Adams Legendarisch Avontuur! En zo begon het …

Hoi, ik ben Adam. Je gaat de komende maanden nog veel meer van me horen. Die mensen daar bij My Nametags hadden besloten om me op een legendarisch avontuur te sturen en je kunt mijn verhaal volgen via Facebook waar ik elke week een bericht post vanuit een aantal geweldige plekken!

IMG_1378

Ik was zo nerveus voor mijn allereerste vlucht, maar wat bleek dat een reis te zijn zeg! Al kauwende op heel wat teddybeer chips tijdens de reis, heb ik mijn favoriete film -Beer Paddington- gekeken.

IMG_2831

Na mijn lange reis was ik zeker aan wat rust toe en zo vond ik een mooi meer waar ik heerlijk in de zon kon relaxen.

IMG_2819

Na m’n rustmomentje bij het meer, ben ik wat gaan klimmen op de rotsen ter voorbereiding van mijn grote klimpartij op de berg de volgende dag.

IMG_5966

Ik weet dat ik nog steeds lach op deze foto, maar echt, dit was pas halverwege mijn klim naar de top van de berg en ik was zo moe… maar ik moest doorgaan, tenminste als ik zo dapper wilde zijn als mijn vriendje Winnie the Pooh.

IMG_5967_2

Hey Kijk! Ik heb het tot de top gehaald en ben nu toch wel een beetje trots op mezelf.

GNNH8717

Nog een laatste glimlach voor de camera voordat ik naar mijn volgende bestemming vertrek. Blijf op de hoogte om te zien waar ik straks weer beland….

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>