My Nametags is terug

My Nametags komt terug in volle kracht! Maar tegelijkertijd voorzichtig en bedachtzaam, al lerende hoe het beste om te gaan in deze nieuwe omstandigheden. Na een paar onzekere maanden waarbij vrijwel iedereen van kantoor vanuit huis werkte, komt ons team weer langzaam terug.

Hoewel we heel blij zijn om weer terug te zijn, zijn we ook best een beetje nerveus en doen we ons uiterste best om heel bewust en met extra voorzorg onze zaken goed in te richten om een zo veilig mogelijke plek voor ons team te creëren. Dit betekent natuurlijk een hele dosis aan handreinigingsmiddel, handen wassen en zo veel mogelijk afstand van elkaar te houden.  Er wordt niks meer geleend aan elkaar, wat het gebruik van onze Ministickers nog handiger maakt – niemand pikt elkaars pen meer in!

We zijn zeer bevoorrecht met ons grote kantoor dat alle medewerker een eigen ruime werkplek biedt en met wat kleine aanpassingen hebben we toch een werkplek kunnen creëren die zo natuurlijk mogelijk aanvoelt.  Dozen zijn verplaatst en opgestapeld tussen de verschillende werkplekken en iedereen is verdeeld over vier teams. Op deze manier zorgen we ervoor dat teams onderling niet met elkaar in contact komen.

De zomer is onze drukste periode, mensen zijn altijd onderweg en wij zorgen er voor door hard te werken, dat uw labels zo snel mogelijk bij u terechtkomen. Deze zomer zal niet anders zijn.

Hoewel we op kantoor nu anders te werk gaan, zal onze prioriteit hetzelfde blijven, namelijk dat u de beste service en naamlabels ontvangt.

Blijf veilig, blijf positief.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore