Ontwerp uw Hoogtemeter

preview

Bestel een hoogtemeter voor € 35.95

1

Het ene moment kruipen ze over de vloer, het andere moment zet je ze af op school. Kinderen groeien zo snel en met behulp van onze decoratieve hoogtemeters kun je gemakkelijk volgen hoeveel ze groeien. Met My Nametags kun je een leuke en kleurrijke hoogtemeter krijgen in het favoriete ontwerp van je kind, die je kunt personaliseren met hun naam en/of geboortedatum. Groeit uw kind razendsnel? Met deze hoogtemeter kunt u zien hoe uw kind omhoog schiet, binnenkort is hij groter dan u!

De set bevat een zelfklevende hoogtekaart en diverse kleine decoratieve elementen binnen het thema ruimte. De hoogtemeter, evenals de andere elementen fungeren als een sticker en kunnen eenvoudig op muren, deuren en kasten worden geplakt. De raket hoogtemeter, het grootste element in deze set, is 187 cm lang en 37 cm breed.

Het decor is gemaakt van een flexibel materiaal dat de muur niet uitrekt of beschadigt. Ze zitten het beste op gladde oppervlakken, maar kunnen ook werken op licht gestructureerde oppervlakken.

De lengte tabel volgt het kind van 50 tot 160 cm. Om een ​​nauwkeurige meting te krijgen, moet u de hoogtekaart op de juiste hoogte op de muur plaatsen met behulp van de liniaal die wij leveren. Deze liniaal is 50 cm lang en werkt ook als sticker. Je moet het vanaf de vloer op de muur aanbrengen en vervolgens de hoogtekaart aan de bovenkant ervan plaatsen, zodat er 50 cm is van de hoogtekaart en de vloer. Zorg ervoor dat de hoogtegrafiek begint waar de liniaal eindigt. Maak je geen zorgen als je het bij de eerste poging niet goed doet, de stickers kunnen eenvoudig worden verwijderd en daarna opnieuw worden aangebracht, zonder sporen op de muur achter te laten. Zodra u de hoogtemeter op zijn plaats hebt, verwijdert u de liniaal.

Wil je de rest van je kinderkamer decoreren met raketten, planeten en sterren? Creëer je eigen universum met onze populaire deur stickers en muurstickers in hetzelfde thema