Sportief met uw kinderen in 2019

Januari markeert zich als de start van het nieuwe jaar en de aanvang van nieuwe voornemens. Fitter worden, staat vaak voor velen in de top van nieuwe voornemens voor het nieuwe jaar, vooral bij ouders met jonge kinderen.  Maar hoe kunt u het in uw drukke schema invoeren? Hier zijn een paar super tips om u fit en actief te houden met uw kinderen.

Zet die stappen! 

Het klinkt simpel maar het werkt echt– ga ervoor om 10,000 stappen per dag te zetten. Investeer in een simpele ‘stappenteller’, een fitness tracker of de meeste smartphones tellen ook het aantal stappen. Ik heb eens een rondje om de buurt gedaan voordat ik naar bed ging om aan mijn 10,000-stappen doel te komen!

Kinderwagen Fitness 

Investeer in een kinderwagen waarmee makkelijk gerend kan worden en u en uw kleintje hebben beiden plezier. Weinig maar vaak is de sleutel hier. Even een 15-minuten rondje in het park per dag zal u goed doen. Er zijn een aantal hele goede youtube videos met allerlei sportoefeningen die u kunt doen met een kinderwagen!

Word fit met de kinderen

Heb plezier van het rennen in het park of van het voetbalspelen met uw kinderen en u verbrandt zeker de nodige calorieën en hé, wellicht geniet u er ook nog van!

Baby gaat ook & opvang

Er zijn genoeg opties om uw baby mee te nemen naar een trainings-les. Ik heb baby yoga geprobeerd en het was ontzettend leuk en de bonus is dat je andere ouders met baby’s ontmoet. Als alternatief zoekt u een sportclub met een opvang. Ik vond dit met name erg prettig toen mijn kinderen nog heel jong waren. Het was geweldig om een uur voor mijzelf te hebben om te kunnen zwemmen of om een klasje te doen terwijl er op mijn baby gepast werd.

Thuis trainen

Persoonlijk hou ik enorm van training DVD’s. Ik hoef niet op een specifiek tijdstip naar een klasje te gaan en ik kan gewoon de DVD starten wanneer het mij uitkomt. The gevaar bestaat alleen dat u de DVD nooit bekijkt! Top tip – plan om een training te doen met een vriendin (waarschijnlijk op een moment dat beide baby’s een slaapje doen of wanneer de kleintjes op school zitten) of als dat niet uitkomt, probeer met elkaar af te spreken door elkaar een bericht te sturen om minimaal 15 minuten te trainen wanneer dat u het beste uitkomt.  Mijn favoriete DVD is Barbara Becker omdat ze het op een leuke manier doet en realistisch is maar er zijn er zo veel dat het heel makkelijk is om er een te vinden die het beste bij u past.

Sportstickers van My Nametags zijn perfect voor het labelen van sportuitrustingen en kleding voor kinderen.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore