Kleding stickers - De beste naamstickers voor kleding

Gele trui met My Nametags instrijklabels, op een lichtblauwe achtergrond

Hoera! Je hebt zonet het uitgebreide aanbod aan naamstickers voor kleding gevonden bij My Nametags. Maar weet jij wat al de mogelijkheden zijn met de juiste naamstickers? Als je kiest voor stickers van hoge kwaliteit, zijn er veel verschillende alledaagse voorwerpen die je tijdelijk of permanent kunt labelen.

Hoe voorkom je dat jouw bezittingen, of die van jouw kinderen, per ongeluk worden verwisseld met die van iemand anders? Dit is namelijk een groot probleem voor miljoenen ouders, want de ene schooltrui of -jas lijkt vaak hard op de andere.

Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig, namelijk: kledingetiketten. Of het nu gaat om het herkennen van de schoolschoenen of de sportoutfit van je kind: de juiste kledingstickers op de juiste plaats kunnen voorgoed voorkomen dat schoolkledij per ongeluk verwisseld wordt.

Bij My Nametags hebben we een groot assortiment aan kledingstickers om uit te kiezen. Je kan jouw eigen ontwerp maken met behulp van onze online editor. Na het ontwerpen kan je vervolgens binnen enkele tellen je stickers bestellen. Dankzij onze vele kleuren, ontwerpelementen en maten om uit te kiezen, hebben wij kledinglabels voor elk denkbaar kledingstuk!


Ontwerp uw label

Naamstickers voor op kleding in Nederland

Ben jij op zoek naar naamstickers voor kleding in Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij My Nametags kan je duurzame en kwaliteitsvolle stickers voor op kleding en andere voorwerpen ontwerpen en bestellen.

Het grootste probleem waar mensen vaak tegenaan lopen bij het gebruik van stickers voor kleding, is dat ze niet altijd even goed blijven zitten. Sommige stickers kunnen namelijk vlak na het kleven al weer loskomen. Alleen stickers van hoge kwaliteit, gemaakt van hoogwaardige kunststof, zijn bestand tegen loskomen en het voortdurend wassen van kleren.

Als je eenmaal de perfecte klevende kledinglabels hebt gevonden en een leuk ontwerp hebt gemaakt waar je kind dol op zal zijn, is het belangrijk om de naam labels op de juiste plaats te plakken. De meest geschikte plaats voor kledingstickers is het label met de wasvoorschriften op. Plak de naamsticker daar stevig, en het label zal net zo lang meegaan als het kledingstuk zelf! Bovendien kun je de naamsticker weer gemakkelijk verwijderen wanneer je het kledingstuk aan iemand anders wilt geven of doorverkopen.

Je kleeft je stickers voor kleding best niet direct op stof of textiel, tenzij je gebruik maakt van strijklabels. Indien je dit toch doet, kan de sticker wel loskomen wanneer je het kledingstuk wast.

Stickers voor op kleding

Er bestaan veel verschillende soorten kledingstukken. Daarom kan het moeilijk zijn om de juiste naamstickers voor op kleding te vinden. Het goede nieuws is dat onze stickers voor kleding op zowat elk type kledingstuk kunnen worden gebruikt. Voorbeelden van kledingstukken zijn:

1. Truien

2. Broeken

3. Schooldassen

4. Rugzakken

5. Sportkleding

6. Schoenen met een merklabel (vaak terug te vinden op de tong)

7. Bepaalde soorten ondergoed

Zodra jouw gepersonaliseerde kleefetiketten voor kleding aankomen, kan je ze gewoon van het kleefvel aftrekken en aanbrengen op het merk- of wasetiket dat in je kleding hangt. Onze naamstickers blijven voor altijd zitten, ongeacht hoe vaak je ze in een wasmachine stopt. Ben je na een tijd de naamlabels beu of wil je het kledingstuk wegdoen? Geen probleem! Onze stickers kan je steeds weer gemakkelijk van je kledingstukken halen wanneer je ze niet meer nodig hebt.

Schoolstickers en -labels

Onze personaliseerbare naam labels zijn perfect voor alle soorten kleding en andere spullen. Hierdoor zijn het dé perfecte schoollabels voor jouw kind. Met één set gepersonaliseerde naamlabels kan jij snel en gemakkelijk elk school- en kinderdagverblijfartikel van je kind labelen.

De labels van My Nametags zijn de beste etiketten voor schooluniformen. Als je de tijd die het kost om de spullen van jouw kind te labelen vergelijkt met hoe lang het duurt om labels op te naaien, begrijp je direct waarop de naam stickers van My Nametags zo populair zijn!

Maar je hoeft ons niet te geloven op ons woord. Lees gerust eens de beoordelingen van My Nametags, en ontdek zelf hoe enthousiast onze klanten zijn over onze producten.

Allergieën aanduiden via kledinglabels voor school

Je kinderen kunnen last hebben van bepaalde allergieën. In dat geval is het belangrijk om de leerkrachten op de school van je kind hierover in te lichten. Maar hoe zorg je ervoor dat je op een makkelijke wijze de allergieën van je kind duidelijk kan maken aan schoolpersoneel?

Met behulp van de labels van My Nametags kan jij voor je kind ‘allergielabels’ ontwerpen. Tijdens het ontwerpen van zo’n label kan jij de allergieën van je kind opsommen. Wij voorzien zelfs allergiesymbolen die jij op je labels kan plaatsen.

Onze allergielabels worden vaak op brooddozen en drinkflessen gekleefd, maar het kan ook nuttig zijn om het personeel van een school of crèche te waarschuwen door allergieberichten op de kledinglabels van je kind aan te brengen. Zo voorkom je dat je kind in contact komt met eten of andere zaken waaraan het allergisch is.

Waterbestendige kledingstickers

De kledingstickers van My Nametags zijn ontworpen om elke wasbeurt te overleven en doorstaan. Sterker nog: we zijn er zelfs van overtuigd dat onze stickers langer meegaan dan het kledingstuk zelf, indien je onze adviezen goed opvolgt.

Wij produceren al onze stickers voor kledij met PVC, wat een kwalitatieve kunststof is. Dit maakt dat onze stickers waterbestendig zijn, wat voor bescherming zorgt wanneer jij je kledij in de wasmachine steekt. Hoe actief en speels jouw kind ook is, of hoe vaak jij zijn/haar kleren ook wast, de stickers van My Nametags blijven altijd stevig op hun plaats zitten.

Dus de volgende keer dat jouw kind thuiskomt met de kleren van iemand anders, kan jij meteen uitzoeken van wie de kleren zijn.

Strijkbare naamlabels

Soms zijn klevende naamstickers niet geschikt voor een kledingstuk. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer het kledingstuk geen was- of merklabel heeft. Dit zorgt ervoor dat jij nergens een naamsticker kan plakken. Daarom raden wij jou aan om in deze gevallen onze strijkbare naamlabels te gebruiken.

Tijdens het aanbrengen van deze labels gebruik je de hitte van je strijkijzer of stijltang om het gepersonaliseerde naamlabel in de stof van het kledingstuk te laten 'smelten'. Zo blijft het naamlabel van jouw kind voor altijd op zijn plaats. Strijkbare labels zijn ook de perfecte oplossing voor kledingstukken zonder labels, zoals ondergoed en kousen.

Gepersonaliseerde naamstickers voor verzorgingstehuizen

Vroeger werden naamlabels voor verzorgingstehuizen alleen opgenaaid of gestreken. Maar dankzij My Nametags is het mogelijk om voortaan gebruik te maken van naamlabels in stickervorm. Onze naamstickers zijn eenvoudig aan te brengen en zijn van een zeer hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat ze onmogelijk van kleding kunnen loskomen.

Onze kleine naamstickers kunnen geplakt worden op het was- of merklabel in alle soorten kledingstukken. Dit zorgt voor orde in verzorgingstehuizen en jij hoeft je niet langer zorgen te maken dat de favoriete trui van jouw familielid door iemand anders wordt gedragen.

Personaliseerbare schoen labels

Schoenetiketten zijn een geweldige manier om te voorkomen dat jouw kind per ongeluk een schoen (of zelfs twee...) verliest of verwisselt met een klasgenootje. Bij My Nametags kan je stickerlabels bestellen die je kan gebruiken om in de binnenkant van de schoen van je kind te kleven. Vooral onze grotere labels zijn hiervoor geschikt, zoals onze maxistickers.

Hoe kan ik naamstickers personaliseren?

Het ontwerpen van de naamlabels van jouw kind is een geweldige activiteit om samen te doen met je kind! Je dochter of zoon zal veel plezier beleven aan het ontwerpen van zijn/haar stickers die 100% personaliseerbaar zijn.

Op een naamsticker van My Nametags kan je maximaal twee regels tekst toevoegen. Dit is voldoende om de voor- en achternaam van je kind, alsook jouw telefoonnummer of de naam van de school van jouw kind toe te voegen. De mogelijkheid om te kiezen uit een brede keuze aan ontwerpen, achtergronden en lettertypes zorgt ervoor dat jij in staat bent om de perfecte naamsticker voor je kind te creëren!

Bij My Nametags hebben we heel wat leuke karakters en figuren in ons assortiment. Zo kan je naamlabels met Hello Kitty, auto’s, bloemen of dino’s op ontwerpen voor je kind. Onze naamlabels zijn beschikbaar als sticker en als strijklabel. Deze producten zijn dan ook niet voor niets onze bestsellers!

Gratis verzending op al jouw kledingstickers

Bij elke bestelling op onze website geniet je van gratis verzending. Dit betekent dat jij dus geen extra verzendkosten in je winkelwagen aangerekend zult krijgen. Joepie! Nadat wij jouw order bevestigd hebben, krijg je jouw pakket binnen de week thuis geleverd via PostNL. Echter kan het in sommige gevallen maximaal 10 werkdagen duren alvorens je bestelling geleverd wordt. Om zo veel mogelijk kosten te besparen, werken wij zonder een track & trace voor jouw bestellingen.

Kies voor kledingstickers van My Nametags

Kledingstickers van My Nametags kunnen volledig naar jouw wens gepersonaliseerd worden. Naast de mogelijkheid tot het personaliseren van onze producten, ben je er ook zeker van dat My Nametags labels geen bacteriën of andere viezigheid bevatten. Dankzij de aanwezige antibacteriële laag op onze labels, kunnen wij ervoor zorgen dat alle bacteriën op het oppervlak van jouw naamstickers worden gedood en verwijderd.

Al onze gekleurde naamstickers zijn officieel getest op antibacteriële werking door de Industrial Microbiological Services. Daarnaast hebben onze labels ook een certificaat gekregen volgens ISO 22196 (meting van antibacteriële activiteit op kunststoffen en andere niet-poreuze oppervlakken). Hierdoor kunnen wij jou naast kwaliteitsvolle en duurzame labels, ook verzekeren van schone labels die een anti-bacteriële werking hebben.

Wil jij graag naamstickers bestellen voor jouw kind? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze producten. Zo zorgen wij er samen voor dat de spullen van jouw kindje niet meer verloren gaan.

Lees over naamlabels


Ontwerp uw naamlabels
 • Gebruik ze op schoenen

  Label alle schoenen van uw kinderen zodat ze altijd duidelijk herkenbaar zijn wanneer ze op school of onderweg zijn.

 • Ideaal voor kleding

  Onze kleurnaamstickers zijn waterdicht en hebben een wasgarantie van 10 jaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze eraf vallen na het wassen van je kleding.

 • Perfecte maten

  We bieden een reeks labels in verschillende formaten, waardoor ze ideaal zijn voor kleine items zoals potloden en grote items zoals tassen.

 • Kindvriendelijk

  We gebruiken lettertypen en kleuren waardoor onze gepersonaliseerde labels eenvoudig leesbaar zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Textielstickers zijn meestal gemaakt van nylon of polyester en worden in kledingstukken genaaid om de eigenaar te identificeren. Innaailabels van textiel zijn effectief en duurzaam, maar het naaien van labels is tijdrovend en moeilijk. In plaats daarvan zijn de Gekleurde Sticker Naamlabels van My Nametags een betere optie, omdat deze eenvoudig rechtstreeks op het onderhoudslabel of het fabrikantlabel van uw kleding kunnen worden aangebracht.

U kunt stickers laten drukken en bij u thuis laten bezorgen door My Nametags. Ontwerp eenvoudig uw sticker met behulp van onze gratis online ontwerptool, plaats uw bestelling en wij doen de rest.