Hoogtemeter

(Gratis Bezorging)

Zie je kind groeien met een My Nametags Hoogtemeter! Onze hoogtemeters zijn eenvoudig aan te brengen, te verplaatsen en te verwijderen en zijn verkrijgbaar in schattige thema's. Je zult niet geloven hoeveel ze groeien!

Kinderslaapkamers

Kinderen gebruiken hun slaapkamers om te spelen, te ontspannen, huiswerk te maken, te lezen, te slapen en nog veel meer. Het is waarschijnlijk de plek waar ze het meest zullen groeien, en nu kun je bijhouden hoeveel ze groeien! Kies hun favoriete thema en kijk hoe ze groeien.

Waar kunnen hoogtemeters worden gebruikt?

Onze hoogtemeters passen perfect op gladde en licht gestructureerde oppervlakken zoals geverfde of behangen muren, deuren, kasten of tegels. Deze stickers mogen niet worden aangebracht op pas geverfde of behangen oppervlakken. Houd rekening met een minimum van 30 dagen na het decoreren om de stickers aan te brengen.

Hoe pas je hoogtemeters toe?

Breng voor de beste resultaten de hoogtemeter aan op schone, droge oppervlakken. Gebruik de door ons geleverde liniaal van 50 cm om de hoogtekaart op de juiste hoogte te plaatsen. Zorg ervoor dat de hoogtemeter begint waar de liniaal eindigt. Trek de sticker voorzichtig van het vel en plak deze op de gewenste plek. Begin in een hoek van de hoogtemeter en breng deze voorzichtig aan op het oppervlak, dit helpt luchtbellen te voorkomen. Zodra u de hoogtemeter op zijn plaats hebt, verwijdert u de liniaal.

Meer opties? Probeer deze:

  • Gekleurde Labels

  • Metallic & Shiny

  • Ministickers

  • Zwart & Wit Labels

  • Hello Kitty

  • Meneertje & Mevrouwtje