MAAR €16,95 VOOR 120 INSTRIJK LABELS

t-shirt icon

Perfect voor kleding

Duurzaam en waterbestendig, My Nametags strijkbare naamlabels zijn perfect om kleding te labelen.

illustration

Was Garantie

Alle My Nametags instrijklabels hebben een 10 jaar was garantie.

smiley icon

Makkelijk en leuk

1000-den ontwerp combinaties mogelijk. Bestel uit onze meest populaire ontwerpen of Ontwerp zelf.

KLAAR OM TE BESTELLEN?

SNELLE BESTELLING ZWART EN WIT INSTRIJK

BESTEL NU 120 instrijk VOOR MAAR €16,95

1. Kies uit onze meest populaire ontwerpen

(voor meerdere mogelijkheden, kun je een eigen label ontwerpen)

2. Schrijf je tekst
Black and white iron on labels

PERFECT VOOR KLEDING EN STOFFEN

Perfect voor gezamenlijke leefruimte

My Nametags instrijklabels zijn geschikt voor stoffen en kleding wat ze ideaal maakt voor verzorgingstehuizen, bejaardentehuizen en ook uniformen. De naamlabels zijn eenvoudig in truien te strijken of in T-shirts, overhemden, broeken en kamerjassen. Met hun duidelijke lettertypen en ontwerpen, vallen de labels ook goed op in uniformen, sokken, korte broeken en ondergoed.

Wat schrijf je op je labels

U kunt maximaal 3 tekstregels gebruiken (15 tekens per regel). Velen gebruiken een voor- en achternaam. U kunt eventueel ook een kamernummer toevoegen (bijv. Kamer 131) of een telefoonnummer voor mensen die u kunnen contacteren indien uw item is kwijtgeraakt. We kunnen ook speciale lettertekens of accenten drukken op de labels.

Onze Garantie

Alle My Nametags instrijklabels komen met een 10 jaar garantie. Dus wanneer u tijdens deze periode problemen ondervindt met uw labels, neem dan contact met ons op via info@mynametags.nl en dan geven we u graag een aantal tips of vervangen wij uw labels.

Klant beoordelingen

We zijn trots op onze uitstekende klantenservice. Al onze medewerkers zijn getraind om u telefonisch van dienst te zijn met welke vraag, verzoek of klacht dan ook. Ook proberen wij via email binnen 24 uur te reageren op uw bericht. U kunt 100% onafhankelijke beoordelingen lezen op onze Feefo site waar klanten hun beoordeling plaatsen over onze service en Feefo site waar klanten hun beoordeling plaatsen over onze service en producten. We kunnen geen beoordelingen verwijderen of aanpassen op deze website, u kunt er dus 100% zeker van zijn dat onze beoordelingen echt zijn!

Goede keuze voor Verzorgingstehuizen

My Nametags werkt met een groot aantal verzorgingstehuizen en vergelijkbare instellingen, om ze te helpen bij het labelen van de kleding van hun bewoners. We kunnen de labels direct naar een verzorgingstehuis zenden en de was garantie geeft de instellingen het vertrouwen wat ze nodig hebben. Met 120 instrijklabels per set, zijn er genoeg om alle kleding van één bewoner te labelen. Zorg er voor dat uw bewoner of familielid zijn kleding niet kwijtraakt met deze naamlabels.

Ideale labels om te wassen

Onze instrijklabels zijn zeer populair bij verzorgingstehuizen ewoners en hun familie omdat ze eenvoudig hulp bieden zodat kleding niet kwijtraakt tijden een gezamenlijke wasbeurt. My Nametags instrijklabels kunnen gebruikt worden bij wasbeurten in industriële wasmachines en drogers tot 90˚c.

Snelle levering

We leveren overal ter wereld. De labels worden binnen 24 uur na ontvangst van uw online bestelling gedrukt en vaak ook al direct verzonden. Als uiterste levertijd hanteren wij 10 dagen maar in praktijk hebt u ze vaak al binnen een week in huis. Lees meer over onze leveringsvoorwaarden.

Hoe groot zijn de labels?

Onze labels zijn 30 x 13mm, dus goed te lezen en te herkennen. Ze passen daarnaast op vrijwel alle kleding zoals sokken, ondergoed, jassen en truien.

Hoe te bestellen

Het bestellen van onze labels kon niet eenvoudiger! U kunt de ‘snelle bestelling’ module hierboven gebruiken om te kiezen uit één van onze meest populaire ontwerpen. Voeg enkel uw tekst toe en plaats de bestelling in uw winkelmandje. Of u bent liever creatief en ontwerpt ze zelf door uit onze enorme variatie van verschillende achtergronden, lettertypen en plaatjes te kiezen.

Hoe te gebruiken?

  1. Verwijder de label van het transparante vel
  2. Plaats de label op het kledingstuk. Bedek de label met het geleverde siliconen papier
  3. Stel het strijkijzer in op de maximale temperatuur voor het betreffende kledingstuk. Zet de stoomfunctie uit. Druk stevig op het siliconen papier voor 8 – 15 seconden. Voor synthetische stoffen; verlaag de temperatuur en verleng de strijktijd
  4. Verwijder het siliconenpapier en laat het kledingstuk afkoelen

Waarschuwing! Volg de voorschriften van het was en/of samenstelling etiket van het kledingstuk. Strijk geen instrijk labels op niet strijkbare kleding. Wees voorzichtig wanneer u een heet strijkijzer gebruikt. Strijk niet over naamlabels zonder siliconen papier ertussen.

figure
Yellow tshirt with iron-on My Nametags name tag
Meer onafhankelijke beoordelingen