MAAR €16,95 VOOR 75 INSTRIJK EN 75 STICKERS

illustration

Combinatie set

Een combinatie set van 75 stickers en 75 instrijklabels. Al uw spullen en kleding voorzien van een label.

illustration

Was Garantie

Alle My Nametags sticker labels zijn 100% waterbestendig.

illustration

Makkelijk en leuk

1000-den ontwerp combinaties mogelijk. Bestel uit onze meest populaire ontwerpen of Ontwerp zelf.

KLAAR OM TE BESTELLEN?

SNELLE BESTELLING ZWART WIT COMBINATIE SET

BESTEL NU 75 stickers & 75 INSTRIJK VOOR MAAR €16,95

1. Kies uit onze meest populaire ontwerpen

(voor meerdere mogelijkheden, kun je een eigen label ontwerpen)

2. Schrijf je tekst

PERFECT VOOR KLEDING EN SPULLEN

Combi set

Met de My Nametags combinatie set, hebt u labels voor alles. De instrijk naamlabels zijn perfect voor het labelen van kleding en ze staan garant om 10 jaar te blijven zitten tijden het wassen.

De stickers zijn perfect om alle spullen te labelen zoals pennen, etuis, brillen, dvd’s enz.

Merk op: de Zwart Wit stickers zijn niet geschikt voor kleding. Indien u stickers nodig hebt voor kleding en spullen, dan hebt u onze veelzijdige gekleurde stickers nodig.

Wat schrijf je op je labels

U kunt maximaal 3 tekstregels gebruiken (15 tekens per regel). Velen gebruiken een voor- en achternaam. U kunt eventueel ook een naam van een klas toevoegen (bijv. groep 3 of ‘De Tulpjes’). Maar er kan eventueel ook voor een telefoonnummer gekozen worden mocht u die favoriete trui kwijtraken en men u zo zou kunnen contacteren. We kunnen ook speciale lettertekens of accenten drukken op de labels.

TOP TIP Hoe meer tekst u toevoegt, hoe kleiner de tekst wordt. U kunt meer ruimte voor tekst creëren wanneer u geen plaatje kiest.

Hoe groot zijn de labels?

Onze labels zijn 30 x 13mm, dus goed te lezen en te herkennen. Ze passen daarnaast op vrijwel alle kleding zoals sokken, ondergoed, jassen en truien.

Hoe te bestellen

Het bestellen van onze labels kon niet eenvoudiger! U kunt de ‘snelle bestelling’ module hierboven gebruiken om te kiezen uit één van onze meest populaire ontwerpen. Voeg enkel uw tekst toe en plaats de bestelling in uw winkelmandje. Of u bent liever creatief en ontwerpt ze zelf door uit onze enorme variatie van verschillende achtergronden, lettertypen en plaatjes te kiezen.

De beste instrijklabels

My Nametags instrijklabels zijn zo goed, we bieden een 10 jaar was garantie!

Waar voor je geld

De My Nametags Zwart - Wit combinatie set bestaat uit genoeg labels om alle kleding en spullen van uw kind te labelen voor een heel redelijke prijs. Met 150 labels kunt u er vanuit gaan dat u de set lang kunt gebruiken, wat u geld en tijd bespaart bij het labelen in de toekomst.

Wat u ook zou moeten overwegen

My Nametags maakt gekleurde stickers ie net even meer robuust zijn en welke ook voor kleding en schoenen gebruikt kunnen worden. De prijs voor gekleurde stickers is hetzelfde, maar u krijgt 56 gekleurde stickers in plaats van 150 zwart wit labels (stickers en instrijk) Klik om meer te lezen over deze stickers voor kleding, schoenen en spullen.

Snelle levering

We leveren overal ter wereld. De labels worden binnen 24 uur na ontvangst van uw online bestelling gedrukt en vaak ook al direct verzonden. Als uiterste levertijd hanteren wij 10 dagen maar in praktijk hebt u ze vaak al binnen een week in huis. Lees meer over onze leveringsvoorwaarden.

Klant beoordelingen

We zijn trots op onze uitstekende klantenservice. Al onze medewerkers zijn getraind om u telefonisch van dienst te zijn met welke vraag, verzoek of klacht dan ook. Ook proberen wij via email binnen 24 uur te reageren op uw bericht. U kunt 100% onafhankelijke beoordelingen lezen op onze Feefo site waar klanten hun beoordeling plaatsen over onze service en producten. We kunnen geen beoordelingen verwijderen of aanpassen op deze website, u kunt er dus 100% zeker van zijn dat onze beoordelingen echt zijn!

GEBRUIKSAANWIJZING

Hoe zwart/wit instrijk labels aan te brengen

(Instrijk labels zitten op het transparante vel)

  1. Haal een naamlabel van het transparante vel
  2. Plaats de naamlabel op het kledingstuk. Bedek met het meegeleverde siliconen papier
  3. Gebruik een heet strijkijzer zonder stoom (linnen/katoenstand, 160ºC of 3 stippen op het strijkijzer) druk stevig op het papier voor ongeveer 8 seconden, vermijd hierbij het gebruik van de punt van het ijzer
  4. Verwijder het siliconen papier en laat het kledingstuk afkoelen. Wanneer het kledingstuk is afgekoeld, kunt u proberen het label los te peuteren, wanneer het niet lukt om de hoekjes los te krijgen, dan is het in orde (anders dient u het strijkijzer langer aan te drukken)

Wasmachine bestendig tot 90ºC

Waarschuwing! Volg de instructies van het was/samenstelling etiket van het kledingstuk. Gebruik geen labels op niet strijkbare kleding. Wees voorzichtig wanneer u een heet strijkijzer gebruikt. Wanneer u een stoomstrijkijzer gebruikt, zet de stoomfunctie dan uit. Gebruik het deel van het strijkijzer zonder de stoomgaten.

Hoe zwart/wit sticker labels aan te brengen

(Stickers zitten op het witte vel)

  1. Zorg er voor dat het oppervlak dat gelabeld dient te worden, schoon en droog is
  2. Haal een naamlabel van het witte vel en plaats het op het oppervlak
  3. Wacht tenminste 1 uur alvorens het te wassen

De sticker naamlabels zijn vaatwasser bestendig op de hoogste temperatuur.

Waarschuwing! Sticker naamlabels zijn niet bestendig voor kleding, laten los in de was en vormen een verstikkingsgevaar bij kleine kinderen.

GebruiksaanwijzingZW
My Nametags iron-on and sticker name labels