10 van de meest mooie badpakken

We zijn overal gaan speuren voor de allerbeste badpakken die er deze zomer verkrijgbaar zijn. Ga retro met bloemen of pastelkleuren of breng een -blote schouders- of -1 blote schouder – variant naar het strand.  Of dan misschien toch liever de nautische streep of ‘colour block’. Hier koop je onze zomerse badpakken selectie;

Omarm Bloemenprints
Dump het zwart. Bloemen zijn groot nieuws deze zomer. H&M heeft een prachtig bloemenprint badpak – €29.99

hmprod nl

 

Strepen & Nautisch
Wanneer bloemen simpelweg niet helemaal jouw ding zijn, omarm dan de nautische print. Een klassiek badpak is perfect om te loungen aan het zwembad. Seafolly Castaway Bandeau badpak in Indigo £120 John Lewis en kan thuis bezorgd worden in Nederland.

2 - John-Lewis-seafolly-indigo

Blote Schouders
Breng -de blote schouders- trend naar het strand met dit prachtig gebloemde badpak van H&M…het is haast te mooi om hiermee het zwembad in te gaan. Badpak € 24,99

3 - HM-floral-off-shoulder-683x1024

1 Blote Schouder
De 1 blote schouder ‘look’…donkerblauw ziet er prachtig uit op een gebruinde huid maar dit badpak is tevens verkrijgbaar in andere kleuren. Violet Lake, Caruso €195.00. Beschikbaar voor thuisbezorging in Nederland.

4 - Violet-lake

Kant
Badpakken met een beetje kant zijn ook helemaal in deze zomer. M&S heeft een prachtig badbak met print en tevens een onderliggende corrigerende stof. ‘Slankmakend’™ Print met kant Badpak in Mint Mix €49,95

5 - MS-lace-up7-788x1024

Mooi in Roze!
Roze is de kleur van deze zomer. We houden van het roze badpak die wat kleur zal brengen in je garderobe. Seaspray Just Colour Plunge Halter Badpak in lipstick roze £75 van Simply Beach en is verkrijgbaar voor thuislevering in Nederland.

6 - Seaspray-in-lipstick

Jungle Safari
Kijk uit naar wilde prints – tropische bloemen en dieren- van aardse neutrale kleuren tot helder groen Figleaves heeft een prachtige collectie inclusief dit Maryan Mehlhorn Rainforest Badpak – Caribbean £189 en is tevens beschikbaar voor thuislevering in Nederland.

7 - Rainforest-swimsuit

Het Witte Badpak
Indien u lef hebt, dan is het witte badpak een hit en zal tevens een prachtig contrast geven op een gebruinde huid. Elegant en klassiek is dit badpak van Melissa Odabash. Phuket Halterneck badpak Wit £200.00. Verkrijgbaar in indigo, zacht roze en zwart.
Beschikbaar voor thuislevering in Nederland.

8 - Melissa-Odabash-in-white

De Perfecte Vorm
Veel badpakken hebben een geheime onderliggende ondersteuning om je figuur te vleien. Heid Klein heeft zojuist ‘Body’ gelanceerd, een variëteit aan badkleding om je het mooiste figuur te geven deze zomer. Body Cornflower Blauw D-G Wrap Badpak £240.00. Beschikbaar voor thuisbezorging in Nederland.

9 - Heidi-Klein-cornflower-blue-wrap-1024x1024

2-in-1 Reversible
Reversible badpakken zijn zeer divers (minder in te pakken ook!) Seafolly heeft een fantastisch reversible badpak in een vintage bloemenprint aan de ene kant en een streepje aan de andere kant. Seafolly Vintage Wildflower Reversible V Maillot Badpak- Iceberg £98 van Cocobay en beschikbaar voor thuislevering in Nederland.

10 - seafolly-vintage-wildflower-reversible-maillot-m1-1