Familie Zomer Staycations – Waarom ze geweldig zijn!

Staycations stijgen momenteel in populariteit vanwege redenen die buiten ons om gaan…. We bedoelen dat letterlijk, het is niet direct een bewuste keuze maar dit jaar meer een soort ‘default’ optie. Maar geen paniek, vakantie houden in eigen land of thuis kan net zo leuk zijn! We delen graag onze belangrijkste redenen met u waarom we gek zijn op Staycations  en waarom u dat ook zou moeten zijn!

ECO Vriendelijk

We hebben kunnen zien en kunnen ervaren hoeveel impact de lockdown op onze omgeving heeft gemaakt. Dit heeft u kunnen doen denken om meer eco bewust te zijn. Staycations zijn een goede manier om meer eco vriendelijk te zijn. Reizen met de trein, bus of auto hebben een veel lagere impact op de omgeving. U kunt rond uw stad wandelen en u beter voelen door te weten dat u de lucht helpt tegen vervuiling.

Lokale Bedrijven Ondersteunen

Covid-19 heeft ons allemaal verrast, terwijl dit voor sommige mensen vanuit huis werken betekenden, heeft het op een aantal bedrijven een enorme impact gehad. Zij waren niet meer in staat te continueren. Kleine, lokale bedrijven ondersteunen, is voor u een simpele manier om hen te helpen hun bedrijf overeind te houden. Ga naar dat ene restaurant bij u om de hoek waarvan u altijd al zei dat het er leuk uitzag, trakteer uzelf op die mooie jurk in de boetiek waar uw oog meerdere malen opviel. Zorg ervoor dat uw geliefde bakkerij waar u graag uw ontbijt haalt, open kan blijven doordat u er blijft komen – nu hebt u een extra excuus – ‘Ik help de bedrijven, ze hebben het nodig!’

Minder Stress

Voor een heel gezin koffers pakken, kan een stressvolle bezigheid zijn. Lijnvlucht restricties zoals de maat en gewicht van uw koffers, maar ook vloeistoffen welke u wel/niet mee mag nemen op reis, maken het idee van reizen, zelfs voor een vakantie, een stuk onaangenamer en minder ontspannend. Om het nog maar niet te hebben over hoe iedereen op het vliegveld te krijgen, door de vliegveld controle, iedereen bezig te houden terwijl u wacht om te boarden, iedereen bezighouden in het vliegtuig, naar het hotel gaan, uitpakken… De lijst is eindeloos. Een Staycation betekent niks van dit alles, u hoeft zich zelfs niet druk te maken om alles weer te moeten doorstaan op de terugweg! 

Kosten Effectief

Geen kostbare vliegtickets, visa of belastingen, betekent dat u aardig wat kunt besparen! U kunt ook op zoek gaan naar leuke familie aanbiedingen en pakketten welke momenteel aangeboden worden om zo de schoonheid van uw eigen woonplaats te ontdekken.

Huisdieren kunnen ook mee

Niemand vindt het leuk om hun huisdieren gedag te moeten zeggen wanneer ze weggaan of ze achter te moeten laten bij iemand die ze niet zo goed kennen. Met een Staycation is dit geen probleem! Veel campings, vakantiehuisjes en hotels zijn diervriendelijk zodat ze mee op familievakantie kunnen… ze verdienen het ook om verwend te worden! Het is extra fin wanneer de complete families samen kan zijn.

Hebben we u ervan overtuigd da teen familievakantie ook geweldig kan zijn? Laat ons weten wanneer dat zo is en of u nog andere tips kunt bedenken!

Volg ons op Instagram en Facebook voor speciale aanbiedingen, leuke tips en meer.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore