Introductie van onze nieuwe reislabels

IMG_1345We hebben tijdens de vakantie al oneindig veel slippers en duikbrilletjes verloren, om de ipods en mobiele telefoons nog niet eens te noemen. Maar dit jaar zullen we goed beslagen ten ijs komen met een aantal My Nametags nieuwe reisthema -labels om alvast in de vakantiestemming te komen.

Bagage
Vergeet niet uw bagage te labelen. Er is niks vervelender dan te moeten zoeken naar die zwarte koffer tussen al die andere koffers op de bagageband. We denken dat onze labels er voor zullen zorgen dat uw koffers, tassen en rugzakken er voortaan tussenuit zullen springen (en hopelijk moeilijker kwijt te raken). Waarom voegt u er niet een adres of telefoonnummer aan toe?

 

nl_adress

Kinderwagens & campingbedjes
Of u nu op een dagtrip gaat of een week weg bent, zorg er voor dat er een label op de kinderwagen van uw kind zit zodat deze niet verwisseld wordt, wanneer u al druk genoeg bent. Onze labels plakken op campingbedjes, auto- en booster zitjes als ook op baby flesjes en waterflessen.

pram

Het Strand
Als u ook maar enigszins op ons lijkt, dan liggen al uw spullen kriskras over het strand verspreid aan het einde van de dag. Gebruik onze labels om alles supersnel te labelen. Ze blijven op uhh plek zitten op natte kleding maar ook ij de zon. Voor strandlakens en zwemkleding plakt u ze gewoon op het aanwezige waslabel. Verlies voortaan nooit meer uw zonnebril, duikbril, slippers of snorkel.

travel 3

Elektronica
Telefoonopladers raken bij ons altijd kwijt en het wordt alleen maar erger wanneer we op vakantie zijn. U zou uw telefoon, MP3 speler, tablet en camera eigenlijk altijd moeten labelen of u nu reist of niet.

ipad

 

Of u nu stickers of instrijklabels kiest, My Nametags labels zijn opvallend, duurzaam, en waterbestendig. Om onze reislabels kopen en te personaliseren gaat u naar www.mynametags.nl/reizen of bekijk onze volledige reeks aan ontwerpen en producten op www.mynametags.nl

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>