My Nametags wordt 15!

Ons bedrijf is 15 jaar geleden begonnen in de woonkamer van onze oprichter, met een enkel product en een eenvoudige website. In de loop der jaren zijn we als bedrijf gegroeid en hebben we voortdurend ons product verbeterd, terwijl we zijn blijven streven naar kwaliteit en eenvoud, waarbij we voor de beste en meest resistente materialen hebben gekozen. 

Vandaag hebben we verschillende teams die werken in de productie, klantendienst, marketing en meer. Hierdoor kunnen we een groot assortiment aan kleurrijke designs aanbieden, allemaal gemaakt om voor een lange tijd mee te gaan tijdens de avonturen van jouw kind. 

 

“We hebben ons altijd gericht op het maken van de best mogelijke naamkaartjes. Tijdens de afgelopen 15 jaar hebben we miljoenen kaartjes verkocht over de hele wereld, en hopelijk hebben we geholpen om er een iets beter georganiseerde plaats van te maken!” Lars B. Andersen, oprichter en CEO van My Nametags.

 

Ons product is gemaakt met de behoeften van ouders in het achterhoofd, en zo hebben we een hele generatie kinderen van kleuterschool tot middelbare school van naamkaartjes voorzien, zodat elk verloren voorwerp altijd zijn weg terug zou vinden. In 15 jaar tijd hebben we over de hele wereld een verbazingwekkende 136 miljoen enkelvoudige naamkaartjes geproduceerd! Niet slecht, toch?  

We vonden dat het noodzakelijk was om deze mijlpaal te vieren.

Neem even een kijkje naar de foto`s hieronder om te zien hoe we dit vandaag vieren. 

 

abb443fe-814e-4464-bab6-e81a6c7a7b8e bd5d1ddc-0f3d-4286-acc0-3ab7a5f54dee

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore