Tuinieren met kinderen – WIN een Tuinier-set voor Kinderen!

Met de kinderen tijd in de buitenlucht doorbrengen, is goed voor iedereen en wanneer u ze kunt laten helpen in de tuin of zelfs wat potten op kunt laten maken des te beter. Indien u ze kunt laten interesseren voor tuinieren dan hebt u er wellicht een kleine helper bij of misschien zelfs een tuinier-fan voor het leven!

We geven een leuke tuinier-set weg aan één gelukkige familie. Hoe u deze kunt winnen, leest u onderaan!

Hier zijn wat goede tips om u te inspireren. Het enige wat u nodig hebt, is een pot of twee, wat aarde, zaadjes en water.

Vang hun aandacht

Plant felgekleurde bloemen, geurende planten of smaakvolle en snelgroeiende eetbare planten om kinderen geïnteresseerd te houden. Er is haast niks beters dan tuinkers te planten en al binnen een paar dagen te zien groeien.

Makkelijke bloemen – plant zonnebloemen, klaprozen of goudsbloemen.

Sensor planten om mee te spelen zijn de ratelende zaadkoppen van de klaproos, de zachtharige stachys byzantine (ook wel ezelsoor genoemd) en kruiden zoals tijm, basilicum en rozemarijn.

Eetbare planten – probeer cherry tomaten, sla, sperziebonen en courgette te laten groeien, er is niks beters dan je eigen deel van de schijf van vijf te planten!

Maak een Bij Hotel!

Het bijen aantal loopt sterk achteruit, dus door ze een thuis te geven help je de natuur een handje mee in de tuin en tevens de bijenpopulatie. Je hoeft geen groot hotel te maken. Je kunt er eenvoudig een maken met een terracottapot (9 – 15cm) wat modeleer klei, plastic rietjes of bamboestelen en touw. Lees hieronder hoe.

image of a bee hotel

  1. Snijd de rietjes of bamboestelen tot een lengte die past tot de diepte van je pot. Indien je bamboe stelen gebruikt, heb je een volwassene nodig om ze door te snijden want het kan best lastig zijn.
  2. Bind de rietjes of bamboestengels bijeen met een stukje touw.
  3. Plaats wat modeleer klei op de bodem van de pot en duw het bundeltje van rietjes of stelen in de klei.
  4. Plaats de pot horizontaal in je tuin op een rustig plekje zodat de bijen kunnen intrekken.

Win een Tuinier-set!

Om u en de kleintjes te helpen om deze zomer druk aan de slag te gaan in de tuin, geven we een tuinier-set voor kinderen weg aan een gelukkige lezer. Om kans te maken op deze prijs, stuurt u enkel een mailtje met als titel ‘My Nametags Tuinier Wedstrijd NL’ naar marketing@mynametags.com – volledige voorwaarden hieronder.

 

Voorwaarden:

  • De winnaar zal willekeurig gekozen worden door My Nametags.
  • Deelnemers moeten woonachtig zijn in Nederland. 
  • Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.
  • De wedstrijd sluit om middernacht op 07/08/2018.
  • De winnaar zal binnen een week na sluiting van de wedstrijd per mail worden gecontacteerd.
  • De winnaar heeft 7 dagen om te reageren waarna we ons het recht voorbehouden om een alternatieve winnaar te kiezen.
  • Er zijn geen geldprijzen of alternatieve prijzen beschikbaar dan wel heel of gedeeltelijk. We behouden ons het recht voor om een alternatieve prijs van gelijke of grotere waarde aan te bieden in het geval de oorspronkelijke prijs niet meer beschikbaar zou zijn.
  • Deelnames die niet compleet zijn, illegaal of frauduleus worden als ongeldig verklaard. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor kwijtgeraakte, vertraagde of corrupte deelnames.
  • Meervoudige deelnames vanuit handel, consumentengroepen of derde partijen worden niet geaccepteerd.
  • Data wordt gebruikt onder de voorwaarden van ons privacy beleid en ons bedrijf  voorwaarden en condities  – klik op de linken voor meer informatie.
  • Deelname aan de wedstrijd geeft My Nametags toestemming om contact met je op te nemen en om je naam op de blog te publiceren indien je gewonnen hebt.
  • De winnaar ontvangt een Kinder Tuinier-set.

 

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore