Ontmoet onze Fabelachtige Wezentjes – Win een Gratis Set!

We hebben op het My Nametags Hoofdkantoor hard gewerkt om je een paar nieuwe mythische creaties aan te bieden – zeemeerminnen en eenhoorns! We hopen dat je ze net zo leuk vindt als dat wij dat doen.

Om dit te vieren, geven we twee gratis sets van My Nametags stickers weg aan twee gelukkige lezers. Hoe je deel kunt nemen, lees je hieronder!  

ZEEMEERMIN FEITEN

Een zeemeermin is half mens en vrouwelijk met een menselijk hoofd en met een staart van een vis. Wist je dat zeemeerminnen in verhalen voorkomen van veel verschillende culturen wereldwijd? Zeemeerminnen worden wel eens in volksverhalen in verband gebracht met overstromingen, stormen en schipbreuken. De meeste kinderen zullen Disney’s beroemde zeemeermin Ariël wel kennen. Wist je dat Ariël gebaseerd is op de titel van de ‘De kleine zeemeermin’ geschreven door de bekende kinderboeken auteur Hans Christian Andersen? En dat de kleur van de zeemeerminstaart haar humeur weergeeft?  Nu kun je je eigen zeemeermin naamlabels personaliseren met de naam van je kind, de favoriete kleur en achtergrond.

NL-BNL Mermaid R

EENHOORN FEITEN

NL-BNL Unicorn R

Eenhoorns zijn legendarische wezens waardoor we al sinds eeuwen door gefascineerd zijn en dit gaat zo ver terug als de Griekse oudheid. In Europese volksverhalen wordt de eenhoorn vaak beschreven als een wit paard of een geit met een lange hoorn en hoeven. Maar in wezen kunnen eenhoorns elke kleur hebben van zwart en bruin tot schitterend goud, briljant rood of puur wit.  De hoorn van de eenhoorn hoort magische krachten te bezitten zoals het kunnen genezen van ziekten en het laten veranderen van giftig water in zuiver drinkwater. Eenhoorns komen in veel boeken en films voor zoals De Leeuw De Heks en de Klerenkast, Stardust en Harry Potter om er maar een paar te noemen. Welke achtergrond zou je jouw eenhoorn willen geven? Ee weide, de kust of veel verschillende magische kleuren?

NL-BNL Unicorn blue R

NL-BNL Unicorn pink R

WEDSTRIJD TIJD!

Om de lancering van deze ontwerpen te vieren, geven we twee sets weg van deze nieuwe fabelachtige wezens. Om kans te maken, stuur je ons voor 20 mei een mail met als titel ‘Mythische Nametags NL’ dit kan naar marketing@mynametags.com

 

Voorwaarden:

– De twee winnaars zullen willekeurig worden getrokken door My Nametags.

 • Enkel deelname in Nederland.
 • Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.
 • De wedstrijd sluit om middernacht op 20/05/2018.
 • Winnaars zullen binnen een week een email ontvangen na de sluitingsdatum.
 • De winnaar heeft 7 dagen om te reageren, bij het uitblijven van een reactie binnen dit tijdbestek, behouden wij het recht om een nieuwe winnaar te selecteren.
 • Er zijn geen geldprijzen of andere alternatieven beschikbaar. We behouden het recht om de oorspronkelijke prijs te vervangen voor een prijs van gelijkwaardige of van grotere waarde in het geval de oorspronkelijke prijs niet meer beschikbaar is.
 • Incomplete deelname, illegale of frauduleuze deelnames zijn ongeldig. Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor deelnames die vertraagd zijn, corrupt of die verloren zijn gegaan.
 • Veelvoudige deelname vanuit bedrijven&handel, consumenten groepen of vanuit een derde partij, worden niet geaccepteerd.
 • Persoonlijke data wordt bijgehouden onder de voorwaarden van onze privacy policy en onze bedrijven voorwaarden en condities – klik op de links voor meer informatie.
 • Deelname aan de wedstrijd geeft My Nametags toestemming om contact met je op te nemen en jouw naam op onze blog te vermelden wanneer je gewonnen hebt.
 • De winnaar zal 1 set van My Nametags gekleurde sticker naamlabels ontvangen en dient 1 van de hierboven in de blog beschreven ontwerpen te zijn.