Gepersonaliseerde naamstickers - personaliseer je eigen labels

Gepersonaliseerde naamstickers op boeken op een oranje achtergrond

Denk na over hoe u de spullen van uw kind wilt traceren als ze worden geruild of kwijtraken. Wilt u liever dat iemand u belt? Bent u zenuwachtig om de achternaam van uw kind door te geven? Moeten mensen contact opnemen met de school of een plaatselijke sportclub als ze het item vinden?

Het mooie van gepersonaliseerde naamstickers is dat u kunt kiezen welke informatie wordt opgenomen. U en uw kind hebben de volledige controle over het ontwerpproces met onze gebruiksvriendelijke online editor.

U hebt twee regels tekst om te gebruiken in de ontwerptool - hoe u ze gebruikt, is helemaal aan u. U kunt bijvoorbeeld de voornaam van uw kind gebruiken, of u kunt de achternaam gebruiken als dat het retourneren van het voorwerp gemakkelijker maakt.

Veel ouders kiezen ervoor om hun mobiele telefoonnummer toe te voegen aan de stickers om hun kind buiten het proces te laten. Maar sommige tieners geven er de voorkeur aan hun eigen nummer te gebruiken en het verloren voorwerp zelf af te handelen.

In feite is er geen limiet aan het soort informatie dat u op uw gepersonaliseerde stickers kunt laten afdrukken. Hier zijn enkele van de meest populaire keuzes onder onze klanten:

-Voor en achternaam

-Voornaam

-Achternaam

-Bijnaam

-Mobiel nummer van de ouder

-Mobiel nummer van het kind (meestal tieners)

-Naam van de school of het kinderdagverblijf van het kind

-Naam van de klas of groep van het kind

-Inschrijvingsnummer van het kind

Bepaal welke informatie ervoor zorgt dat de spullen van uw kind zo snel en soepel mogelijk worden geretourneerd. Zorg er wel voor dat u en uw kind vertrouwd zijn met de informatie die u deelt met potentiële vreemden.


Ontwerp uw label

Gepersonaliseerde naamstickers voor kleding

Wanneer u gepersonaliseerde naamstickers bestelt om op de kleding van uw kinderen te plakken, vermeldt u meestal hun naam (voornaam of voor- en achternaam), evenals uw telefoonnummer. Wanneer een item verloren gaat buiten school of crèche, zorgt het mobiele nummer ervoor dat een vinder het item bij u kan terugbrengen. Voor kostscholen kunt u in plaats daarvan het huisnummer of registratienummer plaatsen.

Gepersonaliseerde naamstickers voor waterflessen

Waterflessen gaan overal met uw kinderen mee, dus het is meestal het beste idee om hun naam en uw telefoonnummer op te geven. Labels voor een fles moeten heel flexibel zijn, om de fles heen kunnen buigen en toch jarenlang in de vaatwasser kunnen blijven zitten.

Gepersonaliseerde stickers voor muren en deuren

Een op maat gemaakte deursticker met de naam van uw kinderen zal ervoor zorgen dat ze zich trots voelen en zich meer eigenaar voelen van hun kamer (hoewel dat misschien niet alles is wat ze doen om het op te ruimen). Personaliseer hun kamer en deur met sterren of een van onze vele thema's, met gemakkelijk verwijderbare labels.

Personaliseer schoen labels

Het is belangrijk om schoenlabels vinyl naamlabels op een plek te plakken waar mensen het kunnen zien als de schoen verloren gaat. My Nametags labels zijn van hoge kwaliteit en zeer slijtvast, dus de stickers kunnen op de zool van de schoen bij de hiel worden geplakt. De naam van uw kind mag niet ontbreken op de etiketten, en misschien ook de naam van de school of het kinderdagverblijf.

Hoe gepersonaliseerde naamlabels bestellen - vinyl naamlabels shop

Het bestellen van je gepersonaliseerde schoenstickers bij My Nametags kan niet eenvoudiger of leuker. U kunt uw naamlabels op onze website aanpassen door een naam in te voeren en te kiezen uit een van de verschillende ontwerp opties. Vervolgens drukken we je gepersonaliseerde stickers met de modernste printapparatuur en sturen we ze binnen een dag of twee naar je op. Je kunt je labels zelfs gebruiken voor lunchboxen, bento boxes, schoolkleding en kleding (ze kunnen instrijklabels vervangen).

Om je eigen briljante labels te bestellen, begin je gewoon met onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool. Kies een ontwerp, maat en achtergrond en typ de naam van je kind in het veld 'tekst'. In het voorbeeldvenster ziet u meteen hoe uw stickers eruitzien. Als je tevreden bent met je ontwerp, voeg je eenvoudig je labels toe aan je winkelmandje en voer je je betalingsgegevens in.

Wil je meer lezen over onze gepersonaliseerde naamstickers, klik dan op de link.Lees over naamlabels


Ontwerp uw naamlabels
 • Gebruik ze op schoenen

  Label alle schoenen van uw kinderen zodat ze altijd duidelijk herkenbaar zijn wanneer ze op school of onderweg zijn.

 • Ideaal voor kleding

  Onze kleurnaamstickers zijn waterdicht en hebben een wasgarantie van 10 jaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze eraf vallen na het wassen van je kleding.

 • Perfecte maten

  We bieden een reeks labels in verschillende formaten, waardoor ze ideaal zijn voor kleine items zoals potloden en grote items zoals tassen.

 • Kindvriendelijk

  We gebruiken lettertypen en kleuren waardoor onze gepersonaliseerde labels eenvoudig leesbaar zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Gepersonaliseerde stickers moeten in sommige gevallen jaren blijven zitten, dus ze moeten duurzaam en waterdicht zijn. Kies gepersonaliseerde naamlabels gemaakt van PVC voor het beste resultaat.

My Nametags is een van de grootste en meest gerespecteerde leveranciers van gepersonaliseerde naamstickers. De toewijding van het bedrijf aan kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid is onwrikbaar.

Als u een gerespecteerde leverancier van gepersonaliseerde stickers kiest, zou u uw stickers binnen enkele minuten moeten kunnen ontwerpen. Snelle leveringsopties die soms worden aangeboden, kunnen ertoe leiden dat uw stickers binnen een dag of twee aankomen, maar gemiddeld duurt het ongever een week.

Sommige scholen (meestal internaten en onafhankelijke scholen) organiseren labels als onderdeel van de voorbereidingslijst voor startende scholen, maar de meeste scholen in Nederland en België bieden deze service niet aan.

Het is gemakkelijk om gepersonaliseerde labels te bestellen bij My Nametags en onze labels worden meestal met ongeveer een week na bestelling geleverd, dus u hoeft hiervoor niet op de school van uw kinderen te vertrouwen. Als u naar onze gratis ontwerptool gaat, kan uw kind naamkaartjes ontwerpen met de kleuren, ontwerpen, achtergronden en lettertypen die zij verkiezen, om de etiketten echt eigen te maken. We produceren de labels meestal de volgende werkdag nadat u de labels hebt gekocht, en sturen ze per reguliere post naar u op. De naamlabels zijn zo bij u.