Het Beste ReisSpeelgoed voor Kinderen

Reizen met kinderen kan voor stress zorgen, in het bijzonder wanneer er tijdens het reizen lang op het vliegveld gewacht moet worden of wanneer het een lange autoreis betreft.  Als moeder van 4 heb ik ondervonden dat je al met een klein beetje plannen een stressvrije reis kunt hebben…nou ja bijna!  Al mijn kinderen hadden al van kleins af aan een eigen rugzakje waarin ik een variëteit aan spullen stopte om ze geëntertaind te houden en ze stopte er zelf wat favoriet speelgoed in.
De meeste van deze spullen hadden niks met technologie of elektriciteit te maken en vaak zijn het juist die hele simpele dingen die kinderen voor lange tijd bezig kunnen houden.

Reismobiel
Dit lichtgewicht en meeneem exemplaar is een ‘must’ voor babies die reizen. De VTech Pack n Go Reismobiel is gemakkelijk te bevestigen aan de meeste campingbedjes, speelboxen, kinderwagens en draagzakken. De oplichtende knop speelt melodietjes en heeft een multi-kleur nachtlampje om je kleintje te laten doezelen. Zet de klok en hij zal automatisch uitgaan. Geschikt vanaf de geboorte £28.00. Beschikbaar voor thuisbezorging in Nederland.

mobile

Aquadoodle
Houd peuters bezig met deze draagbare en een extra bonus van knoei-vrij kleuren Tomy Aquadoodle Teken Reistas . Vul simpelweg de Aquadoodle pen met water en zie je creaties magisch verschijnen. Wanneer het water opdroogt zal de tekening weer langzaam verdwijnen zodat uw kind weer opnieuw kan beginnen. Geschikt vanaf 18 maanden. 16.99.

1 - Aquadoodle
Trein Reis set
Mijn kinderen zijn dol op een treinset en deze nieuwe reisvariant van Brio komt met een speciale draagtas. Stevige plastic tussenstukken helpen de kinderen om de trein op te rails te houden en de trein en de treinwagons kunnen makkelijk in beiden richtingen aan elkaar worden gezet. Mijn Eerste ReisTreinSet £29.99. Beschikbaar voor thuisbezorging in Nederland.

train

Creaties in beweging!

Play doh is altijd een winnaar in mijn geval. Deze Play-Doh Activiteiten Rugzak is perfect om tijdens het reizen mee te brengen. Bestaat uit gekleurde play doh, vormpjes, rollertje, pennen en een kleurboek voor £6.99. Of probeer foamklei- een lichte kneedbare foam die niet uitdroogt.The Playfoam Go! set komt in een plastic draagkoffertje die alle foamkleuren netjes in zijn eigen compartimenten houdt £12.98. Beschikbaar voor thuisbezorging in Nederland.

play dohfoam

 

 

Playmobil ReisSets
Mijn kinderen zijn weg van Playmobil en we vinden deze reis sets in het bijzonder goed om ze te entertainen tijdens reizen maar staan ook zeer garant voor uren speelplezier op de vakantiebestemming. Playmobil City Action  £30.00. Beschikbaar voor thuisbezorging in Nederland.

playmobil

Speelkaarten
Met kaarten spelen doet de tijd echt even vergeten. Uren vliegen voorbij terwijl er gespeeld wordt en ook op de plek van bestemming kan er rustig verder gekaart worden. Als familie zijn we dol op UNO. Het is eenvoudig om te spelen, op tempo en zelfs verslavend. Voor 2-10 spelers £4.45. Beschikbaar voor thuisbezorging in Nederland.

uno

 

Top Trumps
Top Trumps is een ‘must’ voor elke reis. Er zijn honderden sets om uit te kiezen om aan ieder zijn interesse te voldoen., van Paw Patrol tot Star Wars, Harry Potter en Voetbal. Top Trumps £4.75. Beschikbaar voor thuisbezorging in Nederland.

trump

Bananagrams
Bananagrams is het perfecte reisspel omdat er geen pen, papier of speelbord voor nodig is.  Het enige wat je nodig hebt is een glad oppervlak. Geweldig voor familieplezier en bovendien helpt het met woordvorming en spellingsvaardigheid. Leeftijd 7+ Bananagrams £10.49. Beschikbaar voor thuisbezorging in Nederland.

banana 2

Sticker Boeken
Stickerboeken zijn perfect om kinderen eigenlijk overal te entertainen. 1000 Stickers Voor Meisjes £10.95 is perfect voor jonge kinderen. Terwijl oudere kinderen deze juist geweldig zouden vinden  Griezelige stickerboek £7.99

Capture 2

Capture