Welkom Deurstickers!

Als kind is het belangrijk om een ​​kamer te hebben die aanvoelt als hun ruimte. Het personaliseren van hun kamer kan echter klinken als een energie en tijdrovende en dure taak. Wat een geluk voor jou, het kan eigenlijk ongelooflijk eenvoudig en snel zijn! Als je al een tijdje bij ons bent, weet je het al: met onze muurstickers geef je de slaapkamer van je kind een instant en opgeruimde oppepper. Nu kun je ook de ingang van de kamer transformeren!

Net als onze muurstickers zijn onze deurstickers zelfklevend en dus gemakkelijk aan te brengen, te verplaatsen en te verwijderen. Binnen enkele minuten kan een oude, doffe of licht versleten deur een nieuw leven krijgen.

De deursticker sets bestaan ​​uit tussen de 7 en 15 stickers (afhankelijk van het thema). Ze worden geleverd met een banner met een gepersonaliseerde tekst, een hoofd pictogram en verschillende kleine decoratieve elementen binnen het thema dat u kiest.

Je kinderen zullen het geweldig vinden om hun kamer binnen te komen met onze gloednieuwe deurstickers!

We hebben de leukste thema’s voor je kind om uit te kiezen. Ze willen misschien een deur die je eraan herinnert dat je je veiligheidshelm op moet hebben voordat je hun kamer binnengaat. Of misschien willen ze dat hun deur een uitnodiging is om op avontuur te gaan, een rustige wandeling door het bos of de doorgang naar een betoverend magisch land te maken.

Wat ze ook kiezen, of het nu een ingang naar het oneindige (en verder!) is, een deur naar een kasteel of een gang naar een basketbalveld, één ding is zeker: het wordt een geweldige toegang tot hun kamer!

En binnenkort heb je nog een spannend nieuw product om toe te voegen aan de slaapkamer van je kind – hier is een hint: het is erg lang…

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore