my nametags logo voor een blog die laat zien hoe maak ik een naamlabel met My Nametags

Zelf mooie kledinglabels maken met My Nametags

Kledinglabels maken kost tijd. Het maken van een persoonlijk naamlabel met My Nametags is een eenvoudig en leuk proces, dat zowel duurzaamheid als visuele aantrekkingskracht garandeert. Het maakt hierbij niet uit of je kiest voor naamlabels op kleding, accessoires of andere items, want je krijgt volop keuze uit onze ontwerptool. Hiermee kun je kiezen uit een catalogus van lettertypen, achtergronden en ontwerpen. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, met opties voor kleurstickers, instrijkstickers, zwart-witte stickers, ministickers en maxistickers.

Onze kledinglabels, die je permanent op je kleding kunt bevestigen in de vorm van een opstrijklabel, bieden niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar helpen je ook bij het eenvoudig herkennen en terugvinden van je kleding. Met kleurstickers en instrijklabels als onze twee hoofdcategorieën, kun je altijd iets vinden dat bij je smaak past. Dieren, achtergronden en lettertypen zijn slechts enkele opties die je kunt gebruiken om een onvergetelijk label te maken met onze ontwerptool.

Het gebruik van de ontwerptool is eenvoudig: voer simpelweg de naam in die je op het label wilt vermelden (voornaam, achternaam of beide), voeg je eigen persoonlijke nummer toe voor extra identificatie, en leef je uit met de vele beschikbare ontwerpen. Zo kun je een mooi en uniek naamlabel maken die je niet enkel en alleen voor je kleding kunt gebruiken.

Ontwerpen van jouw kledinglabels bij My Nametags

Als je je afvraagt hoe kledinglabels maken, dan is onze ontwerptool het antwoord op al je problemen. Het onwerpen van een naamlabel bij My Nametags is erg eenvoudig en zeer leuk om te doen. Je begint door gebruik te maken van onze ontwerpfuncties en zo te kiezen uit een catalogus met lettertypen, achtergronden en ontwerpen. In de onderstaande paragrafen leggen we jou uit hoe je dit stap voor stap kunt gaan ondernemen.

Keuze uit lettertypen en kleuren

Bij het ontwerpen van jouw naamlabel, kan je kiezen uit verschillende lettertypen en kleuren. Je kunt de naam invoeren die je op het label wilt vermelden (eerste/laatste of beide) en je kunt je eigen persoonlijke nummer toevoegen (ook om te helpen met identificatie en locatie). Hierdoor wordt jouw label uniek, ontworpen op basis van jouw smaak en makkelijk te herkennen.

Selecteren van achtergronden en iconen

De ontwerptool van My Nametags geeft je ook de mogelijkheid te kiezen uit veel verschillende achtergronden en iconen. Je kunt echt van alles kiezen en het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een specifiek dier, een bepaalde kleur, of een opvallend design – het is allemaal te vinden in de tool. Probeer de opties uit en creëer een label dat helemaal bij jou, je kind of organisatie past.

Type Naamlabels en hun toepassing

My Nametags biedt verschillende types naamlabels aan:

  • Kleurstickers: Deze zijn ideaal voor op kledingstukken, maar kunnen ook op andere voorwerpen gebruikt worden. Ze zijn waterbestendig en waterdicht.
  • Instrijklabels: Deze labels kunnen op kleding worden gestreken, waardoor ze permanent vastzitten. Ze zijn goed voor het labelen van kledingstukken zoals jassen, broeken, en shirts.
  • Zwart-witte stickers: Deze bieden een meer eenvoudige en klassieke look voor jouw labels en kunnen worden gebruikt op diverse voorwerpen.
  • Ministickers: Deze kleine stickers zijn perfect voor kleinere items zoals pennen, potloden, en accessoires.
  • Maxistickers: Voor grotere items, zoals tassen en koffers, zijn deze grotere stickers handig om te gebruiken.

Aanbrengen, verzorgen en duurzaamheid van de naamlabels

Aanbrengen en verzorging van de naamlabels

Het aanbrengen van de instrijklabels op kledingstukken is eenvoudig: volg gewoon de gebruiksaanwijzing. Zorg ervoor dat je kledingstuk schoon en droog is voordat je het label aanbrengt.

De gepersonaliseerde naamstickers zijn waterdicht en vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat ze bestand zijn tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. Hierdoor zijn ze perfect voor het labelen van kleding, schoenen, schoolspullen, boeken en andere persoonlijke bezittingen.

Duurzaam gebruik en verzendprocedure

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van My Nametags. De instrijkbare naamlabels en opnaailabels zijn gemaakt om lang mee te gaan, zodat ze bijdragen aan een duurzamere toekomst. Door jouw spullen te labelen met My Nametags, verminder je de kans dat je iets kwijtraakt of moet vervangen, waardoor er minder afval ontstaat.

Bij het maken van kledinglabels zijn niet alleen de ontwerpopties en levensduur van belang, maar ook de verzendprocedure. My Nametags doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de levering zo snel mogelijk en milieuvriendelijk verloopt, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je unieke en duurzame labels.

Nieuwsgierig naar Naamlabel ontwerpen of heb je vragen?

Indien je geïnteresseerd bent om nu zelf je naamlabel te ontwerpen, kun je gemakkelijk beginnen met het ontwerpen van jouw naamlabel.

Als je nog vragen hebt, kun je de Vraag & Antwoord secties van My Nametags bezoeken of direct contact opnemen met de klantenservice.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore