Ontmoet onze Nieuwe Sporticoontjes

We moesten je even laten weten dat we 7 nieuwe sporticoontjes voor je klaar hebben staan!

Je kunt je sportschoenen decoreren, sporttassen en zelfs je voetbal en er voor zorgen dat je niks meer kwijtraakt! Kies maar uit tussen de verschillende sporten met jongens en meisjes icoontjes van balletschoenen, schaatsen of zelfs schermen!
1

2
We denken dat je kleintjes deze sportieve icoontjes helemaal leuk vinden. Kies een jongen of een meisje die met een bal aan het rennen is, kies het lettertype, de kleur en achtergrond en klaar ben je!

3

Schaatsers die regelmatig schaatsen of gewoon een enkele keer, zullen het nieuwe My Nametags schaats-icoontje geweldig vinden. Onze stickers plakken werkelijk op alles, van je schoenen tot je sokken en je truien.

4

Misschien zijn gevechtssporten wel helemaal jouw ding. Karate, Taekwondo of Judo. We denken dat dit gevechtskledingstuk met band helemaal geschikt is.

5

We hebben deze prachtige balletschoentjes speciaal voor de liefhebbers die houden van dansen. Gebruik ze om ze in je balletschoentjes te plakken, op je ballettas of zelfs op het was-etiket van je balletpakje.
6
Badminton zoals we het vandaag de dag kennen, werd voor het eerst gespeeld halverwege de 19de eeuw en als eerste als Olympische sport beoefend in 1992. Vergeet niet je racket te labelen of je waterbidon en shuttle doosje!
7
Of misschien is schermen helemaal jouw ding? Wist je dat het zwaard eigenlijk een ‘schermdegen’ wordt genoemd? En dat het al gespeeld wordt tijdens elke Olympische spelen sinds 1896?

8
Korfbal is een van de weinige sporten die op professioneel niveau gespeeld wordt met gemixte teams van mannen en vrouwen. Waarom voeg je vandaag niet eens een korfbal
toe aan je label?
WIN-actie

Om kans te maken op het winnen van een set met 1 van onze nieuwe sporticoontjes erop, stuur ons dan een email met als onderwerp ‘Sports Icon Labels NL’ naar marketing@mynametags.com

Deze WIN-actie sluit op 01/02/2018. Er zal 1 winnaar willekeurig worden geselecteerd en binnen 30 dagen worden gecontacteerd door My Nametags na het sluiten van de WIN-actie.

Deze wedstrijd is nu gesloten

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore