Kantoor Stickers

Perfect voor alle soorten kantoorbenodigdheden en -uitrusting, inclusief persoonlijke beschermingsmiddelen.

Het typische kantoorgerief dat je dagdagelijks gebruikt zoals nietjesmachines, pennen en scharen zijn plaatsen waar er veel bacteriën op blijven. Dit zijn ook de dingen die je het vaakst deelt met je collega’s waardoor je ook meteen de bacteriën zult delen. 

Bij My Nametags hebben wij de oplossing die een rol zal spelen in het stoppen van het verspreiden van bacteriën op kantoor, onze Mini Stickers. Ze zijn perfect voor op al jouw kantoorgerief te gebruiken van pennen tot potloden tot nietjesmachines en scharen. Het zal je helpen jouw gerief makkelijk te identificeren. Als jij en je collega’s enkel maar je eigen gerief zult gebruiken en stopt met het te delen zal dit er voor zorgen dat er minder bacteriën verspreid worden op het werk. 

My Nametags labels zijn ook de enige antimicrobiële labels op de markt! Wij bedekken onze kleurstickers met een antimicrobiële laag die alle bacteriën doodt die zich op het oppervlakte van de etiketten bevindt. Onze kleurstickers zijn getest of ze werkelijk antimicrobiële zijn door ‘Industriële Microbiologische diensten’ en zijn bekroond met een certificaat volgens ISO 22196 (meting van de antimicrobiële werking van kunststoffen en andere niet-poreuze oppervlakken).

Volg ons op Instagram of vind onze Facebook pagina leuk om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en onze producten. 

Bestel nu My Nametags kantoornaamlabels.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore