De beste wensen voor een schitterend nieuwjaar!

Een Gelukkig Nieuwjaar van het hele team van My Nametags! 

Het is weer de tijd van het jaar dat we allemaal nieuwe goede voornemens voor het nieuwe jaar maken, doelstellingen formuleren en het jaar vooruit plannen. Het kan echter een uitdaging zijn u eraan te houden en gemotiveerd te blijven. Bij My Nametags hebben we een aantal meest populaire voornemens gekozen en daarvoor een aantal tips samengebracht om u te helpen om u aan uw doelstellingen te houden.

Meer actief zijn

Lichaamsbeweging is heel belangrijk om een gezonde levensstijl te handhaven. Wanneer u moeite hebt om u aan uw nieuwjaars voornemen -meer actief zijn- te houden, probeer dan eens Youtube te raadplegen. Er zijn duizenden training video’s welke u thuis kunt doen zonder dat u speciaal materiaal nodig hebt. U kunt ook proberen om uw kinderen erbij te betrekken, samen een rondje om het park rennen of voetballen met uw kind en u verbrandt gegarandeerd wat calorieën. Uw aantal stappen gaan ook omhoog en tegelijkertijd hebt u nog plezier ook! 

Meer georganiseerd zijn

Elk jaar proberen we meer georganiseerd te zijn in ons leven. We gaan het jaar dan ook goed van start maar het is makkelijk om weer in oude gewoontes terug te vallen. Probeer lijsten te maken, maak deadlines en zet alles in uw agenda. Dit kunnen handige manieren zijn om zo overal bovenop te zitten en u meer georganiseerd te voelen. Wanneer uzelf of uw kinderen makkelijk dingen kunnen vergeten of spullen kwijt kunnen raken, probeer er dan een label op te plakken. Onze stickers en instrijklabels vormen een goede oplossing om het aantal verloren voorwerpen tegen te gaan en beter georganiseerd te zijn. 

Geen Stress

Iedereen raakt wel eens gestrest van tijd tot tijd en soms is stress moeilijk te vermijden. Indien u gestrest raakt, probeer dan wat ontspannings technieken te doen zoals meditatie of yoga. Of volg een work out klasje bij de sportclub of ga een rondje hardlopen en zorg voor voldoende slaap. Deze technieken helpen en wanneer u een stress-vrij jaar tegemoet wenst te gaan, zullen deze technieken daaraan bijdragen.  

Gezond Eten

Wanneer u erg genoten hebt van al dat lekkere eten tijdens de Kerst en graag het nieuwe jaar wilt aanvangen met een gezonder eetpatroon, probeer dan eens een eetdagboek bij te houden zodat u kunt terugzien wat u nu precies eet. YouTube staat vol met leuke kookvideo’s met heel veel gezonde recepten voor de hele familie. U kunt zelfs uw kinderen erbij betrekken om ze bezig te houden tijdens regenachtige dagen. Wanneer u een druk schema hebt, probeer uw maaltijden dan tijdens het weekend voor te bereiden zodat u klaar bent voor de komende week en hiermee last minute ritjes naar afhaalrestaurants vermijdt. 

Meer Milieubewust

Het wordt steeds belangrijker om meer milieubewust te worden.  Velen onder ons maken hier een goed voornemen van voor het nieuwe jaar. Er zijn veel eenvoudige dingen die we thuis kunnen doen om groener te leven. Denk aan het minder gebruik van plastic, electra uit te zetten, alles te recyclen, korte afstanden wandelen of met openbaar vervoer in plaats van met de auto te gaan. Het labelen van spullen kan ook helpen om afval tegen te gaan. Door een label aan te brengen op spullen zoals lunchtrommels, waterflessen en speelgoed, zal dit voorkomen dat u steeds opnieuw deze spullen moet aanschaffen wanneer ze kwijtraken.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore