Terug naar School – Het Belang van Labelen

De terugkeer naar school dit jaar, voor sommigen na een extra lange periode, kan voor een aantal onder u tegelijk een beetje zorgelijk zijn. Hoeveel maatregelen tegen Covid-19 zullen er door scholen realistisch gezien geïmplementeerd kunnen worden – zullen kinderen de afstand tussen elkaar weten te houden? Zullen ze hun handen regelmatig wassen terwijl u het thuis misschien nauwelijks van ze gedaan krijgt?

Weer terug naar school gaan dit jaar zal zeer zeker een hele nieuwe ervaring zijn voor u en uw kinderen. Mensen zijn zich er zeer bewust van nu hoe snel en makkelijk bacteriën zich kunnen spreiden. Met dit in gedachte, denken we aan wat onze kinderen nu precies doen dat ze in gevaar kunnen brengen en spullen met elkaar delen staat bovenaan de lijst. Schoolspullen en schrijfgerei welke kinderen naar school brengen: pennen, potloden, linialen, slijpers, gummen en rekenmachines zijn de meest gedeelde items tussen kinderen. Maar het delen van spullen wordt niet meer zo gewaardeerd, nu betekent dat meer circulatie van bacteriën.

Terug naar school

Het labelen van de spullen van uw kinderen heeft altijd zin gehad om de verloren spullen te minderen, maar nu heeft het nog een belangrijkere reden gekregen. Indien het makkelijker wordt voor kinderen om hun eigen spullen te onderscheiden, worden ze aangemoedigd om hun spullen voor zichzelf te houden en daarmee de spreiding van bacteriën tegen te gaan. De labels kunnen leuk en kleurrijk zijn en helpen een handje mee aan de veiligheid van uw kinderen.

Deze pandemie heeft een nieuw perspectief met zich meegebracht, we waarderen de plekken, die we niet hebben kunnen bezoeken, des te meer en ook de mensen die we juist graag dicht om ons heen hebben. Een stapje terug doen en echt de tijd nemen voor iets wat normaal gesproken vanzelfsprekend is, maar ook het in staat zijn om creatief te zijn en alternatieven te bedenken zodat we door kunnen blijven gaan. U kunt niet wachten totdat de kinderen weer naar school gaan, maar tegelijk moeten we ook bedachtzaam zijn en ons best doen om te zorgen voor ouders, broers en zussen, kinderen, vrienden, buren en iedereen om ons heen. Als simpele dingen zoals het labelen van spullen kunnen helpen, doe het!

Bereid je nu voor op terug naar school met naamlabels.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore