Speelgoed alert – wat is ‘hot’ voor 2017

Op 24 januari jl. hebben we onze My Nametags’ detectives naar het jaarlijkse Londen Speelgoed evenement bij Olympia gestuurd om te ontdekken wat het meest gewilde speelgoed van 2017 is! Lees dit en u hebt serieus een grote voorsprong op kado ideeën voor de komende 11 maanden…

BESTE S.T.E.M. SPEELGOED

Speelgoed dat Wetenschap, Technologie, Techniek & Mathematica vaardigheden promoot,  worden geacht meer aan populariteit te winnen in 2017  We vonden deze Scheikunde Lab set van de van Galt’s Onderzoek en Ontdek serie geweldig. Het zal iets later dit jaar beschikbaar zijn bij Galt Toys, die ook aan Nederland levert.

STEM-Galt-toys-Science-Lab-Box-3D-1024x769-300x225

Science-Lab-Product-300x206

BESTE HOUTEN SPEELGOED

Een geweldig kado dat voor 3+ jarigen eigenlijk aan alles voldoet, is het Hape’s nieuwe ‘mighty Mountain Mine’, ook onderdeel van de rails collectie. Voorzien van allerlei interactieve kenmerken zoals, lift, tunnels, hijskranen en bruggen. Beschikbaar bij Wooden Toy Store en zij leveren tevens aan Nederland.

E3753-Mighty-Mountain-Mine-300x229

BESTE CONSTRUCTIE SPEELGOED

Lego heeft een fantastische nieuwe speelset waar kinderen maar al te graag politie en boeven mee willen spleen. Komt compleet met gevangenis met ontsnappingsmogelijkheid, een monitorkamer met schermen, een politie motorfiets, crook’s ATV, 4 mini figuurtjes en een politie hond! De LEGO City – Mobiele Commandocentrale kost €34.99 en is verkrijgbaar bij Intertoys.

Lego-city-police-300x300
BESTE SPEL

Cheeky Monkeys won de prijs voor het beste nieuwe spel bij Het Speelgoed Evenement en je ziet wel waarom.  Je moet apen balanceren op de 3D boom maar je loopt het risico dat andere spelers ze van je stelen. De winnaar is degene met de meeste bananen. Het perfecte familiespel. Geschikt voor de leeftijd 4-8 en verkrijgbaar bij Orchard Toys, die ook aan Nederland levert.

Cheeky-monkeys-300x258

BESTE SPEELSET

Deze schattige Sylvanian Families Village Cake Shop houden je kleintjes uren bezig. Het heeft ongelooflijk veel detail met 90 onderdeeltjes inclusief 11 verschillende cakejes, een Veronica Cakebread figuurtje een voorleesboek dat perfect is om voor te lezen voor het slapen gaan. Sylvanian Family producten zijn verkrijgbaar bij de Sylvanian Family online winkel.

NEW-Sylvanian-Families-Village-Cake-Shop31437-300x236

BESTE KLEUTER KARAKTER

PAW Patrol is een grote hit onder de meeste kleuters en deze fantastische Terreinwagen Paw Patrol wordt vast een winnaar. Gebruik de hijskraan om de panter te redden en druk op de Paw badge om het geluid en de lichten te activeren. De set komt met Ryder, Mateo en baby panter figuurtjes. Hij kost €49.99 bij Top 1 Toys.

PAw-PAtrol-300x300

BESTE SPEELGOED OP WIELEN

Micro Scooters won de categorie ‘Beste speelgoed op wielen’ tijdens het Speelgoed Evenement. Het is een van uitstekende kwaliteit eerste loopfiets voor peuters en geschikt voor 2-5 jaar. Het helpt je kind zijn/haar coördinatie en balanceer vaardigheden te verbeteren. €99.95 van Micro-Scooter

chopper-balance-bike_1-240x300


Je kunt al het speelgoed van je kind labelen met My Nametags speelgoedlabels.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore