Waarom gepersonaliseerde naamlabels onmisbaar zijn op school

Het labelen van de spullen van uw kinderen voor school is altijd belangrijk geweest. Uit een eerder onderzoek bleek dat het gemiddelde kind permanent negen dingen per schooljaar verliest. Als we denken aan ongeveer 10 miljoen schoolgaande kinderen, komt dit neer op een oogverblindende 90 miljoen verloren voorwerpen per jaar. Dit heeft niet alleen een negatieve impact op het milieu, maar ook een financiële zorg voor ouders die vervangende artikelen moeten kopen voor spullen die ze al een keer hebben gekocht! Ben jij een van deze ouders, dan wil je zeker verder lezen. We onderzochten de redenen waarom gepersonaliseerde labels een must-have voor school zijn.

Kosten

Verloren eigendommen zijn een groot probleem op scholen en dat is al heel lang het geval. Kinderen verliezen altijd spullen, wat normaal is, maar wat als die verloren voorwerpen aan de kinderen worden teruggegeven? Zou dat niet geweldig zijn? Gemiddeld besteden ouders € 2000 aan het vervangen van items die tijdens het leven van een kind op school verloren zijn gegaan. Dat is een enorme kostenpost bovenop de bestaande schoolkosten. Een gepersonaliseerd label helpt ervoor te zorgen dat de spullen thuiskomen. Onze labels bieden ruimte voor 3 regels tekst zodat de naam van een kind, de klas en het telefoonnummer van de ouders allemaal aan het de naamlabel kunnen worden toegevoegd. Hierdoor wordt de kans dat het artikel wordt geretourneerd aan de eigenaar, aanzienlijk vergroot.

Veiligheid

Nu meer dan ooit zijn we ons ervan bewust hoe gemakkelijk ziektekiemen zich van het ene item naar het andere verspreiden en als we denken aan alles wat een kind op school aanraakt, laat het ons zien hoe gemakkelijk het kan gebeuren. Door een gepersonaliseerd label aan alle schoolspullen van uw kind toe te voegen, kunnen ze gemakkelijk hun eigen spullen identificeren en hopelijk helpen ze de spullen van anderen niet aan te raken.

Verspilling

Voorwerpen die niet worden opgeëist in de verloren voorwerpen doos van een school, belanden op de vuilstortplaats waarvan we weten dat ze na verloop van tijd een ernstige impact op het milieu hebben. Niet alleen dat, wanneer u twee of meer van een bepaald item koopt, vertaalt dit zich ook in middelen die worden gebruikt om elk van deze dingen te produceren. We kunnen helpen om de hoeveelheid verloren voorwerpen die verloren gaan, te verminderen door een gepersonaliseerd naamlabel toe te voegen aan schoolspullen en kleding voor kinderen. Wanneer items zijn voorzien van naamlabels, is de kans veel groter dat ze worden teruggegeven aan hun eigenaren.

Kinderen kunnen hun eigen label ontwerpen

Kinderen hebben de vrijheid om een ​​label te ontwerpen dat uniek is voor hen. We zijn er trots op om duizenden ontwerp combinaties aan te kunnen bieden en om uit te kiezen met allerlei iconen, van eenhoorns en cupcakes tot tractoren en voetballen. Evenals verschillende achtergronden, lettertypen en tekst kleuren; de keuze is eindeloos. Je zult zeker een label kunnen maken waar je kind niet alleen dol op zal zijn, maar ook zal helpen ervoor te zorgen dat hun items thuiskomen.

Bezoek onze website om uw eigen gepersonaliseerde etiketten voor uw kind voor school te ontwerpen.

Vergeet niet My Nametags te volgen op social media, voor het laatste nieuws, wedstrijden en meer.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore