Welk type school-label past bij mij?

Met kinderen die weer naar school gaan, ben je misschien begonnen met het samenstellen van een lijst met alle dingen die ze nodig hebben voor het nieuwe jaar. Als er labels in die lijst staan ​​(en dat zou ook moeten!) vindt u het misschien moeilijk om het juiste type te kiezen, dus we hebben het voor u opgesplitst.

Gekleurde Stickers

Onze meest veelzijdige naamlabels. Naamlabels met gekleurde stickers zijn een goede optie als u op zoek bent naar een label dat overal opgeplakt kan worden. Ze kunnen worden gebruikt op kleding (op het was-etiket) en alle briefpapier, boeken en zelfs broodtrommels en drinkflessen. U kunt ze personaliseren met de door u gekozen achtergrond, plaatje, lettertype en letterkleur, zodat u de perfecte label voor uw kind kunt maken. Elke set wordt geleverd met 56 labels van elk 30 x 13 mm groot.

Instrijk labels

Instrijk labels zijn de beste optie voor kleding. U kunt schooluniformen, truien, blazers, overhemden, Gym-kits, alles wat uw kind waarschijnlijk uittrekt en verliest, labelen. Onze Instrijk labels kunnen ook gebruikt worden op sokken, jassen, sjaals en handschoenen. U kunt ze personaliseren met de door u gekozen achtergrond, plaatje, lettertype en letterkleur, zodat u een label kunt maken dat bij uw kind past. De labels kunnen direct op de stof worden aangebracht en blijven ook na herhaaldelijk wassen goed zitten.

Maxistickers

Onze Maxi stickers maken het personaliseren van de items van uw kind nog leuker. Perfect voor grotere items zoals lunchboxen, notitie boekjes, waterflessen, schoenen. Een set heeft 21 maxistickers in verschillende vormen en maten; cirkels, vierkanten en rechthoeken allemaal in één set! Elk label heeft ook een iets ander ontwerp (binnen een thema) dus het is een geweldige optie als u op zoek bent naar wat meer variatie. 

Ministickers

De meer stijlvolle en discrete optie, onze ministickers zijn perfect om kleinere objecten te labelen die nog gemakkelijker te verliezen zijn. Ze zijn ideaal om snel veel items te labelen – alle pennen, potloden, stiften, linialen. Omdat ze kleiner zijn, zijn ze ook een geweldige optie voor oudere kinderen, omdat ze geen plaatje hebben en een effen achtergrond. We hebben 4 verschillende kleurthema’s om uit te kiezen en u kunt een voornaam of achternaam toevoegen (omdat deze kleiner is, kunt u maar één regel tekst toevoegen). Een set heeft 175 ministickers en elk is 16 x 6 mm.

Het labelen van de spullen van uw kind is ongelooflijk belangrijk, het helpt hen gemakkelijk te identificeren wat van hen is, helpt verloren eigendommen op scholen en kinderdagverblijven te verminderen en helpt te voorkomen dat u dingen opnieuw moet kopen. Ze moedigen uw kinderen ook aan om dingen niet met andere kinderen te delen, wat leidt tot een vermindering van de verspreiding van ziektekiemen, wat op dit moment erg belangrijk is.

Bezoek onze website voor meer informatie over My Nametags en onze gepersonaliseerde naamlabels.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore