Maak kennis met Onze Nieuwe Baby Dieren – win een gratis set!

We zijn deze zomer druk geweest bij het hoofdkantoor van My Nametags met het ontwerpen van een aantal super schattige baby dierenontwerpen. Om dit te vieren geven we een set weg aan een gelukkige My Nametags nieuwsbrief lezer. Lees hieronder hoe.

Er zijn 38 nieuwe ontwerpen, allemaal even schattig. Van tijgers tot olifanten en van uiltjes tot puppy hondjes. Welke kies jij? Om je alvast even voor te laten proeven, introduceren we hieronder alvast een paar van onze favoriete baby dieren met en aantal bijzondere dierenfeiten.

Kies je een baby olifant? Wist je dat wanneer baby olifanten geboren worden, ze bedekt zijn met een zwarte vacht? Ze kunnen ook al binnen een half uur na de geboorte lopen en de kudde volgen!

1Leeuwen welpjes beginnen te lopen wanneer ze ongeveer 10-15 dagen oud zijn. De leeuwen vrouwtjes leren hun kleintjes te jagen omdat zij hoofdzakelijk jagen voor de hele horde.

2Wist je dat er drie soorten zebra’s zijn: de steppezebra, de Grévyzebra en de bergzebra. See steppe zebra’s zijn de meest voorkomende. Baby zebra’s worden veulentjes genoemd en ze kunnen binnen een paar uur na de geboorte al meerennen met de kudde.
3Baby dolfijntjes worden kalfjes genoemd. Zodra het kalfje is geboren, neemt de moeder het kleintje mee naar het wateroppervlak zodat hij zijn eerste ademhaling kan doen. Het kalfje zal tot een leeftijd van gemiddeld 3 tot wel soms 8 jaar bij zijn moeder blijven.

4Katten en mensen zijn al bijna 10000 jaar sociaal verwant en er zijn wel ongeveer 500 miljoen huiskatten in de wereld. katten besparen energie door te slapen, dat doen ze wel voor 13 – 14 uur per dag!

5De tijger is de grootste soort van de katten familie. In tegenstelling tot de meeste katachtige, houden tijgers wel van water. Het zijn goede zwemmers en koelen regelmatig af in meertjes of riviertjes.

6

WEDSTRIJD – win een gratis  set!
Houd er rekening mee dat deze wedstrijd nu is gesloten.