Adam’s onvergetelijke Avontuur – de ontmoeting!

IMG_3054

Herinner je je vorige week nog toen ik doorweekt raakte door een tropische storm buiten het Sydney Opera Huis? Nou, ik ben weer terug en deze keer een stuk droger! Ik begon gewend te raken aan m’n poncho maar gelukkig kan ik weer rondtrekken in mijn eigen natuurlijke zachte vachtje.

IMG_3055

Ik ging voor een wandeling over deze muur. Toen ik stopte om het uitzicht te bewonderen, merkte een voorbijganger mijn blinkende naamlabel op. Toen de man naderde, kon ik zijn bezorgdheid op z’n gezicht zien toenemen. Hij pakte me op en hield me stevig in zijn hand. Hij keek om zich heen om te zien of er ergens iemand stond van wie ik kon zijn. Al starende naar mij van top tot teen, zocht hij naar meer aanwijzingen. Mijn hart begon sneller en sneller te bonken. Ik wilde niet meegenomen worden want ik genoot zo van mijn reis! Hij bracht me langzaam dichter naar zijn gezicht. Ik keek hem recht in de ogen, al biddende dat hij me niet zou stelen. Toen hij even pauzeerde, wat voor mij een eeuwigheid leek, zag ik een blik van ontevredenheid in zijn ogen. Hij kon geen mogelijke oplossing vinden om mij met mijn eigenaar te herenigen en plaatste mij weer terug op de muur en liep langzaam weg. Af en toe keek hij nog even achterom naar me totdat hij in de verte verdween. Ik slaakte een zucht van opluchting. “Fieuuuw! Dat scheelde weinig…”
IMG_3059

Hij stond er niet bij stil dat Adam mijn eigen naam is en niet die van mijn eigenaar. Ik ben niet zoals de gemiddelde teddybeer weet je. Ik ben op mijn eigen avontuur, en ontdek alle hoeken en gaten op de aarde om zo mijn leven te verrijken en om af en toe verslag te doen aan jullie geweldige lezers. Ik ben er van overtuigd dat ik op een dag herenigd zal worden met mijn eigenaar, maar voor nu moet de ontdekkingsreis verder gaan.

IMG_3060

Dit park ziet er als een veilige plek uit en zal ik daarom mijn ‘thuis’ noemen de komende week. Mijn favoriete bomen staan er en heerlijk groen gras. Zolang het maar niet begint te regenen… Volgende week ga ik ergens heel erg ver weg. Blijf op de hoogte om mijn voortgang te zien, ik ben benieuwd wat er om de hoek komt kijken. Tot volgende week mensen….

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>