Innaailabels - Naamlabels die je moet opnaaien versus naamabels die je moet strijken

My Nametags strijklabels met naalden en draad, op een gele achtergrond

Ben jij op zoek naar een voordelige en betrouwbare manier om jouw kleding te labelen? Dan hebben wij dé geschikte oplossing voor jou!

Of het nu gaat om een ouder familielid in een verzorgingstehuis, een kind op school of een volwassene: een ingenaaid naamlabel is een geweldige oplossing tegen het verloren gaan en per ongeluk verwisselen van kledingstukken.

Bij de aankoop van naailabels moet je goed kijken naar de kwaliteit ervan, want niet alle naailabels zijn van hoge kwaliteit. Ook zijn er heel wat alternatieven, zoals strijklabels en naamstickers. Je zal dus zelf moeten beslissen welke naamlabels het best aan jouw verwachtingen voldoen.

Om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuze kan maken, hebben we een korte kopersgids voor innaailabels samengesteld. Of je nu gewend bent om naamstickers, strijklabels of geweven instiklabels te gebruiken; de antwoorden die je zoekt vind je in dit artikel!


Ontwerp uw label

Waarom mensen een geweven of bedrukt innaailabel in kleding gebruiken

Met zoveel gemakkelijkere en goedkopere alternatieven op de markt de dag van vandaag, is het je vergeven als jij je afvraagt waarom iemand voor ingenaaide naamlabels zou kiezen, in plaats van strijklabels of naamstickers. Maar het antwoord is heel eenvoudig: mensen hebben nu eenmaal de neiging om vast te houden aan wat ze kennen en al jarenlang gebruiken.

Jarenlang waren opnaailabels de meest gebruikelijke manier om schoolkleding te voorzien van een naam. Onverwoestbaar en aantrekkelijk: zo werden ze aanzien. Geweven opnaailabels (of eventueel bedrukte opnaailabels) werden beschouwd als de enige juiste manier om schooluniformen en andere kledingstukken te voorzien van een naam.

Zelfs tot op vandaag - nu er zeer goede stickers en strijkbare naamlabels op de markt zijn - genieten ingenaaide naamlabels nog steeds de voorkeur van veel ouders.

De voordelen van een ingenaaid label

Het duidelijkste nadeel van een ingenaaid naamlabel is de tijd die het kost om het op kledingstukken te naaien. Zelfs als je handig bent met een naald, kan het aanbrengen van een naamlabel op deze manier enkele minuten duren. Ouders hebben het tegenwoordig drukker dan ooit en hebben dus niet altijd tijd en zin om te naaien. Daarom vormen strijklabels een beter alternatief. Deze zijn in slechts enkele seconden aan te brengen op al jouw kleding.

Het andere grote nadeel van innaailabels is de duurzaamheid van zo een label. Als het eenmaal op zijn plaats zit, is het bijna onmogelijk om het te verwijderen. Indien je het toch wilt verwijderen, krijg je nagenoeg gegarandeerd met schade aan het kledingstuk te maken. Als je een beter alternatief zoekt dat makkelijker te verwijderen valt, zijn naamstickers die je op was- en merketiketten plakt waarschijnlijk een veel betere keuze.

Een laatste nadeel is het feit dat nog maar weinig mensen tegenwoordig de vaardigheden hebben om innaailabels op kleding te bevestigen. Ingeweven naamplaatjes zien er fantastisch uit, maar alleen als ze met precisie en veel aandacht zijn vastgenaaid. Daarom kiezen steeds meer mensen voor stickers en strijklabels. Deze zijn véél makkelijker en sneller aan te brengen op kleding dan innaailabels. Bovendien zijn er ook weer makkelijker te verwijderen wanneer je ze niet meer nodig hebt.

Hoe kan ik innaailabels personaliseren?

Het productieproces van personaliseerbare, geweven inaailabels - en de daarmee gepaard gaande kosten - maken het produceren en bestellen van deze labels moeilijker en duurder dan ooit. Bovendien zijn de aanpassingsmogelijkheden – als ze er al zijn - vaak beperkt en minder uitgebreid.

Bij My Nametags kun je heel veel gepersonaliseerde strijklabels en naamstickers ontwerpen. Deze zijn even goed – of zelfs nog beter – dan innaailabels en vaak een stuk opvallender en mooier.

Via onze handige online ontwerptool kan jij tekst toevoegen op jouw labels, alsook kleuren, illustraties, lettertypes en achtergronden die jij wilt hebben op je labels. Van één enkel ontwerp kun jij tientallen identieke strijklabels en naamstickers maken. Zo blijven de kosten voor het labelen van al jouw kledingstukken tot een minimum beperkt. Het personaliseren van innaailabels is veel duurder en minder makkelijk.

Wat zijn naamstickers?

De kleine naamstickers van My Nametags zijn de oplossing om ervoor te zorgen dat jouw kinderen hun spullen op school of op het kinderdagverblijf niet meer kwijtraken. Dankzij onze gepersonaliseerde naamstickers kan jij gemakkelijk en snel alle spullen van jouw kind labelen. Potloden, kleding, lunchboxen, speelgoed … alles kan je labelen en beschermen tegen verlies of verwisseling met de spullen van een ander kind.

De personaliseerbare naamlabels van My Nametags zijn de perfecte keuze als je één set wilt om al de spullen van jouw kind te voorzien van een naam. Ze kunnen namelijk zowel op de schoolspullen als op de kleding van jouw kind worden gebruikt. Dit maakt ze heel uniek en handig.

De naamstickers van My Nametags zijn 100% waterdicht en daarom volledig bestand tegen wasmachines, droogmachines, vaatwassers en magnetrons. Onze naamstickers zijn ontworpen om de activiteiten van het dagelijkse schoolleven met glans te doorstaan. Als jij jouw naamstickers eenmaal hebt aangebracht, blijven ze voor altijd zitten zonder los te komen.

Wat is een instrijk label?

Instrijk labels zijn de perfecte labels voor alle soorten kleding. Binnen slechts enkele seconden kunnen ze direct en veilig op al jouw kleding worden gestreken.

Onze instrijk labels zijn perfect voor alle soorten kleding en schooluniformen. Indien jij op zoek bent naar labels voor kleding, dan zijn instrijk labels ongetwijfeld de juiste keuze voor jou. Ze kunnen binnen enkele seconden direct op kleding worden gestreken en zullen nooit meer loskomen. Bij My Nametags zijn we er zeker van dat onze strijklabels jarenlang in jouw kleding blijven zitten.

My Nametags labels worden geleverd met een garantie van 10 jaar, zijn 100% waterdicht, zijn gemakkelijk aan te brengen op al jouw kleding, zijn bestand tegen slijtage en zijn ontworpen om de activiteiten van het dagelijkse schoolleven te weerstaan. Onze strijklabels gaan tot ver na het schooljaar mee.

De strijklabels van My Nametags zijn 100% personaliseerbaar. Op onze site kan je uit duizenden ontwerpen, verschillende lettertypes en vele achtergronden kiezen. Bij My Nametags hebben we voor elk wat wils! Laat dus gerust jouw creativiteit en die van je kind helemaal de vrije loop tijdens het ontwerpen van naamlabels op onze website.

Ingenaaide naamlabels versus strijkbare naamlabels

Strijkbare naamlabels leveren dezelfde resultaten op als ingenaaide naamlabels - maar zonder het vele gedoe, de benodigde tijd en de vereiste vaardigheden. De strijkbare naamlabels van My Nametags zijn gemaakt van waterdichte, duurzame materialen en kleefstoffen. Deze zijn ontworpen om in de stof te smelten wanneer de warmte van een strijkijzer wordt toegepast op de labels. Bovendien zijn ze ook volledig personaliseerbaar en kostenbesparend.

Er zullen altijd mensen zijn die de voorkeur geven aan een ingenaaid naamlabel. Maar voor het eenvoudigste alternatief is het overstappen op de strijkbare naamlabels van My Nametags de beste en slimste optie.

Gratis verzending en snelle levering van jouw pakket

Bij My Nametags krijg je gratis verzending op al jouw bestellingen. Wij doen ons best om jouw bestelling binnen de week aan jouw deur te krijgen, maar in sommige gevallen kan het tot 10 werkdagen duren alvorens jij je naamlabels ontvangt. Deze worden via PostNL aan jouw deur geleverd.

Kies voor producten van My Nametags

Kledingstickers van My Nametags kunnen volledig naar jouw wensen en behoeften gepersonaliseerd worden. Naast de mogelijkheid tot het personaliseren van al onze producten, ben je er ook zeker van dat de labels van My Nametags geen bacteriën of andere viezigheid bevatten. Dankzij de aanwezige antibacteriële laag op onze producten, kunnen wij ervoor zorgen dat alle bacteriën op het oppervlak van jouw naamlabels worden gedood en verwijderd.

Al onze naamlabels zijn officieel getest op hun antibacteriële werking door de Industrial Microbiological Services. Daarnaast hebben onze labels ook een certificaat gekregen volgens ISO 22196 (meting van antibacteriële activiteit op kunststoffen en andere niet-poreuze oppervlakken). Hierdoor kunnen wij jou naast duurzame, kwaliteitsvolle en goedkope labels, ook verzekeren van schone labels die een bewezen anti-bacteriële werking hebben.

Wil jij graag naamlabels bestellen voor jouw kind? Wil jij ervoor zorgen dat je kind nooit meer zijn of haar spullen verliest? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze strijklabels! Zo zorgen wij er samen voor dat de spullen van jouw kindje niet meer verloren gaan.Lees over naamlabels


Ontwerp uw naamlabels
  • Ideaal voor kleding

    Onze instrijk naamlabels zijn waterdicht en hebben een wasgarantie van 10 jaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze eraf vallen na het wassen van je kleding.

  • Tevreden klanten

    Onze klanttevredenheidsscore van bijna 100% getuigt van de kwaliteit van onze labels en onze ongeëvenaarde klantenservice.

  • Kindvriendelijk

    We gebruiken lettertypen en kleuren waardoor onze gepersonaliseerde labels eenvoudig leesbaar zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Als u een naaimachine gebruikt, houdt u het label op zijn plaats en voert u het kledingstuk door de machine. Als u naald en draad gebruikt, houdt u het label op zijn plaats en naait u door alle hoeken van het label en het kledingstuk om het op zijn plaats te houden. Hoewel innaailabels effectief zijn, is het tijdrovend om labels op hun plaats te naaien. Wilt u sneller labels aanbrengen, dan zijn My Nametags Gekleurde Instrijk Naamlabels binnen enkele seconden aangebracht.

Het maken van uw eigen label wordt niet aanbevolen, omdat zelfgemaakte labels er waarschijnlijk af vallen, wat ertoe kan leiden dat het item niet wordt geretourneerd als het verloren gaat. Een meer duurzame en permanente oplossing is om professioneel gemaakte labels te gebruiken, zoals die van My Nametags.