Een regenachtige dag in Sydney

Hey, misschien herinner je je vorige week nog toen de beste mensen bij My Nametags mij op een legendarisch avontuur hebben gestuurd! Ik ben voor het eerst gaan vliegen, heb gezwommen in een meer en heb zelfs een berg beklommen! Ja een berg!! Je zag me op de top met een zeer tevreden blik, maar allemachtig dat was me een zware klim weer naar beneden… Mijn knieën deden zo’n pijn, dus besloot ik dat ik moest wegwezen uit die bergen en ergens naar toe moest gaan waar het vlakker zou zij… Sydney! Dat was mijn nieuwe bestemming …

boat

Ik sprong op een Ferry die zo groot was dat ik m’n ogen niet kon geloven! Toen we de haven naderden, zag ik een aantal grote driehoeken, mensen waren foto’s aan het maken dus dacht ik dat het wel iets belangrijks zou moeten zijn. Het deed me denken aan toen ik op kantoor was van My Nametags en alle borden netjes in de vaatwasser gerangschikt waren.

opera house

 Plotseling kwamen er bakken met water uit de hemel zetten! Ik was echt doorweekt en ik had m’n jas bewust niet meegenomen naar Sydney omdat iemand me had gezegd dat het er super heet zou zijn! Dus greep ik naar iets wat nog het beste kon doorgaan voor een poncho voor mijn laatste selfie met de driehoeken op de achtergrond.

coat

Ik denk dat ik er aardig uit zie zo, dus hier dan nog 1 selfie voordat ik naar mijn volgende bestemming ga. Vergeet niet om de voortgang van mijn reis op Facebook te checken.

Adam is over and uit, tot de volgende week mensenvrienden….

sydney

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>