

Als uw kind toevallig dezelfde sport kiest als degene waar u van houdt of die u als kind deed, deel dan uw enthousiasme met hen!

De kans is groot dat ze er enthousiaster over zullen zijn als ze weten dat u dat ook bent, en dit kan een uitstekende tijd zijn voor ouder en kind om een ​​band op te bouwen over een wederzijdse interesse.

Als u een oude knuppel, handschoen, basketbal of welk ander apparaat dan ook hebt uit uw kindertijd, geef het dan aan hen door.

Vertel ze over uw favoriete spelers en vraag naar die van hen. Kijk samen naar sport op de televisie! Het delen van enthousiasme voor een sport, is een geweldige manier om uw kind geïnteresseerd te houden en ervoor te zorgen dat ze er plezier in hebben.

Geef het goede voorbeeld

De meeste kinderen leren door te doen, niet door ze te vertellen wat ze moeten doen. U kunt meedoen (thuis, niet tijdens een team oefening) door uw kind te helpen met oefenen.

Als ze met iets specifieks worstelen, reserveer dan een uurtje om eraan te werken. Leer ze hoe, maar laat ze ook de bewegingen zien. Laat ze uw beweging kopiëren en corrigeer ze voorzichtig waar ze hulp nodig hebben.

Als ze een sport spelen waar u niet helemaal bekend mee bent, dan is YouTube uw vriend! U kunt een aantal video’s online bekijken en leren hoe ze het werk moeten doen waar ze aan werken. Van daaruit is het gemakkelijk om ze te laten zien en er samen aan te werken.

Hanteer Een Beloningssysteem

Het is geen geheim dat kinderen (uhh, mensen) gemotiveerd worden door het idee van een beloning. Als het om sport gaat, is de beloning vaak het winnen van een wedstrijd of het scoren van punten. In termen van hobby’s is de beloning het resultaat, wat een fysiek iets kan zijn of het leren van een vaardigheid.

U kunt de opwinding een beetje verhogen door uw eigen beloningssysteem in te voeren. Zorg er echter voor dat u dit doet om toe te voegen aan het enthousiasme dat uw kind al heeft voor zijn sport of hobby, niet om te proberen iets op te leggen. Als dat het geval is, kan uw kind beter iets anders gaan doen.

U kunt bijvoorbeeld uw eigen puntensysteem opzetten waarbij u punten toewijst telkens wanneer uw kind een doelpunt/punten scoort, een uitstekende vangst of schot heeft, of geweldige sportiviteit toont.

Stel beloningen in voor het behalen van een bepaald aantal punten, en uw kind zal een extra stimulans hebben om het beter te doen in de sport of hobby waar ze van houden!

Raak Enthousiast

Ga naar de spelen! Neem ze mee naar de praktijk. Vraag ernaar. Raak enthousiast over de door uw kind gekozen sport. Als ze zich gesteund voelen, zullen ze er veel meer van genieten.

Vergeet echter niet om bij hen in te checken. Vraag of ze er nog steeds van genieten. Ontdek wat ze er het leukste aan vinden. Controleer of er iets is dat ze niet leuk vinden.

Onthoud dat dit over hen gaat, niet over uzelf. Uw kleine ‘mepper’ is misschien een zeer getalenteerde jongen met een honkbalknuppel in de hand, maar als ze daar niet willen zijn, is het uw taak om ervoor te zorgen dat ze zich er nooit toe gedwongen voelen.

Dus wees enthousiast over waar zij enthousiast over zijn en toon ze steun door uw gejuich, vragen en lof. Maar raak niet zo overdreven opgewonden dat ze het gevoel hebben dat ze geen andere keuze hebben dan het te doen zodat u gelukkig bent!

Conclusie 

Bedenk altijd, ook al zal uw kind de sport waarschijnlijk van een coach leren of met een team werken, blijf erbij betrokken.

Betrokken raken bij het proces om kinderen een nieuwe hobby en sport te leren, kan zeer bevredigend zijn, en het is ook een geweldige kans voor ouders en kinderen om een ​​band op te bouwen over iets leuks en interessants.

Onthoud vooral dat dit over de kinderen gaat. Hoewel we voorstanders zijn van steun en opwinding, is er niets ongemakkelijker (voor toeschouwers en kinderen) dan een overdreven “coachende” ouder die vanaf de zijlijn tegen hun kind schreeuwt!

Geef ze de ruimte om hun ding te doen. Of het nu op het sportveld is of een indoor hobby en of ze nu super getalenteerd zijn of gewoon een ander gezicht in de menigte, laat ze plezier hebben en leren en groeien door de ervaring.

Over de auteur

Jordan Fuller speelt al tientallen jaren golf en hij deelt zijn passie voor het spel door jonge golfers te begeleiden. Als hij niet op het strand of de baan is, is hij te vinden om onderzoek te doen of te schrijven voor zijn website, Golf Influence.

5 Manieren Om Je Garderobe Dit Jaar Op Te Frissen

Gast -post- door Hannah Boothe

Mode is, net als de seizoenen, altijd in beweging. En de meesten van ons willen er goed uitzien, wat ook inhoudt dat we onze kledingkasten regelmatig moeten veranderen. Met het begin van de lente en het warmer wordende weer, kun je misschien geïnspireerd raken om een lenteschoonmaak te houden. Als je nu je kast hebt bereikt, hebben we enkele ideeën die niet alleen kunnen helpen bij het organiseren van je eigen kleding, maar ook die van je kinderen. Het behouden van een stijlvolle en actuele stijl is een duur tijdverdrijf, maar er schattig en actueel uitzien hoeft dat niet te zijn. Van het upcyclen van vintage kleding tot het injecteren van persoonlijkheid met frisse accessoires. Hier zijn enkele van de meest effectieve methoden om je kleding bij te werken.

1. Voer Een Kast Audit Uit

Opschonen en updaten, hoe je het ook wilt noemen. Doe het licht aan, gooi de kastdeur open en verwijder iedere keer een andere categorie. Als je geen expert kunt inhuren, vertrouw dan op je instinct, intuïtie en gezond verstand.

Als de kleding verouderd, uit de mode, de verkeerde maat of zelfs het verkeerde teken voor je nieuwe functie is, verwijder deze dan onmiddellijk! Misschien is het enige waar je vaak naar grijpt je zwarte spijkerbroek. Als dat het geval is, moet je misschien een paar aanvullende items gaan kopen!

2. Maak Een Inventaris

Sorteer en hang alles uit; zorg ervoor dat zogenoemd ‘knitwear’ plat gehouden en gevouwen wordt om uitrekken te voorkomen. Overweeg tevens op bepaalde stukken aan te vullen daar ze zich ook hebben ontwikkeld; soms kan de toevoeging van slechts een paar nieuwe items de functionaliteit van je bestaande garderobe aanzienlijk verbeteren.

Bepaal welke items u moet aanschaffen om de outfit  te verbeteren. Het kan zo simpel zijn als een goed passende zwarte rok of zwarte broek. Je kunt een nieuw paar hakken, een smetteloos wit overhemd, een goed getailleerd tweedjack of sweaterjack, een opvallend sieraad of een nieuwe tas en twee vesten toevoegen. Het biedt een grotere verscheidenheid aan opties voor het stylen van je oude items.

3. De Neutrale Items Zijn Je Beste Vrienden

Terwijl je door je uitgebreide collectie bladert, kun je overwegen om alle neutrale dingen in je kledingkast te verzamelen en op één plek op te bergen; ze komen goed van pas bij het fris stylen van een outfit. Dit zijn de ‘basis’-kleuren van je stijl en ze zijn ideaal om een ​​geheel zwart ensemble te versterken. Combineer met dat vintage rode jack dat je hebt gehamsterd of die cowboylaarzen waarvan je niet zeker weet hoe je ze moet dragen.

4. Organiseer een kledingruil

Waarschijnlijk de leukste methode op onze lijst, een kledingruil is een uitstekende manier om het oude te zuiveren en ruimte te maken voor het nieuwe. Daarnaast is het de ideale reden om een ​​middagje met je vrienden door te brengen. Je kunt een uur lang de gemeenschappelijke stapel doorzoeken of je kunt er een uitgebreide avond van maken met drankjes, hapjes en een kringloopmodeshow. Nadat alles is uitgewisseld kun je alle items die nog over zijn, weggeven ter donatie.

5. Accessoires:

Vaak is het enige dat nodig is om versleten kleding nieuw leven in te blazen, een verandering in accessoires. Met een fris paar platte schoenen en een lichte omslagdoek in de kleur van het seizoen, kan een combinatie die geweldig is voor een stijlvol avondje uit er net zo goed uitzien op een zomers tuinfeestje.

Tassen, schoenen, sjaals en sieraden zijn essentieel om je outfit op te fleuren en te verbreden, zeker voor mensen die al een capsulegarderobe hebben. Met een simpelere kledingkast hoef je je geen zorgen te maken of je accessoires er goed uitzien of bij je outfit passen.

Deze eenvoudige methode helpt mijn vrouwelijke klanten met persoonlijke stijl om weer enthousiast te worden over het aankleden. Kies één opvallend item voor elk gelegenheid. Misschien kan een geliefde set kleurrijke oorbellen of een opvallende tas je outfit nieuw leven inblazen en ervoor zorgen dat je je unieke stijl niet beu bent.

Je kunt ook experimenteren met tweedehands winkelen

Hoewel dit geen nieuwe trend is, heeft het de afgelopen jaren aan kracht gewonnen, omdat consumenten aangetrokken worden tot tweedehandswinkels. Het is economisch en ecologisch vriendelijk en kan een kledingkast inspireren om te vernieuwen.

De sleutel tot tweedehands / recycled winkelen met een doel is; om gefocust en weloverwogen te blijven op wat je wilt kopen, in plaats van afgeleid te worden door andere producten alleen omdat ze er zijn. Het construeren van een capsule-garderobe is een proces dat prioriteit geeft aan bruikbaarheid, comfort en bedachtzaamheid.

In plaats van elk jaar afhankelijk te zijn van een enkele grote schoonmaak, segmenteer je garderobe en geef hem kleinere, meer regelmatige verfrissingen. Je zult er daardoor meer gepolijst uitzien, maar het zal op den duur ook resulteren in beter opgeleide en duurzame kledingbeslissingen.

4 ideeën om uw kinderen te inspireren om te lezen in het digitale tijdperk

Gast -post- door Tracie Johnson

Als u zich zorgen maakt dat uw kinderen liever videogames spelen of op sociale media surfen dan een boek op te halen, dan is het tijd om actie te ondernemen. Lezen heeft immers tal van voordelen, waaronder het stimuleren van de verbeelding, het verbeteren van de concentratie en het trainen van de hersenen. Hier zijn een paar manieren om uw kinderen te laten lezen in het digitale tijdperk.

1. Lezen kan leuk zijn

Kinderen laten begrijpen dat lezen leuk kan zijn, is misschien niet altijd gemakkelijk, maar het kan worden bereikt. U kunt bijvoorbeeld kleurrijke poppen gebruiken om spel en betrokkenheid te stimuleren. Een ander idee is om kinderen tekeningen te laten maken van de verhalen met kleurpotloden, verf of potlood en deze op een muur te bevestigen zodat iedereen ze kan bewonderen. Koop of maak kostuums voor uw kinderen om te dragen van favoriete boekpersonages voor bijvoorbeeld Halloween.

U kunt ook een verhalenboekfeest houden waar vrienden worden uitgenodigd en iedereen zich verkleedt als een boekpersonage. Bovendien kun je speciaal voor kinderen een leesruimte creëren. Je kunt het decoreren met favoriete personages uit het verhalenboek, felgekleurde verf, grappige meubels en meer. Houd het daarentegen simpel door een comfortabele leesstoel in de slaapkamer van je kind of ergens anders te zetten.

2. Vind spannende boeken

Je kunt veel spannende kinderboeken vinden in bibliotheken, boekwinkels of online. Er zijn bijvoorbeeld boeken over anatomie voor kinderen. Kinderen kunnen leren over het menselijk lichaam, wetenschap en meer. Het ontwikkelen van een liefde voor anatomie op jonge leeftijd kan zelfs jongeren inspireren om te dromen om dokter, verpleegster of iets anders te worden. Draken, eenhoorns, echte helden zoals brandweerlieden, feeën en nog veel meer bevolken ook de meest uitzonderlijke boeken. Daarnaast kun je ook humoristische teksten uitkiezen.

Natuurlijk kan bijna niets bevredigender zijn dan eens goed te lachen ten koste van een personage. Let goed op wat jongeren leuk vinden, zodat je de volgende keer dit soort boeken kunt kiezen. U kunt een reeks aan budgetvriendelijke of gratis lectuur ontdekken door online, op Goodwill of op tal van andere plaatsen te zoeken.

3. Lees één boek per dag

Door elke dag één kinderboek te lezen, kunnen boeken voor jongeren gedenkwaardiger worden. Als uw kind overdag geen zin heeft om te lezen, probeer dan voor het slapengaan een boek hardop voor te lezen. Hierdoor heeft uw zoon of dochter geen andere activiteiten om uit te kiezen. Bovendien bevordert voorlezen aan jongeren een gezonde hersenontwikkeling, stimuleert het sterkere emotionele verbindingen, motiveert het de liefde voor lezen, verbetert het luister- en taalvaardigheid en creëert het sterkere ouder-kind banden. U en uw kind kunnen elke dag troost vinden bij het doen van een gezinsvriendelijke activiteit. Dit kan je helpen om je problemen een tijdje te vergeten en je te concentreren op een geweldig verhaal

4. Boeken toegankelijk maken

Als uw kind geen boeken bij de hand heeft, kan het moeilijk zijn om er een te vinden om te lezen. U kunt het u gemakkelijk maken door altijd een boekenplank bij u in de buurt te hebben. Probeer dit eens in de slaapkamer van uw kind of in de woonkamer te plaatsen. Boekenplanken voor kinderen kunnen buitengewoon esthetisch zijn en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, ontwerpen en vormen.

Daarnaast kun je een boek op een nachtkastje leggen als herinnering om voor het slapengaan te lezen. Het kan zelfs zijn dat uw kinderen het boek ‘s ochtends openen om voor het ontbijt te lezen. Een andere mogelijkheid is om jongeren een laptop of tablet te geven om digitale boeken te downloaden. Barnes & Noble en Amazon hebben apps beschikbaar om onderweg of zelfs thuis te lezen. Daarnaast maken apps lezen toegankelijker dan ooit. U kunt zelfs cadeaubonnen voor kinderen geven om e-books te kopen voor vakanties of wanneer dan ook

Afsluitende gedachten

Hoewel het heel leuk kan zijn om technologie te gebruiken, is dit niet de gezondste activiteit voor kinderen. In plaats daarvan is het belangrijk om jongeren de waarde bij te brengen van het doen van zinvolle activiteiten die waarde toevoegen aan iemands leven. Inderdaad, kinderen die lezen kunnen nu en in de toekomst gelukkiger en gezonder zijn dan kinderen die dat niet doen.

Welkom Deurstickers!

Als kind is het belangrijk om een ​​kamer te hebben die aanvoelt als hun ruimte. Het personaliseren van hun kamer kan echter klinken als een energie en tijdrovende en dure taak. Wat een geluk voor jou, het kan eigenlijk ongelooflijk eenvoudig en snel zijn! Als je al een tijdje bij ons bent, weet je het al: met onze muurstickers geef je de slaapkamer van je kind een instant en opgeruimde oppepper. Nu kun je ook de ingang van de kamer transformeren!

Net als onze muurstickers zijn onze deurstickers zelfklevend en dus gemakkelijk aan te brengen, te verplaatsen en te verwijderen. Binnen enkele minuten kan een oude, doffe of licht versleten deur een nieuw leven krijgen.

De deursticker sets bestaan ​​uit tussen de 7 en 15 stickers (afhankelijk van het thema). Ze worden geleverd met een banner met een gepersonaliseerde tekst, een hoofd pictogram en verschillende kleine decoratieve elementen binnen het thema dat u kiest.

Je kinderen zullen het geweldig vinden om hun kamer binnen te komen met onze gloednieuwe deurstickers!

We hebben de leukste thema’s voor je kind om uit te kiezen. Ze willen misschien een deur die je eraan herinnert dat je je veiligheidshelm op moet hebben voordat je hun kamer binnengaat. Of misschien willen ze dat hun deur een uitnodiging is om op avontuur te gaan, een rustige wandeling door het bos of de doorgang naar een betoverend magisch land te maken.

Wat ze ook kiezen, of het nu een ingang naar het oneindige (en verder!) is, een deur naar een kasteel of een gang naar een basketbalveld, één ding is zeker: het wordt een geweldige toegang tot hun kamer!

En binnenkort heb je nog een spannend nieuw product om toe te voegen aan de slaapkamer van je kind – hier is een hint: het is erg lang…

De Opvoeding in 2021 door middel van beeld

My Nametags wenst u een gelukkig nieuwjaar! Er is niet zomaar een jaar voorbij, maar weer een jaar ouderschap – niet zomaar een jaar ouderschap, nog een jaar ouderschap tijdens een pandemie! Het leven in de harde modus is een uitdaging, maar het zit ook vol met grappige en gelukkige momenten. Dus om een ​​nieuwe, grappige draai aan de moeilijke tijden te geven, dachten we dat we onze favoriete ouderschaps memes uit 2021 met je zouden delen. De beelden die perfect de vreugde, angst, geluk en chaos beschrijven die het ouderschap met zich meebrengt…

2021 begon en eindigde op dezelfde manier: 

Er waren waarschuwingen die genegeerd werden!

Bijna geweigerde verzoeken…

Veel ongevraagde adviezen

Genoten momenten van vrijheid

Maar ook de momenten van verstikking…

Pogingen om te ontspullen

Makeover pogingen

Pogingen om momentjes voor jezelf te hebben;

Maar aan het eind van de dag kun je tenminste van het kleine genieten

De kinderen zijn best heel schattig

Dit jaar gaan we het gewoon allemaal opnieuw doen – concentreer je meer op die glimlach en gelach dan op de driftbuien en rotzooi en alles komt goed!

Ideeën om deze kerst op afstand te verbinden

Kerstmis is hier! En daarmee alle lichtjes, de gezelligheid en het eten dat dit seizoen met zich meebrengt. Wat dit jaar echter misschien ontbreekt, zijn de grote bijeenkomsten, het volle huis met ooms en tantes die je op geen enkel ander moment ziet en alle knuffels… Dit hoeft niet per se te betekenen dat je niet geniet van het gezelschap van de mensen die je niet persoonlijk kunt zien, ook al moet je verschillende manieren vinden om dat mogelijk te maken. Hier zijn een paar ideeën over hoe u contact kunt maken met vrienden en familie die u misschien niet persoonlijk kunt zien: 

Geniet van een Klei Nacht 

Zoom kan erg onhandig zijn, vooral met familieleden met wie je niet vaak praat, dus waarom zou je er niet meer een activiteit van maken? Koop wat klei, zet zoom aan en ga aan de slag. Dit is niet alleen leuk en creatief om te doen, maar zorgt ook voor stiltes en pauzes in een gesprek die anders een beetje ongemakkelijk zouden zijn. En als je bijzonder begaafd bent, heb je aan het einde misschien zelfs een nieuwe plant-pot of servetring! 

Samen een film kijken 

Tegenwoordig betekent het feit dat je niet in dezelfde kamer bent, niet dat je niet dezelfde film op precies hetzelfde moment kunt kijken! Wel eens van teleparty gehoord? Het synchroniseert het afspelen van video’s met verschillende apparaten en het heeft zelfs een groepschat voor mensen die graag praten tijdens een film! Als je echt zou willen, zou je zelfs aan de telefoon kunnen zijn met de persoon met wie je de film aan het kijken bent, hoewel we je aanraden om jezelf te dempen als je niet aan het praten bent, zodat je het tweede apparaat niet zo goed kunt horen als dat van jezelf. Het zal voelen alsof ze er zijn, je kunt zelfs vaag de popcorn ruiken die uit hun huis komt! 

Organiseer een proeverij 

Koop een van die verschillende kaasplanken, dozen met chocolaatjes of wat je maar wilt. Je hoeft niet eens hetzelfde te hebben als de ander – als je maar allebei iets te eten of te drinken hebt! Dan kun je praten over de smaken die je ervaart en feiten opzoeken over wat je eet. Het klinkt misschien niet zo veel, maar het kan ongelooflijk leerzaam zijn en ook een leuke manier om een ​​praatje te maken zonder het gevoel te hebben dat je geen dingen meer te zeggen hebt. Je kunt het zelfs afsluiten met een quiz over alle dingen die je hebt geleerd. 

Een ansichtkaart versturen 

Heeft u ooit een tekening van uw kind/nicht/kleinkind per post ontvangen? Het kan iedereens dag maken! Een klein bericht schrijven om mensen te vertellen wat je hebt gedaan, hoe het met je gaat en ze gewoon te laten weten dat je aan ze denkt, kan heel zinvol zijn. Soms vergeten we hoe fijn het kan zijn om een ​​kaartje of een brief te krijgen, omdat we eraan wennen iets te kunnen sms’en en de persoon het meteen te laten lezen, maar er valt iets te zeggen voor dingen die met de hand zijn geschreven en zorgvuldig zijn gemaakt. 

Maak een praatje via de telefoon 

Soms hoeft het niet uitgebreid te zijn, je moet gewoon tijd vrijmaken voor een praatje. Net zoals je zou doen als je koffie drinkt, vereist het inhalen via de telefoon soms dezelfde planning. Misschien wilt u het zelfs in uw dag plannen. En als je echt geen tijd hebt, kun je altijd bellen terwijl je iets doet dat niet veel aandacht vereist. Het kan fijn zijn om wat gezelschap te hebben terwijl je de was opvouwt, kookt of zelfs een puzzel maakt. Soms willen mensen gewoon je gezelschap en je stem horen, zo simpel kan het zijn om met iemand in contact te komen! 

5 voordelen van het opruimen van je huis en je geest

Gast -post- door Becca Myers

Ben je klaar om uw leven op te ruimen? Dit is een uitstekende zet als je je beter wilt voelen, denken en handelen. De hoeveelheid rommel die je verzameld, kan zo groot zijn dat je het niet eens beseft. Hier zijn 5 belangrijkste voordelen van het wegwerken van rommel in je hoofd, huis en leven. Dit is het moment om er toegang toe te krijgen

1. Opruimen kan je helpen om te gaan met depressie

Volgens veel experts in de branche is het een goed idee om de rommel in je huis serieus te nemen. Een van de beste dingen die je kunt doen, is het advies van een toonaangevend lifestylebedrijf opvolgen om een ​​zeer welkome reeks veranderingen aan te brengen. Het opruimen van je act kan je helpen het gevoel te krijgen dat je een doel hebt bereikt dat zowel je humeur als je huis opfleurt.

Daar zitten staren naar aankopen die je hebt gedaan die niet zijn opgeborgen, kan stressvol zijn. Je hebt misschien verjaardagskaarten, herinneringen aan familiegebeurtenissen uit het verleden of andere rommel die je problemen veroorzaakt zonder dat je je er zelfs maar van bewust bent. Geef je geest een kans om te genezen door de rommel op te ruimen en rust te geven.

2. Opruimen kan je helpen veel beter te slapen

Een ander groot voordeel van het opruimen van je ruimte kan een sterk verbeterde slaapcyclus zijn. Het kan heel goed zijn dat je door veel angsten en andere problemen gaat. Staren naar de rommel die je ruimte verpest, doet je geen plezier. Het wegwerken ervan is een geweldige manier om gemoedsrust te krijgen om op te slapen.

3. Opruimen helpt u van allergenen af ​​te komen

Het opruimen van je huis is een taak die zeer serieus moet worden genomen. Een van de belangrijkste dingen waarmee het je kan helpen, is het verwijderen van allergenen in je huis. Deze kunnen ervoor zorgen dat je snuift, niest en piept, wat bijdraagt ​​​​aan je gevoelens.

Het is altijd een goed idee om plekken te verwijderen waar stof, mijten, bacteriën, pollen en andere allergenen zich kunnen ophopen. Dit is je kans om iets positiefs te doen voor je mentale en fysieke gezondheid. Je krijgt wat beweging door te bewegen om de ‘agenten’ op te ruimen die misbruik maken van je apathie.

4. Opruimen kan helpen een positieve omgeving te creëren

Alles wat je bezit, moet veilig op zijn plaats staan. En die plek moet goed georganiseerd, vredig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Je zou nooit in een staat van angst moeten verkeren als je je afvraagt ​​waar je je autosleutels of kam voor het laatst hebt gelaten. Dit zijn dingen waar je niet lang over hoeft na te denken als je er gebruik van wilt maken.

Er is geen reden waarom overtollige rommel zou moeten blijven hangen. Je wilt deze geanimeerde objecten niet de kracht geven om je humeur permanent te verlagen. Je bent het aan je basisgevoel voor reinheid, fatsoen en zelfrespect verschuldigd om je daad op te ruimen. Hoe eerder je dit doet, hoe eerder je een gelukkige omgeving kunt creëren en behouden.

5. Opruimen geeft je voldoende beweging

Wanneer heb jij je huis voor het laatst een goede voorjaarsschoonmaak gegeven? Is dit niet het perfecte moment om op te staan ​​en actief te zijn? Een deel van het lage gevoel waar u op dit moment aan lijdt, kan rechtstreeks voortkomen uit je inactiviteit. De kamer is vol rommel en je moet je een beetje uitrekken. Waarom niet twee vliegen in één klap slaan?

Opstaan ​​en actief zijn is een geweldige manier om je luie endorfine weer te laten stromen. De lading die je krijgt van deze natuurlijke rush als je de rommel oppakt en op de juiste manier weggooit, zal je zeker goed doen. Dit is een opkikkertje waar je al veel te laat voor bent.

Ruim je leven op om je perspectief te herwinnen

Het wegwerken van de rommel in je hoofd en huis zal veel meer voordelen hebben dan je misschien weet. Het is een kans om zowel je mentale als je fysieke landschap schoon te maken. De oefening houdt je actief en de inspanning zal je lichaam goed doen. Dit is het moment om aan de slag te gaan met het opruimen van de rommel.

Waarom gepersonaliseerde naamlabels onmisbaar zijn op school

Het labelen van de spullen van uw kinderen voor school is altijd belangrijk geweest. Uit een eerder onderzoek bleek dat het gemiddelde kind permanent negen dingen per schooljaar verliest. Als we denken aan ongeveer 10 miljoen schoolgaande kinderen, komt dit neer op een oogverblindende 90 miljoen verloren voorwerpen per jaar. Dit heeft niet alleen een negatieve impact op het milieu, maar ook een financiële zorg voor ouders die vervangende artikelen moeten kopen voor spullen die ze al een keer hebben gekocht! Ben jij een van deze ouders, dan wil je zeker verder lezen. We onderzochten de redenen waarom gepersonaliseerde labels een must-have voor school zijn.

Kosten

Verloren eigendommen zijn een groot probleem op scholen en dat is al heel lang het geval. Kinderen verliezen altijd spullen, wat normaal is, maar wat als die verloren voorwerpen aan de kinderen worden teruggegeven? Zou dat niet geweldig zijn? Gemiddeld besteden ouders € 2000 aan het vervangen van items die tijdens het leven van een kind op school verloren zijn gegaan. Dat is een enorme kostenpost bovenop de bestaande schoolkosten. Een gepersonaliseerd label helpt ervoor te zorgen dat de spullen thuiskomen. Onze labels bieden ruimte voor 3 regels tekst zodat de naam van een kind, de klas en het telefoonnummer van de ouders allemaal aan het de naamlabel kunnen worden toegevoegd. Hierdoor wordt de kans dat het artikel wordt geretourneerd aan de eigenaar, aanzienlijk vergroot.

Veiligheid

Nu meer dan ooit zijn we ons ervan bewust hoe gemakkelijk ziektekiemen zich van het ene item naar het andere verspreiden en als we denken aan alles wat een kind op school aanraakt, laat het ons zien hoe gemakkelijk het kan gebeuren. Door een gepersonaliseerd label aan alle schoolspullen van uw kind toe te voegen, kunnen ze gemakkelijk hun eigen spullen identificeren en hopelijk helpen ze de spullen van anderen niet aan te raken.

Verspilling

Voorwerpen die niet worden opgeëist in de verloren voorwerpen doos van een school, belanden op de vuilstortplaats waarvan we weten dat ze na verloop van tijd een ernstige impact op het milieu hebben. Niet alleen dat, wanneer u twee of meer van een bepaald item koopt, vertaalt dit zich ook in middelen die worden gebruikt om elk van deze dingen te produceren. We kunnen helpen om de hoeveelheid verloren voorwerpen die verloren gaan, te verminderen door een gepersonaliseerd naamlabel toe te voegen aan schoolspullen en kleding voor kinderen. Wanneer items zijn voorzien van naamlabels, is de kans veel groter dat ze worden teruggegeven aan hun eigenaren.

Kinderen kunnen hun eigen label ontwerpen

Kinderen hebben de vrijheid om een ​​label te ontwerpen dat uniek is voor hen. We zijn er trots op om duizenden ontwerp combinaties aan te kunnen bieden en om uit te kiezen met allerlei iconen, van eenhoorns en cupcakes tot tractoren en voetballen. Evenals verschillende achtergronden, lettertypen en tekst kleuren; de keuze is eindeloos. Je zult zeker een label kunnen maken waar je kind niet alleen dol op zal zijn, maar ook zal helpen ervoor te zorgen dat hun items thuiskomen.

Bezoek onze website om uw eigen gepersonaliseerde etiketten voor uw kind voor school te ontwerpen.

Vergeet niet My Nametags te volgen op social media, voor het laatste nieuws, wedstrijden en meer.

Welk type school-label past bij mij?

Met kinderen die weer naar school gaan, ben je misschien begonnen met het samenstellen van een lijst met alle dingen die ze nodig hebben voor het nieuwe jaar. Als er labels in die lijst staan ​​(en dat zou ook moeten!) vindt u het misschien moeilijk om het juiste type te kiezen, dus we hebben het voor u opgesplitst.

Gekleurde Stickers

Onze meest veelzijdige naamlabels. Naamlabels met gekleurde stickers zijn een goede optie als u op zoek bent naar een label dat overal opgeplakt kan worden. Ze kunnen worden gebruikt op kleding (op het was-etiket) en alle briefpapier, boeken en zelfs broodtrommels en drinkflessen. U kunt ze personaliseren met de door u gekozen achtergrond, plaatje, lettertype en letterkleur, zodat u de perfecte label voor uw kind kunt maken. Elke set wordt geleverd met 56 labels van elk 30 x 13 mm groot.

Instrijk labels

Instrijk labels zijn de beste optie voor kleding. U kunt schooluniformen, truien, blazers, overhemden, Gym-kits, alles wat uw kind waarschijnlijk uittrekt en verliest, labelen. Onze Instrijk labels kunnen ook gebruikt worden op sokken, jassen, sjaals en handschoenen. U kunt ze personaliseren met de door u gekozen achtergrond, plaatje, lettertype en letterkleur, zodat u een label kunt maken dat bij uw kind past. De labels kunnen direct op de stof worden aangebracht en blijven ook na herhaaldelijk wassen goed zitten.

Maxistickers

Onze Maxi stickers maken het personaliseren van de items van uw kind nog leuker. Perfect voor grotere items zoals lunchboxen, notitie boekjes, waterflessen, schoenen. Een set heeft 21 maxistickers in verschillende vormen en maten; cirkels, vierkanten en rechthoeken allemaal in één set! Elk label heeft ook een iets ander ontwerp (binnen een thema) dus het is een geweldige optie als u op zoek bent naar wat meer variatie. 

Ministickers

De meer stijlvolle en discrete optie, onze ministickers zijn perfect om kleinere objecten te labelen die nog gemakkelijker te verliezen zijn. Ze zijn ideaal om snel veel items te labelen – alle pennen, potloden, stiften, linialen. Omdat ze kleiner zijn, zijn ze ook een geweldige optie voor oudere kinderen, omdat ze geen plaatje hebben en een effen achtergrond. We hebben 4 verschillende kleurthema’s om uit te kiezen en u kunt een voornaam of achternaam toevoegen (omdat deze kleiner is, kunt u maar één regel tekst toevoegen). Een set heeft 175 ministickers en elk is 16 x 6 mm.

Het labelen van de spullen van uw kind is ongelooflijk belangrijk, het helpt hen gemakkelijk te identificeren wat van hen is, helpt verloren eigendommen op scholen en kinderdagverblijven te verminderen en helpt te voorkomen dat u dingen opnieuw moet kopen. Ze moedigen uw kinderen ook aan om dingen niet met andere kinderen te delen, wat leidt tot een vermindering van de verspreiding van ziektekiemen, wat op dit moment erg belangrijk is.

Bezoek onze website voor meer informatie over My Nametags en onze gepersonaliseerde naamlabels.